İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı! Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi
İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı! Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in oğulları İbrahim Ayel, kalbindeki sorun nedeniyle ikinci kez ameliyat masasına yattı. Ünlü çift çocukları için dua istedi.
25.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses torunlarını ziyaret etti! İkizlerin kime benzediğini de açıkladı
İbrahim Tatlıses torunlarını ziyaret etti! İkizlerin kime benzediğini de açıkladı 2021 yılında evlenen Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikiz çocukları doğdu. Erkek bebekleri olan çifti henüz çocuklarını kameralardan uzak tutuyor. İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses, torunlarını ve gelinini ziyarete gitti. Şarkıcı İbrahim Tatlıses, torunlarının kendisine benzediğini açıkladı.
24.01.2024 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses küslüğü bitti!
İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses küslüğü bitti! Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses tedavisinin hemen ardından Yalıkavak’ta sahne aldı. Tatlıses, tekerlekli sandalyeye oturarak hayranlarına şarkı söyledi. Ünlü türkücüye çocukları Dilan Çıtak Tatlıses ve İdo Tatlıses eşlik etti. Uzun zamandır küs olan kardeşler babalarının hatırına barıştı.
26.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor...
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor... İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a bu hafta Bülent Serttaş, Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Altay konuk oldu. Çok konuşulan programda Bülent Serttaş ve oryantal Didem Kınalı aylar sonra yüzleşti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı gecede İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı.
14.03.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Ayşegül Yıldız'dan 'İbrahim Tatlıses-Gülçin Karakaya' açıklaması
Ayşegül Yıldız'dan 'İbrahim Tatlıses-Gülçin Karakaya' açıklaması Ayşegül Yıldız, eski eşi İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya'nın ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Yıldız, "Onun mutlu olması beni mutlu eder. Bu sorunun muhatabı ben değilim. Ben hanımefendiyi yardımcısı olarak tanıdım" dedi.
14.08.2021 Magazin
Seren Serengil anlattı: 5 kardeşim var ama ben tekim!
Seren Serengil anlattı: 5 kardeşim var ama ben tekim! Youtube'da Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Gör Beni" programına konuk olan Seren Serengil , bilinmeyenlerini anlattı. Annesi ve babasından beş kardeşi olduğunu açıklayan Serengil, 'travmalarım yüzünden yuva yıkan kadınlara düşmanım' dedi.
4.12.2020 Magazin
Cenk Tosun'dan Galatasaray itirafı!
Cenk Tosun'dan Galatasaray itirafı! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun, Koray Palaz'ın sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayına katılarak kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.
31.03.2020 Futbol
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında?
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Magazin dünyasının önde gelen ismi Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Avşar kızı olarak bilinen Hülya Avşar hakkında özel hayatı ve kariyeri ile ilgili işte merak edilenler…
17.01.2020 Gündem
Polat Yağcı kimdir? Polat Yağcı'nın hayatı...
Polat Yağcı kimdir? Polat Yağcı'nın hayatı... Polat Yağcı’nın dün akşam kutladığı doğum gününde birçok ünlü ismin katılması, Polat Yağcı kimdir? Sorularının sorulmasına neden oldu. İşte Polat Yağcı kimdir?
24.12.2019 Gündem
Yasemin Şefkatli: İdo'nun maçoluğu bana kibar geliyor
Yasemin Şefkatli: İdo'nun maçoluğu bana kibar geliyor İdo Tatlıses’in kız arkadaşı Yasemin Şefkatli samimi açıklamalarda bulundu. Şimdilerde yeni çıkardığı markanın heyecanını yaşasa da İdo ile olan aşkının nasıl başladığını evliliğe dair merak edilen soruları yanıtladı.
3.11.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bir daha bu trene binemezler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bir daha bu trene binemezler! Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne diyorlar, 'Ben kazanınca tekrar AK Parti'ye geleceğim.' Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler. Bu davada bu treni terk edenleri, kusura bakmasınlar, bu can bu tende oldukça bir daha bu trene kabul etmeyiz" dedi. Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses de alanda vatandaşları selamladı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte AK Parti'nin seçim şarkısı 'Nereden Nereye'ye eşlik etti.
