İbrahim Çolak

İbrahim Çolak

Son dakika İbrahim Çolak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Çolak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Çolak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Çolak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim çolak gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 ibrahim çolak haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim çolak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor turizminin başkenti olarak gösterilen Antalya’da farklı branşlarda düzenlenen uluslararası spor organizasyonlarını yerinde takip etti. Bakan Kasapoğlu, Ironman Triatlonu’nun startını verip dereceye girenlere ödüllerini takdim ederken, 2022 Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası'nın açılış programına ve Uluslararası Tenis Turnuvası Ödül Töreni'ne katıldı. Bedensel Engelliler Tenis Milli Takımı Kampını da ziyaret eden Bakan Kasapoğlu ayrıca, Antalyaspor-Fatih Karagümrük maçını tribünden izledi.
6.11.2022 Gündem
Ev sahiplerine kötü haber! 47 bin TL fark ödeyecekler, tapuda ortaya çıkıyor, yüzde 900 daha fazla...
Ev sahiplerine kötü haber! 47 bin TL fark ödeyecekler, tapuda ortaya çıkıyor, yüzde 900 daha fazla... Ev sahibi milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Yüzde 900 daha fazla para ödersiniz. Ev sahiplerine kritik uyarı geldi. Evini 5 yıl geçmeden satan vatandaşlar vergi ödemek zorunda. Ancak daha az vergi ödemek için evinin satış değerini tapuda yanlış beyan ediyorlar. Bu da ileriki süreçte daha yüksek vergilerle karşı karşıya kalınmasına sebep oluyor. Çünkü 5 yıl geçmeden gerçek değer ortaya çıkınca aradaki alım-satım farkından dolayı fazla kar etmiş gibi görünüyorlar. Böylelikle ödenen vergi tutarları katlanıyor. Yanlış beyanda yüzde 900 fazla, yani 6 bin TL yerine 53 bin TL ödemek durumunda kalabilirsiniz. Örnekle ve rakamlarla birlikte tek tek açıklandı. Öte yandan bu yıl içinde satışı yapılan gayrimenkuller için 31 Mart 2023 tarihine kadar beyanname verilmesi gerekiyor. Ödemeler 2023 yılında, mart ve temmuzda iki taksit şeklinde yapılacak.
22.07.2022 Ekonomi
Dodurga seçiminin kesin sonuçları açıklandı! İşte kazanan isim ve aldığı oy sayısı...
Dodurga seçiminin kesin sonuçları açıklandı! İşte kazanan isim ve aldığı oy sayısı... Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Dodurga beldesinde 3 Temmuz'da gerçekleştirilen belediye başkanlığı seçiminin kesin sonuçları açıklandı.
6.07.2022 Siyaset
Yıllar sonra belediye seçimi yapıldı! Sonuçlar belli oldu, işte kazanan parti ve aday
Yıllar sonra belediye seçimi yapıldı! Sonuçlar belli oldu, işte kazanan parti ve aday Çankırı’nın 8 yılın ardından yeniden belde statüsü kazanan Dodurga’da yapılan seçimde, resmi olmayan sonuca göre belediye başkanlığını AK Parti’nin adayı Hasan Hüseyin Kaşıkçı kazandı.
3.07.2022 Siyaset
Evini satan herkesi yakından ilgilendiriyor! Para ödeyecekler, 5 yıl detayı...
Evini satan herkesi yakından ilgilendiriyor! Para ödeyecekler, 5 yıl detayı... Ev sahibi olan, gayrimenkul satan herkesi ilgilendiriyor. 5 yıl detayı bulunuyor. Edinme tarihinden itibaren gayrimenkuller 5 yıl içinde elden çıkarılırsa, kazançlar değer artış kazancı kapsamında yer alıyor. Değer artış kazancında 2021 için 19 bin TL gelir vergisinden istisna tutuluyor. 31 Mart'a kadar yıllık gelir vergisi beyannamesi verilip, Mart ve Temmuz aylarında 2 eşit taksitle ödenecek. Beyannameler internet üzerinden de verilebiliyor. Karşılıksız olarak iktisap edilmiş taşınmazların elden çıkartılmasından doğan kazançların ise vergilendirilmediğini belirten Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Türkiye genelinde 2021 yılında toplamda 3 milyon 20 bin 416 gayrimenkul satış yolu ile el değiştirdi. Gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak 5 (beş) yıl içerisinde elden çıkarılmasından doğan kazançlar, değer artış kazancı kapsamında yer alıyor" dedi. Öte yandan düşük vergi ödemek için tapuda usulsüz beyanda bulunanları, ödenmeyen eksik tutarların yanı sıra, yüklü miktardaki para cezaları bekliyor.
28.03.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de deprem konutları teslim töreninde konuştu... Erdoğan,"Kira bedelinden bile düşük ödemelerle vatandaşlarımız yeni, konforlu, güvenli evlerine kavuşacak. Sizlere buradan bir müjde de vermek istiyorum. Alsancak'taki yeni stadımızı da inşallah bugün açıyoruz. Adını Alsancak Mustafa Denizli Stadı olarak belirledik. Bu tesisin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
26.11.2021 Siyaset
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ev sahipleri ve kiracılar için flaş zam açıklaması! Yapılamaz, artış oranı...
Ev sahipleri ve kiracılar için flaş zam açıklaması! Yapılamaz, artış oranı... Ev sahibi, kiracı milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Zam açıklaması geldi. En fazla yüzde 15,78 zam yapabilir. Kiralık konut fiyatları adeta uçtu. Ev sahipleri de mevcut kiracıları çıkarıp evini daha yüksek fiyata verecek kiracı aramaya başladı. Kiralık evlere ilişkin zam açıklaması geldi. Kira artış oranı yasal olarak 12 aylık TÜFE ortalaması baz alınarak hesaplanıyor. Eylül ayında ev sahipleri kiracılara en fazla yüzde 15,78 zam yapabilir. Bu oranın üzerinde yapılan kira artışlarına karşı uyarı yapıldı.
22.09.2021 Ekonomi
Ferhat Arıcan'dan bronz madalya
Ferhat Arıcan'dan bronz madalya Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan, Tokyo 2020'de paralel barda bronz madalya kazanarak Türkiye'ye cimnastik tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını getirdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları merakla bekleniyordu, az bir süre kaldı. Türkiye’den de 108 sporcunun katılacağı olimpiyatların detayları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen Tokyo Olimpiyatları, bu yıl yapılacak. İşte 2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı…
23.07.2021 Gündem
Burs kararı! Kapsam genişletildi
Burs kararı! Kapsam genişletildi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, milli sporcu bursunun kapsamını genişlettiklerini belirterek, "2 bin 971 kontenjanı daha Türk sporunun, sporcularımızın, gençlerimizin hizmetine dahil etmiş oluyoruz." dedi.
16.03.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenenen "2021–2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı"na konuştu. Erdoğan, "Türkiye, dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu." dedi.
2.02.2021 Siyaset
Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda Ferhat Arıcan'dan altın madalya!
Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda Ferhat Arıcan'dan altın madalya! Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda Ferhat Arıcan, paralel aletinde altın madalyanın sahibi oldu
10.11.2021 Diğer Sporlar
Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda altın madalya kazandık
Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda altın madalya kazandık Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda milli sporcu İbrahim Çolak, halka aletinde altın madalya kazandı.
13.12.2020 Şampiy10
Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda bir ilk! Milli Takım Avrupa ikincisi oldu
Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda bir ilk! Milli Takım Avrupa ikincisi oldu Türkiye Cimnastik Milli Takımı, Mersin'de düzenlenen Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası takım finallerinde 2'nci olarak gümüş madalya kazandı. Türkiye, tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonasında madalya elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İbrahim Çolak kimdir? İbrahim Çolak kaç yaşında ve nereli?
İbrahim Çolak kimdir? İbrahim Çolak kaç yaşında ve nereli? İbrahim Çolak hakkında çıkan taciz iddiaları sonrasında yaşamına son verdi. İbrahim Çolak'ın Ankara Pursaklar'daki evinde kendini asarak intihar ettiği öğrenildi. Bu haberin ardından pek çok kişi de İbrahim Çolak kimdir? İbrahim Çolak kaç yaşında ve nereli? sorusunu araştırıyor. İşte İbrahim Çolak hakkında merak edilenler...
11.12.2020 Gündem
İbrahim Çolak intihar etti
İbrahim Çolak intihar etti Taciz iddiaları ile gündeme gelen yazar İbrahim Çolak (51), Ankara'daki evinde iddiaya göre kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti.
11.12.2020 Yaşam
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak  oldu
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak oldu Milli sporcu İbrahim Çolak, sporla ilgili pek çok kişi ve kurumdan gelen aday önerileri arasından, seçici kurul ve jüri değerlendirmesi sonucunda "2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"ne layık görüldü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan "Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu" ödülleri sahiplerini buldu.
4.11.2020 Futbol
Türkiye'de ilk kez uygulanan ameliyat ile 1 günde ayağa kalktı
Türkiye'de ilk kez uygulanan ameliyat ile 1 günde ayağa kalktı Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne başvuran Gülay Çolak'ın (58) her iki böbrek üstü bezinde bulunan kitleler, robotik ve kapalı yöntemle yapılan ameliyatla alındı. Türkiye'de ilk, dünyada 3'üncü kez yapılan ameliyat, Demirören Haber Ajansı tarafından görüntülendi.
2.09.2020 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle video konferansta bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle video konferansta bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençler ve sporcular ile video konferansta bir araya geldi.
19.05.2020 Siyaset
Yılport Samsunspor, Halil İbrahim Çolak'ı transfer etti
Yılport Samsunspor, Halil İbrahim Çolak'ı transfer etti Teknik direktörlüğe Ertuğrul Sağlam'ı getiren Yılport Samsunspor, devre arası için ilk transferini gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı takım Balıkesirspor'dan Halil İbrahim Çolak'ı kadrosuna kattı.
23.12.2019 Futbol
Komandolar, milli sporculara selam gönderdi
Komandolar, milli sporculara selam gönderdi Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan komandolar, cimnastik ve boksta şampiyon olan sporcular ile A Milli Futbol Takımı oyuncularına Tel Abyad'dan selam gönderdi.
16.10.2019 Gündem
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Çolak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim çolak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.