İbrahim Tatlıses İnstagram

İbrahim Tatlıses İnstagram

Son dakika İbrahim Tatlıses instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Tatlıses instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Tatlıses instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Tatlıses İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim tatlıses instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 ibrahim tatlıses instagram haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim tatlıses instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses Instagram’da paylaştı! Tek aşkım...
İbrahim Tatlıses Instagram’da paylaştı! Tek aşkım... İbrahim Tatlıses, Bodrum’da eski eşi Ayşegül Yıldız ve minik kızı Elif Ada ile bir araya geldi
7.08.2020 Magazin
İbrahim Tatlıses köpeğine böyle veda etti
İbrahim Tatlıses köpeğine böyle veda etti İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından 12 yıldır hayatında olan köpeğinin vefat haberini paylaştı
19.05.2019 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Demet Akalın'a fotoğraflı yanıt!
İbrahim Tatlıses'ten Demet Akalın'a fotoğraflı yanıt! Türkücü İbrahim Tatlıses ile popçu Demet Akalın arasında polemik büyüyor. Akalın'ın "Oğlunu askere gönder" sözlerine Tatlıses'ten cevap gecikmedi ve oğlunun askerlik fotoğrafını paylaştı.
6.04.2018 Magazin
İbrahim Tatlıses'i yıkan haber! Resmen kahroldu...
İbrahim Tatlıses'i yıkan haber! Resmen kahroldu... İbrahim Tatlıses, Nuray Hafiftaş’a Allah’tan rahmet dileyerek, "Sen hafif taş, değil en ağır taşlardandın" dedi.
14.02.2018 Magazin
Yıllar sonra gelen Barış Manço itirafı!
Yıllar sonra gelen Barış Manço itirafı! İbrahim Tatlıses, vefatının 19. yılında Barış Manço ile ilgili sosyal medya hesabından şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. İbrahim Tatlıses'in Barış Manço'yla ilgili bir anısı, en çok dikkat çeken paylaşım oldu. Tatlıses, yıllar önce Manço’yu plak şirketine alacağını ancak bunun gerçekleşemediğini söyledi.
1.02.2018 Magazin
'Babasının gidemediği okula gitmiş'
'Babasının gidemediği okula gitmiş' Türkücü İbrahim Tatlıses, karne heyecanı yaşayan kızı Elif Ada'nın fotoğrafını paylaştı.
23.01.2018 Magazin
2018'in ilk bombası! İbrahim Tatlıses bakın kimle evleniyor?
2018'in ilk bombası! İbrahim Tatlıses bakın kimle evleniyor? Seda Sayan'ın programına konuşan türkücü İbrahim Tatlıses, 2013 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Ayşegül Yıldız ile yeniden evlenmek istediğini açıkladı.
12.01.2018 Magazin
İbrahim Tatlıses'i yıkan ölüm haberi!
İbrahim Tatlıses'i yıkan ölüm haberi! Dillere pelesenk olan şarkıların söz yazarı Ali Tekintüre'nin ölümü İbrahim Tatlıses'i yasa boğdu. İmparator, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşıp altına duygularını yazdı.
15.12.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses: 'Baba' diyor ya...
İbrahim Tatlıses: 'Baba' diyor ya... Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, instagram paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Tatlıses, Ayşegül Yıldız'dan olan kızı Elif'in videosuna yazdığı not ile akıllarda soru işareti bıraktı.
14.12.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses dayanamadı paylaştı!
İbrahim Tatlıses dayanamadı paylaştı! İbrahim Tatlıses, İzmir'de sahibi olduğu kebapçıda yaşanmış bir olayı takipçileriyle paylaştı.
6.12.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses çıldırdı: Artık yeter!
İbrahim Tatlıses çıldırdı: Artık yeter! Türkücü İbrahim Tatlıses, "kendisine ait restorana haciz geldiği" şeklindeki iddiaya tepki gösterdi.
28.10.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses: İnsan sandığım şeytanlar...
İbrahim Tatlıses: İnsan sandığım şeytanlar... Bir iş görüşmesi sırasında çektirdiği fotoğrafın muhatapları tarafından kötü amaçlar için kullanıldığını iddia eden İbrahim Tatlıses, "İnsan sandığım şeytanlar varmış meğersem" diyerek isyan etti.
6.10.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses 'özür diledi' ve paylaştı!
İbrahim Tatlıses 'özür diledi' ve paylaştı! Türkücü İbrahim Tatlıses, uzun yıllar sunduğu 'İbo Show' programından bir video paylaşırken, görüntüde yer alan kadından özür diledi.
12.09.2017 Magazin
Suriyeli çocuğa İbrahim Tatlıses şefkati!
Suriyeli çocuğa İbrahim Tatlıses şefkati! Türkücü İbrahim Tatlıses, instagram hesabından anlamlı bir paylaşımda bulundu.
25.08.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses deprem uzmanlarına çattı!
İbrahim Tatlıses deprem uzmanlarına çattı! Türkücü İbrahim Tatlıses, depremle ilgili yorumda bulunan uzmanların açıklamalarına tepki gösterdi.
23.07.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses bakın kimle evleniyor?
İbrahim Tatlıses bakın kimle evleniyor? İmparator İbrahim Tatlıses, Buket Damla Çakıcı ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.
2.06.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses: Ölmek istiyorsan evlen!
İbrahim Tatlıses: Ölmek istiyorsan evlen! İbrahim Tatlıses, sosyel medya hesabından hayranlaını şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Tatlıses, 'Evlen her gün öl' dedi.
31.05.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses'in 'Elif' palaşımı!
İbrahim Tatlıses'in 'Elif' palaşımı! İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından kızı Elif Ada'nın fotoğrafının altında çekilmiş bir kareyi paylaştı.
9.05.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses: Bir zamanlar işçiydim, şimdi işveren!
İbrahim Tatlıses: Bir zamanlar işçiydim, şimdi işveren! İbrahim Tatlıses, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla paylaşımda bulundu.
1.05.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten beddua
İbrahim Tatlıses'ten beddua Suriye'de yaralanan küçük çocukların fotoğrafını paylaşan İbrahim Tatlıses, 'Allah onları helak etsin' dedi
21.04.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses oy kullandı!
İbrahim Tatlıses oy kullandı! İbrahim Tatlıses, vatandaşlara 'oy kullanın' çağrısı yaptı.
16.04.2017 Magazin
Cinsel içerikli 'tweetler' İbrahim Tatlıses'i kızdırdı!
Cinsel içerikli 'tweetler' İbrahim Tatlıses'i kızdırdı! İbrahim Tatlıses 'seks tweetleri' ile gündeme gelmekten duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. İşte Tatlıses'n yaptığı açıklama...
3.04.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses: 'İsrailliler beni çok sever'
İbrahim Tatlıses: 'İsrailliler beni çok sever' 'O Ses İsrail'de birinci olan Türk asıllı Sapir Saban'ın 'Haydi Söyle' şarkısını seslendirmesi İbrahim Tatlıses'i mutlu etti.
21.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Tatlıses İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim tatlıses instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.