Bir annenin yürek yakan feryadı: Ölene kadar peşini bırakmayacağım
Bir annenin yürek yakan feryadı: Ölene kadar peşini bırakmayacağım İbrahim Gül’ü, aralarında yaşanan tartışma sonucu bıçaklayarak öldüren R.G., suç tarihinde 15 yaşından küçük olduğu gerekçesiyle 13 yıl 4 ay 16 gün hapis cezasına çarptırıldı. R.G.’nin tutuklanmasına ilişkin talep reddedildi. İbrahim Gül’ün annesi Perihan Gül, ”Ölene kadar bu davanın peşini bırakmayacağım” dedi.
2.04.2023 Yaşam
Sivas'ın 350 nüfuslu Kolluca Köyü 120 doktor çıkardı 100 kişi de tıp okuyor
Sivas'ın 350 nüfuslu Kolluca Köyü 120 doktor çıkardı 100 kişi de tıp okuyor Türkiye'nin en çok doktor çıkaran köyü 120 doktor ile Sivas'ın 350 nüfuslu Kolluca Köyü oldu. Sivas merkeze bağlı Kolluca Köyünde dünyaya gelen Cahit Gümüşer, 44 yıl önce annesinin isteği üzerine okuyup, köyden çıkan ilk doktor oldu. Gümüşer'in ardından, diğer aileler de çocuklarını tıp okumaya teşvik etti
31.01.2022 Yaşam
Para transferinde yeni dönem! Hepsine uygulanacak, ücreti...
Para transferinde yeni dönem! Hepsine uygulanacak, ücreti... Para transferlerinde yeni dönem! Tüm işlemlere entegre edilecek. Ücreti 15 ila 20 TL arasında. Noterlikler ile ilgili peş peşe açıklama geldi. Para transferi gerektiren tüm işlemlere güvenli ödeme sistemi uygulanacak. Güvenli ödeme sistemini kullanacaklar 15 ila 20 lira arasında ücret ödüyor. Bankalar ve şirketler aracılığıyla, alım satımda işlem tamamlandıktan sonra para karşı tarafın hesabına geçiyor. Sistemi tavsiye eden Türkiye Noterler Birliği Başkanı Dursun Cin, bu sayede çeşitli dolandırıcılıkların önüne geçildiğini ve vatandaşların üstünde yüklü miktarda para taşıma döneminin sona erdiğini belirtti. Öte yandan noterliklerde ödemelerin yüzde 30'unun kredi kartıyla gerçekleştirildiği açıklandı.
5.05.2021 Ekonomi
Hatay yangını son durum: Hatay yangını neden çıktı? Hatay yangınının sebebi sabotaj mı, kim yaptı PKK mı?
Hatay yangını son durum: Hatay yangını neden çıktı? Hatay yangınının sebebi sabotaj mı, kim yaptı PKK mı? Hatay yangını son durum gelişmeleri yakından takip ediliyor. Hatay yangını söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı, sorularına yanıt aranıyor. Hatay'ın Belen ilçesinde çıkan İskenderun ve Arsuz ilçelerine sıçrayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor Yangına şiddetli rüzgar nedeniyle havadan güçlükle müdahale ediliyor. Öte yandan terörle mücadele operasyonları ile sıkıştıkları yerden kıpırdayamayan terör örgütü PKK ve YPG sempatizanları, sosyal medyada Hatay yangını üzerinden provokasyon yapmaya başladı. Sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntüler Hatay yangını sabotaj mı? Hatay yangınını kim yaptı, PKK mı? sorularını akıllara getirdi. Peki, Hatay yangının sebebi ne, Hatay yangını neden çıktı? İşte Hatay yangını son durum…
10.10.2020 Gündem
Hatay'da yangın paniği! Önüne çıkan her şeyi yuttu
Hatay'da yangın paniği! Önüne çıkan her şeyi yuttu Hatay’ın Belen ilçesinde çıkan orman yangını rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamıyor. Alevlerin yerleşim yerlerine sıçramasıyla bazı evler tahliye edildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yangın ile ilgili, "Şiddetli rüzgar sebebiyle hava müdahalesi yapılamıyor ya da saatler itibarıyla çok kısıtlı yapılabiliyor. Meskun mahalde, evlerde, iş yerlerinde ve araçlarda maalesef zararlar oluştu." dedi.
9.10.2020 Gündem
KPSS sorularının çalınması davasında yeni gelişme!
KPSS sorularının çalınması davasında yeni gelişme! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerince 10 Temmuz 2010'daki KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Muhammet Sait Gülen ile firari Adil Öksüz'ün akrabası Sahure Öksüz'ün de aralarında bulunduğu 73 sanık hakkında, savcı mütalaasını sundu.
4.04.2019 Gündem
Servis otobüsü ile otomobil çarpıştı! 35 yaralı...
Servis otobüsü ile otomobil çarpıştı! 35 yaralı... İzmir'in Bergama ilçesinde servis otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 35 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgedeki çeşitli hastanelere sevk edildi.
5.12.2018 Gündem
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
"Top atışı emrini ben verdim"
"Top atışı emrini ben verdim" Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin haklarında 37'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen 135'i tutuklu 143 sanığın yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam ediliyor.