8.03.2019 Siyaset
İdo'dan bomba itiraf! "Annem ve babam..."
İdo'dan bomba itiraf! "Annem ve babam..." Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, "Annen-baban tekrar evlense ne hissedersin?" sorusuna, "Evlenseler ne değişecek ki? Zaten aynı evde kalıyorlar" cevabını verdi. Yasemin Şefkatli ile birlikteliği sona eren genç şarkıcı, sosyal medyada hayranlarından her gün evlenme teklifi aldığını açıkladı.
11.08.2018 Magazin
Evlenirlerse yıkarım ortalığı
Evlenirlerse yıkarım ortalığı İbrahim Tatlıses’in çocukları İdo ve Dilan, Azka Otel’de aynı sahneyi paylaştı.
31.07.2018 Magazin
Tekmeyle 2 aylık bebeğin ölümüne neden oldu, güldü
Tekmeyle 2 aylık bebeğin ölümüne neden oldu, güldü Adana'da 19 yaşındaki bir kişi, akraba ziyaretinden dönen Suriyeli ailenin olduğu elektrikli bisiklete tekme atınca yere düşen 2 aylık bebek hayatını kaybederken annesi de yaralandı. Polisin 55 ayrı güvenlik kamerası kayıtlarını tarayarak yakaladığı zanlının, adliyeye sevk edilirken gülümsemesi dikkat çekti.
8.03.2018 Yaşam
Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ı eski sevgili tanıştırmış!
Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ı eski sevgili tanıştırmış! Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ı tanıştıran isim Zarrab'ın eski sevgilisi çıktı. İşte detaylar...
8.12.2017 Magazin
Ünlü iş adamına eşinden şok suçlama!
Ünlü iş adamına eşinden şok suçlama! Yeşim Hattat, genç bir kadınla aşk yaşadığını iddia ettiği 25 yıllık eşi ünlü iş adamı Osman Hattat’a boşanma davası açtı. Atı 85. Gazi Koşusu’nu kazanan eşinin 1 milyon TL ödül aldığını belirten Yeşim Hattat, aylık 40 bin TL nafaka istedi.
29.09.2021 Gündem
İbrahim Tatlıses: İki yıl hiç gülmedim, çünkü...
İbrahim Tatlıses: İki yıl hiç gülmedim, çünkü... İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’yu ilk kez İzmir’deki restoranında ağırladı. Uzun zamandır görmediği evladını elleriyle besleyen Tatlıses, çarpıcı açıklamalar yaptı.
23.11.2017 Magazin
'Down sendromlu çocuğunuzu eve hapsetmeyin'
'Down sendromlu çocuğunuzu eve hapsetmeyin' Birleşmiş Milletler'in kararıyla 2011'den bu yana "21 Mart Dünya Down Sendromu Günü" olarak kutlanıyor.
21.03.2017 Sağlık
Ağlamaktan gözleri kan çanağına döndü!
Ağlamaktan gözleri kan çanağına döndü! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, rejim güçlerinin ev baskınları yaptığı Halep'te yaşananlara sessiz kalmadı.
13.12.2016 Magazin
İbrahim Tatlıses çocuklarıyla Bodrum'da
İbrahim Tatlıses çocuklarıyla Bodrum'da İbrahim Tatlıses, Ramazan Bayramı'nı çocukları İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak ile birlikte Bodrum'da geçirdi.
7.07.2016 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten çok konuşulacak mesaj
İbrahim Tatlıses'ten çok konuşulacak mesaj Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için sosyal medya hesabından paylaştığı iletide, kadınlar için "Çocuğu olmuyor diye üstüne kuma getirdiğimiz" ifadesini kullandı.
8.03.2016 Magazin
Başbakan'dan Tatlıses'e özel teşekkür!
Başbakan'dan Tatlıses'e özel teşekkür! Başbakan Ahmet Davutoğlu Şanlıurfa mitinginde Sanatçı İbrahim Tatlıses'e AK Parti lehine bağımsız adaylıktan feragat ettiği için teşekkür etti.
29.09.2021 Gündem