Mabel Matiz paylaşımıyla dikkat çekti! Sosyal medyada gündem oldu
Mabel Matiz paylaşımıyla dikkat çekti! Sosyal medyada gündem oldu Şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Mabel Matiz, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafıyla gündem oldu. Mayıs ayında çektirdiği fotoğrafları yayınlayan Matiz'in paylaşımları arasında yer alan balondaki iç çamaşırlı hali dikkat çekti. Ünlü şarkıcının bu pozu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
3.06.2023 Magazin
Burak Deniz'in paylaştığı iç çamaşırlı poz çok konuşuldu! 'Yaz kızım 2 torba çimento'
Burak Deniz'in paylaştığı iç çamaşırlı poz çok konuşuldu! 'Yaz kızım 2 torba çimento' Burak Deniz Şahmeran dizisiyle çok konuşuluyor. Deniz'in yer aldığı dizinin yönetmeni Umur Turagay önceki gün oyuncunun siyah çorap ve beyaz donla verdiği pozu paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaştığı poz kısa sürede sosyal medyada viral oldu.
25.01.2023 Magazin
Aleyna Tilki, 23 Nisan'ı iç çamaşırlı pozuyla kutlayınca tepki yağdı!
Aleyna Tilki, 23 Nisan'ı iç çamaşırlı pozuyla kutlayınca tepki yağdı! Son dönemde çıkardığı Take It or Leave It şarkısının klibinde giydiği cesur kıyafetlerle çok konuşulan şarkıcı Aleyna Tilki, 23 Nisan'ı iç çamaşırıyla verdiği poz ile kutladı. Tilki'nin bu paylaşımına tepki yağdı.
24.04.2022 Magazin
Duygu Özaslan'dan yatakta iç çamaşırlı poz!
Duygu Özaslan'dan yatakta iç çamaşırlı poz! Ünlü YouTuber ve Instagram fenomeni Duygu Özaslan yatakta paylaştığı pozlarla Instagram'ı salladı.
20.01.2020 Magazin