Kira yardımı yüzde 55 artırılarak 7 bin TL'ye çıkarıldı
Kira yardımı yüzde 55 artırılarak 7 bin TL'ye çıkarıldı İstanbul'da yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Riskli binalarda yaşayanlara kentsel dönüşüm kapsamında 18 ay boyunca verilen aylık 4 bin 500 TL’lik kira yardımı 7 bin TL’ye çıkarıldı.
23.01.2024 Ekonomi
Adaylar İstanbul için projelerini açıkladı!  Vaatleri uzmanlar sizin için değerlendirdi
Adaylar İstanbul için projelerini açıkladı! Vaatleri uzmanlar sizin için değerlendirdi Resmi rakamlara göre İstanbul’da 15 milyon kişi yaşıyor. İstanbul nüfus açısından, 204 ülke içinde 131 ülkeyi geride bıraktı.
22.06.2019 Siyaset
UBER’in kendisi gibi tartışması da küresel!
UBER’in kendisi gibi tartışması da küresel! UBER ve sarı taksi tartışmaları Türkiye’de tüm hızıyla sürerken UBER’in çeşitli nedenlerle Avrupa’dan Asya’ya kadar yasaklandığı ya da kısıtlandığı bir çok ülke bulunuyor. Taksiciler ise Madrid’den Atina’ya, Londra’dan Hong Kong’a, Beyrut’a kadar dünyanın bir çok şehrinde düzenledikleri gösterilerle UBER’i protesto ediyor
19.03.2018 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan anketlerdeki son durumu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan anketlerdeki son durumu açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Show TV-Habertürk TV-Bloomberg HT ortak canlı yayınında Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı. 16 Nisan'sa sayılı günler kala son anketlerin durumunu açıklayan Erdoğan, ibrenin yükselişte olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Fethi Bey’in esrarengiz kasası
Fethi Bey’in esrarengiz kasası Hırsızın yeğeni, Fethi Bey’in kasasını anlattı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri