İBB’den YKS tercihleri için ücretsiz danışmanlık! İBB YKS tercih hizmeti nerelerde var? İBB tercih sistemi ekranı!
İBB’den YKS tercihleri için ücretsiz danışmanlık! İBB YKS tercih hizmeti nerelerde var? İBB tercih sistemi ekranı! İBB’den YKS tercihlerinde öğrencilere ücretsiz danışmanlık! İBB, Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercihlerinde (YKS) gençlere tercih hizmeti veriyor. 20 Temmuz’dan itibaren İstanbul’un 22 meydanında kurulan tercih platformları ve gezici mobil araçla ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verilecek. Meydanlara gelemeyenler için tercih hattı da oluşturuldu. Peki, İBB tercih hattı numarası kaç? İBB YKS tercih hizmeti nerelerde var? İBB tercih sistemi ekranı!
19.07.2022 Eğitim
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Terör saldırılarına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır." dedi. ABD'nin teröre destek sağladığını söyleyen Bahçeli, "ABD sözde müttefik ama Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmamıştır. ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir." ifadelerini kullandı. Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin mesajlar da veren Bahçeli, " 31 Mart'ta İstanbul muradına kavuşacaktır. Büyüklük taslayanlardan kurtuluş 31 Mart'ta olacaktır. " dedi.
16.01.2024 Gündem
Filistin mitingi saat kaçta? Filistin mitingi ne zaman, nerede, başladı mı?
Filistin mitingi saat kaçta? Filistin mitingi ne zaman, nerede, başladı mı? AK Parti tarafından 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan ‘Büyük İstanbul Mitingi’nin programı belli oldu. AK Parti’den yapılan açıklamada, “28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek ‘Büyük Filistin Mitingi’ milyonlarca vatandaşın yanı sıra özel konukları da ağırlayacak. Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek mitinge pek çok farklı ülkeden devlet adamları, hükümet temsilcileri, siyasi parti liderleri katılacak” denildi. Peki, Filistin Mitingi nerede olacak? Büyük Filistin Mitingi İstanbul’un neresinde?
28.10.2023 Gündem
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden kampanyasına 10 bin 165 bina için başvuru yapıldı Sancaktepe’de toplu açılış töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyasına bugün başvurular başladı. Az önce arkadaşlarımdan rakamları aldım, bu saate kadar yapılan toplam başvuru sayısı 10 bin 165 bina. Bu yaklaşık 50 bin bağımsız bölüm demek. Yani 200 bin kardeşimiz ilk saatler itibariyle projeye başvurmuş ve ‘devletim gelsin TOKİ ile benim inşaatımı yapsın, evimi dönüştürsün’ diyor. Bu bizim için ne güzel bir mutluluktur” dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Ankara-Sivas arası 2 saate düşüyor! Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı
Ankara-Sivas arası 2 saate düşüyor! Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Ankara-Sivas arasının 2 saate düşeceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, hattın 26 Nisan'da açılacağını duyurdu. Bakan Karaismailoğlu Ankara-İstanbul arasında süper hızlı tren hattı projesiyle ilgili de "Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika sürecek" dedi.
15.04.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: İnşaatı başlamış metroyu kapatmak hangi akla sığar
Bakan Karaismailoğlu: İnşaatı başlamış metroyu kapatmak hangi akla sığar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN Türk'te gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İBB'ye kapatılan metro inşaatları üzerinden tepki gösteren Bakan Karaismailoğlu, "Büyük projeye karşı olur yapmazsınız anlarım ama inşaatı başlamış metroyu kapatmak hangi akla sığar. Yapacaklarını söylediler ama hareket yok" ifadelerini kullandı.
7.04.2023 Gündem
İBB tercih danışma merkezleri nerelerde var? İBB YKS tercih danışma hattı ve İBB tercih çadırları!
İBB tercih danışma merkezleri nerelerde var? İBB YKS tercih danışma hattı ve İBB tercih çadırları! İBB, her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite tercihi yapacak gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. İstanbul’un 21 meydanında kurulan tercih platformları ve 2 mobil araçla, gençlere en doğru tercihi yapmaları için yardım edecek. Meydanlara gelemeyenlere de telefon hattıyla hizmet verecek. Peki, İBB tercih danışma merkezleri nerelerde var? İBB YKS tercih danışma hattı telefon numarası kaç? İBB YKS tercih danışma hattı ve İBB tercih çadırları!
29.07.2021 Eğitim
YKS İBB tercih robotu ve ALO Tercih Hattı! İBB YKS tercih danışma merkezleri nerede? İBB'den YKS tercihleri için destek!
YKS İBB tercih robotu ve ALO Tercih Hattı! İBB YKS tercih danışma merkezleri nerede? İBB'den YKS tercihleri için destek! YKS sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından binlerce aday üniversite tercihlerine odaklandı. Öğrenciler, yaşamlarına yön verecek, mesleklerini belirleyecek ilk adımı, yaptıkları bu tercihle atacak. Üniversiteli olmanın yolu doğru tercihten geçiyor. İBB, İstanbul’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren gençlere, ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verecek. İstanbul’un 18 noktasına kurulacak İBB Tercih Danışma Merkezleri ile gençlerin, üniversite tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapmalarına katkı sağlanacak. Peki, İBB YKS Tercih Danışma Merkezleri nerede? İşte İBB tercih robotu...
28.07.2020 Eğitim
İBB'den üniversite adaylarına tercih danışmanlığı
İBB'den üniversite adaylarına tercih danışmanlığı İstanbul'un 12 meydanında kurulacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tercih Danışma Merkezleri ile gençlerin tercihlerini bilinçli bir şekilde yaparak geleceklerine yön vermelerine katkı sağlanacak.
17.07.2019 Eğitim
Ekmek paralarını vapurdan çıkarıyorlar
Ekmek paralarını vapurdan çıkarıyorlar Boğaz’ın iki yakası arasındaki yolculuklarımıza eşsiz manzaranın yanında, sesleri ve notalarıyla artık müzisyenler de eşlik ediyor. Şimdilik 64 kişi ve 32 müzik grubu cazdan popa farklı tarzlarda yerli-yabancı şarkıları cover’lıyor, müzik şöleni sunuyor
12.03.2017 Arşiv
İstanbul trafiğine ‘havadan’ çözüm!
İstanbul trafiğine ‘havadan’ çözüm! Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı’nın ÇED raporu tamamlandı. 15 kilometrelik hattın 2019’da hizmete açılması planlanıyor
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da ulaşıma yeni düzenleme!
İstanbul'da ulaşıma yeni düzenleme! Minibüsler kaldırılacak mı?
29.09.2021 Gündem
FSM Köprüsü'nde kaza!
FSM Köprüsü'nde kaza! Trafik tamamen durdu...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'un yeni gözdeleri
İstanbul'un yeni gözdeleri TSKB İstanbul genelinde konut sektöründe öne çıkan bölgeleri açıkladı
9.09.2011 Arşiv
İstanbul trafiğinde yeni uygulama!
İstanbul trafiğinde yeni uygulama! Büyükşehir Belediyesi, sağ şeritlerdeki park yapan araçların önüne geçmek amacıyla bu şeritleri İETT ve halk otobüsleri için özel tahsisli hale getirecek...
11.10.2010 Yaşam