30.01.2018 Gündem
Darbeci albaydan kan donduran sözler
Darbeci albaydan kan donduran sözler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin görülen davada savunması alınan tutuklu sanık er Ahmet Işık, Kurmay Albay Mürsel Çıkrıkçı'nın içtimada toplanan askerlere tatbikat olacağını ve bunu çok ciddiye almaları gerektiğini söylediğini belirterek, Çıkrıkçı'nın "Akşam tatbikat yapılacak, kaçan olursa kafasına sıkılacak." dediğini anlattı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü çavuştan şok sözler! "Sabaha kadar adam vurdum..."
FETÖ'cü çavuştan şok sözler! "Sabaha kadar adam vurdum..." Darbe girişimi sırasında 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin yargılanan tutuklu sanıklar erlerden Adem Buruk, “Uzman çavuş Mahir Çubuk bize, ‘Sabaha kadar adam vurdum, teslim olmam’ dedi. Halk üzerilerine gelmeye devam edince korkup kaçtım.” dedi.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü davası başladı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü davası başladı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin haklarında 37'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan 135'i tutuklu 143 sanığın yargılanmasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
O iddianame kabul edildi
O iddianame kabul edildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında, aralarında reklamcı Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin, 135'i tutuklu 143 asker hakkında hazırlanan iddianame kabul edilerek, ilk duruşmanın 9 Ekim'de Silivri'de yapılmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Darbe erkene alınınca kebaplar yarım kaldı!
Darbe erkene alınınca kebaplar yarım kaldı! Köprü’de halkın üzerine ateş emri verenlerin de aralarında olduğu bir grup darbecinin 15 Temmuz akşamı aileleriyle Üsküdar’da bir kebapçıda olduğu ortaya çıktı. Masadaki darbeciler 19.10 sıralarında gelen bir telefonla yemeği yarım bırakıp görev yerlerine koştu
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz'da köprüdeki olaylar 8 saat 23 dakika sürdü
15 Temmuz'da köprüdeki olaylar 8 saat 23 dakika sürdü Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kontrol altına almak için Kuleli Askeri Lisesi Komutanlığı'ndan saat 21.23'te hareket eden şüphelilerden oluşan askeri birliğin, 21.52'de ulaştıkları köprüde trafiği kapattığı, vatandaşların üzerine silah ve topla ateş ettiği, 8 saat 23 dakika sonra 06.15'te de teslim olduğu anlatıldı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'lilere taşlı saldırı! Yaralılar var
AK Parti'lilere taşlı saldırı! Yaralılar var Mersin'de referandum çalışmalarını sürdüren AK Partili isimlere taşla saldırdılar.
29.09.2021 Gündem
Atama ve görevden almalar Resmi Gazete'de
Atama ve görevden almalar Resmi Gazete'de Başbakanlık ile Başbakan Yardımcılığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda Tarım ve Hayvancılık ile Gümrük ve Ticaret Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
29.09.2021 Gündem
Serinlemek için denize giren genç boğuldu
Serinlemek için denize giren genç boğuldu Samsun'da serinlemek için denize giren bir kişi boğularak hayatını kaybetti.
1.08.2016 Yaşam
Gece ataması! İşte Merkez Bankası'nın yeni başkan yardımcısı
Gece ataması! İşte Merkez Bankası'nın yeni başkan yardımcısı Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına ve bazı bakanlıklara ait atamalar Resmi Gazete'de yer aldı. TCMB Başkan Yardımcılığına Murat Uysal getirildi.
9.06.2016 Ekonomi
MHP'de ikinci fotoğraf krizi
MHP'de ikinci fotoğraf krizi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den Ankara milletvekili adayı olan ve sosyal medyada özellikle kendisine ve MHP'ye yönelik sert eleştiriler getiren Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Başkanı Hüseyin Kaya ile çekilen fotoğrafı tartışma yarattı.
29.09.2021 Gündem
MHP aday listesi açıklandı
MHP aday listesi açıklandı İşte MHP 25. dönem milletvekili aday tam listesi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti vekil adayları belli oldu!
AK Parti vekil adayları belli oldu! AK Parti üst kurul çalışması bitti. Milletvekili adayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
2015’te insansız çalışan akıllı depoyu üretecek
2015’te insansız çalışan akıllı depoyu üretecek TEMESİST Raf, 2013 yılından bu yana üzerinde çalıştığı insansız çalışan tam otomatik depo sistemleri projesinde sona yaklaştı...
20.12.2014 Ekonomi
547 sandıkta  oylar yeniden sayılıyor!
547 sandıkta oylar yeniden sayılıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu (YSK), MHP’nin itirazı üzerine Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde toplam 547 sandıkta kullanılan oy pusulalarında MHP’nin logosunun bulunup bulunmadığının incelenmesine karar verdi...
16.04.2014 Siyaset
MHP ve CHP'ye büyük şok!
MHP ve CHP'ye büyük şok! İskenderun ilçesinde, MHP ve CHP'nin seçim sonuçlarına itirazı reddedildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri