İBB konser takvimi 2022! İBB konserleri nerede? İstanbul Kavuştayı başlıyor!
İBB konser takvimi 2022! İBB konserleri nerede? İstanbul Kavuştayı başlıyor! İBB duyurdu! İstanbul Kavuştayı kkonser takvimi belli oldu! İstanbul Kavuştayı ile şehrin döt bir yanında konserler düzenlenecek. İstanbul’un 11 meydanında Madrigal, Şakalı Akustik, Can Bonomo, Ceza, Melike Şahin, Gaye Su Akyol, Hey! Douglas, Kaan Tangöze, Büyük Ev Ablukada, Shantel, Pinhani ücretsiz konserlerle İstanbullularla buluşacak. Peki, İBB konserleri nerede? İBB konserleri ücretli mi? İstanbul konserleri ne zaman? İşte detaylar…
2.03.2022 Kültür Sanat
İBB konser takvimi! İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İBB konserleri listesi!
İBB konser takvimi! İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İBB konserleri listesi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tüm İstanbul’da coşku ile kutlayacak. Pek çok kişi Cumhuriyet'in 98. yıl dönümünde yapılacak etkinlikleri araştırıyor. İBB, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir dizi etkinlik ve konser programı hazırladı. Peki, İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? Nerde, hangi konser var? İşte İBB konser takvimi ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri listesi!
27.10.2021 Gündem
İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak?
İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda konserlerde boş kalan koltuklara “İstanbulKart” ile giriş yapılabileceğini duyurdu. İmamoğlu, “Konserlerde boş kalan koltuklar artık gençlerin” dedi. İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak, şartları?
19.08.2021 Gündem
Yenikapı konser! Yenikapı Reynmen konseri ne zaman, İBB Reynmen konseri saat kaçta? İBB demokrasi şenliği konserleri ücretsiz mi? İBB Yenikapı konser!
Yenikapı konser! Yenikapı Reynmen konseri ne zaman, İBB Reynmen konseri saat kaçta? İBB demokrasi şenliği konserleri ücretsiz mi? İBB Yenikapı konser! Yenikapı konser için araştırmalar hızlandı. İBB, 23 Haziran 2019 İstanbul seçimlerinin yıl dönümünde ‘Demokrasi Şenliği’ düzenleyecek. İETT, ulaşım için Yenikapı’ya ek seferler düzenleyecek ve etkinlik alanına ücretsiz ring seferleri yapılacak. Peki, Yenikapı Reynmen konseri ne zaman, Reynmen konseri saat kaçta? İBB demokrasi şenliği konserleri ücretsiz mi?
22.06.2022 Kültür Sanat
29 Mayıs İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar!
29 Mayıs İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar! Hz. Muhammed tarafından "Kostantîniyye elbette fetholunacaktır. Onu fetheden kumandan ne güzel kumandandır! Onu fetheden askerler ne güzel askerlerdir!" diyerek fethi müjdelenen, İstanbul'un fethinin bugün 569. yılı kutlanıyor. Bir çağın kapanıp yeni bir çağı İstanbul'un fethi çoşkuyla kutlanıyor. 29 Mayıs 1453 İstanbul'un fethine en güzel mesajları derledik. İşte İstanbul'un fethi ile ilgili en güzel mesajlar ve sözler!
28.05.2022 Gündem
Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri!
Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Konserler ücretsiz mi? İBB 29 Mayıs Maltepe Konserleri saatleri! İstanbul’da fetih coşkusu etkinliklerle kutlanacak. Fatih Sultan Mehmet Han’ın fetih öncesinde ve sonrasında ordusuyla silinmez izler bıraktığı Anadolu yakası bugüne kadarki en büyük fetih kutlamasına ev sahipliği yapacak. İBB, İstanbul’un fethinin yıldönümünü Teoman ve Pinhani konseri ile kutlayacak. Peki, Pinhani ve Teoman konseri ne zaman? Teoman konseri ücretsiz mi? Maltepe Teoman konseri saat kaçta başlayacak? İşte 29 Mayıs Maltepe Teoman konseri detayları!
28.05.2022 Kültür Sanat
Duman konseri iptal mi 18 Mayıs Perşembe? Beşiktaş Duman konseri ne zaman, saat kaçta, tam nerede, ücretsiz mi?
Duman konseri iptal mi 18 Mayıs Perşembe? Beşiktaş Duman konseri ne zaman, saat kaçta, tam nerede, ücretsiz mi? Duman konseri iptal mi, Duman konseri ne zaman, 18 Mayıs Beşiktaş Duman konseri saat kaçta? Beşiktaş Belediyesi 19 Mayıs konser programı kapsamında Duman grubu ve Zeynep Bastık konser düzenliyor. İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle konserin iptal olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, Duman, Zeynep Bastık, KÖFN konseri ne zaman, nerede yapılacak, saat kaçta?
18.05.2022 Kültür Sanat
19 Mayıs etkinlikleri nerede? İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı!
19 Mayıs etkinlikleri nerede? İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, bu sene İstanbul’da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Kutlamaların ana buluşma noktası Maltepe Etkinlik Alanı, gün boyunca renkli aktivitelere ev sahipliği yapacak. Deniz Tekin, Nova Norda, Redd, Cartel’den Kabus Kerim, Erci’E ve Batuflex ve Murat Boz konserleri bayram coşkusunu artıracak. Dans, video mapping ve drone gösterilerinin harmanlandığı muhteşem 19 Mayıs Gösterisi ise izleyenleri büyüleyecek. İstanbullular, gün boyu sürecek etkinliklerde; sanal gerçeklik, futbol, dart, dans, snowboard, kaykay parkuru, zumba, playsatation ve mixibike gibi aktivitelerle keyif dolu bir gün geçirecek. İşte İBB 19 Mayıs etkinlik programı!
17.05.2022 Gündem
İBB'den sömestr etkinlikleri! Yarıyıl tatilinde ne yapsak? İstanbul'da etkinlikler başlıyor!
İBB'den sömestr etkinlikleri! Yarıyıl tatilinde ne yapsak? İstanbul'da etkinlikler başlıyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarıyıl tatiline giren öğrenciler için birbirinden renkli programlar hazırladı. 2021-2022 eğitim yılının ilk dönemini geride bırakan çocuklar, şehrin dört bir yanındaki etkinliklerle doyasıya eğlenecek. Buz pistinden havuz keyfine, bisiklet eğitiminden konserlere kadar pek çok etkinlik, İstanbul’daki tüm çocukları bekliyor. Peki, İstanbul'da çocuk etkinlikleri nerede yapılacak? İstanbul'da yarıyıl etkinlikleri nerede? İşte İBB'den sömestr etkinlikleri!
22.01.2022 Eğitim
İBB'den konser ve danışmanlık hizmeti ihalesi 6 Ocak'ta yapılacak
İBB'den konser ve danışmanlık hizmeti ihalesi 6 Ocak'ta yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 2020 yılı için sanatçılara 5 bin ila 400 bin lira arasında telif ücreti ödenmesi şartıyla bin 391 konser verilmesi için ihaleye çıktı. 6 Ocak’ta yapılacağı duyurulan ihale için 46 milyon 543 bin lira fiyat belirlendi.
18.12.2019 Gündem
İBB'nin 'bayram kutlaması' ihalesi Beylikdüzü'nden tanıdık isme
İBB'nin 'bayram kutlaması' ihalesi Beylikdüzü'nden tanıdık isme İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şirketlerinden Kültür A.Ş.'nin, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için açtığı 8 ihalenin en büyüğünü, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı'nın kardeşine ait firmanın aldığı ortaya çıktı. İBB'nin bir ihalesini de İmamoğlu’nun seçim ekibinde yer alan Can Dağdelen'in ortağı olduğu şirketin kazandığı belirlendi.
6.11.2019 Gündem
Maltepe, Yenikapı ve Sultanahmet Meydanı’nda sabaha kadar gösteri!
Maltepe, Yenikapı ve Sultanahmet Meydanı’nda sabaha kadar gösteri! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri bu yıl da Yenikapı ve Maltepe şehir parkları ile Sultanahmet ve Beyazıt Meydanı’nda yaşanacak... Geleneksel ortaoyunu, konserler, yazlık sinemalardaki film gösterileri büyük ilgi gördü
17.05.2018 Ramazan
'Beni alan kapının önüne bıraktı'
'Beni alan kapının önüne bıraktı' Güzel şarkıcı Yeşim Salkım, evliliklerinden pişman olduğunu söyledi. Yeşim Salkım, evlilikleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.03.2017 Magazin
Rumeli Hisarı’nda çökme tehlikesi!
Rumeli Hisarı’nda çökme tehlikesi! Tarihi Rumeli Hisarı’ndaki bazı hasarların can güvenliğini tehlikeye attığı ortaya çıktı. Hatta İBB, “Tamamen ziyarete kapatın” raporu verdi. Ancak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ‘kapatılırsa Bakanlığın eleştirilebileceği’ endişesiyle sadece tehlikeli kısımların kapatılmasını önerdi
29.09.2021 Gündem
3. İstanbul Dünya Müziği Festivali başlıyor
3. İstanbul Dünya Müziği Festivali başlıyor Carla Pires ve Forabandit konserleri dışındaki tüm konserler ücretsiz
15.11.2012 Kültür Sanat
Nasıl bu hale geldi?
Nasıl bu hale geldi? Hafta sonuna damgasını vuran 'alkolsüz' One Love Festival'i yazdılar: Nasıl bu hale geldi?
16.07.2012 Yaşam
İSF’den hediye yağmuru; ev, otomobil, tablet bilgisayar...
İSF’den hediye yağmuru; ev, otomobil, tablet bilgisayar... İSF’den hediye yağmuru; ev, otomobil, tablet bilgisayar...
22.05.2012 Futbol
CHP'li belediyeye operasyon!
CHP'li belediyeye operasyon! İstanbul’da Maltepe Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Zengin’in de aralarında bulunduğu 11 kişi savcı tarafından sorgulandı...
29.09.2021 Gündem