Hüsnü Şenlendirici

Hüsnü Şenlendirici

Son dakika hüsnü şenlendirici haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüsnü şenlendirici ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüsnü şenlendirici haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüsnü Şenlendirici

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüsnü şenlendirici gelişmeleri de dahil olmak üzere 451 hüsnü şenlendirici haberi bulunmuştur. Tüm hüsnü şenlendirici haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, bu kez anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı.
18.06.2023 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek
'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.
17.06.2023 Magazin
“Şarkılar Bizi Söyler” Kuruçeşme Açıkhava'da sezon finali yapıyor!
“Şarkılar Bizi Söyler” Kuruçeşme Açıkhava'da sezon finali yapıyor! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” sezon finali yapıyor. Kuruçeşme Açıkhava’dan canlı yayınla ekrana gelecek olan sezon finalinin tüm geliri depremzedelere bağışlanacak.
14.06.2023 Televizyon
Hakan Altun: Kusura bakmayın bağımlılık yaparım
Hakan Altun: Kusura bakmayın bağımlılık yaparım Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden yıldız isimleri ağırlayan Kuruçeşme Açıkhava, müzikseverleri dün akşam arabesk müziğin prensi Hakan Altun ile buluşturdu.
29.05.2023 Magazin
Hakan Altun'dan Hüsnü Şenlendirici'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi!
Hakan Altun'dan Hüsnü Şenlendirici'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi! Geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alan şarkıcı Hakan Altun, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kanal D'nin ilgiyle izlenen ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programı hakkında konuşan Altun, geçtiğimiz ay kansere yakalandığı ortaya çıkan Hüsnü Şenlendirici'nin sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi.
28.05.2023 Magazin
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak!
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak! Şarkılar Bizi Söyler’e konuk olan komedyen Yasemin Yalçın programda ‘’Bağdat Yolu’’ şarkısını söyleyecek.
25.05.2023 Televizyon
Hüsnü Şenlendirici, 'Şarkılar Bizi Söyler' ile ekrana geri döndü!
Hüsnü Şenlendirici, 'Şarkılar Bizi Söyler' ile ekrana geri döndü! Kanal D’nin beğeni ile izlenen eğlence programı 'Şarkılar Bizi Söyler'in sunucularından Hüsnü Şenlendirici, hastalığı nedeniyle çekimlere ara vermişti. Yaptırdığı rutin kontroller sonrasında doktorların tavsiyesi ile bir operasyon geçiren 46 yaşındaki ünlü klarnet sanatçısı, programa geri döndü.
27.04.2023 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 22 Nisan 2023 konukları kimler? İşte Kanal D Şarkılar Bizi Söyler konukları…
Şarkılar Bizi Söyler 22 Nisan 2023 konukları kimler? İşte Kanal D Şarkılar Bizi Söyler konukları… Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” bayramın ikinci günü ekranlara gelecek. Her bölümü ayrı bir müzik ziyafetine sahne olan programı Şarkılar Bizi Söyler, bu akşam Ramazan Bayramı'na özel bölümüyle ekranlara geliyor. Peki, 22 Nisan 2023 Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?
22.04.2023 Televizyon
Hüsnü Şenlendirici'nin son durumunu Ercan Saatçi paylaştı!
Hüsnü Şenlendirici'nin son durumunu Ercan Saatçi paylaştı! 'Şarkılar Bizi Söyler' programı ile ekranlarda olan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici kansere yakalandığı ortaya çıkmıştı. Hüsnü Şenlendirici, Ulus'taki özel bir hastanede ameliyat olmuştu. Ünlü ismi, yakın dostları Ercan Saatçi ve Hakan Altun ziyarette bulundu.
9.04.2023 Magazin
Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'den üzen haber geldi! Kansere yakalandı
Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'den üzen haber geldi! Kansere yakalandı 'Şarkılar Bizi Söyler' programıyla ekranlara dönen Hüsnü Şenlendirici'den hayranlarını üzen haber geldi. Hüsnü Şenlendirici'nin kansere yakalandığı ortaya çıktı. Hüsnü Şenlendirici'nin hastalığı ve sağlık durumu merak konusu oldu. İşte detaylar...
6.04.2023 Magazin
“Şarkılar Bizi Söyler” duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor!
“Şarkılar Bizi Söyler” duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor! Deprem felaketinin anılacağı bölüme Uğur Aslan, Antakya Medeniyetler Korosu, Hamdi Alkan ve Kalben konuk oluyor.
22.03.2023 Magazin
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler ortak yayında bir araya geldi. 'Türkiye Tek Yürek Ortak Yayını’ yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla önceki akşam yapıldı. Gecede 115.1 milyar TL toplandı. Başta Kanal D ekran yüzleri Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Arda Türkmen olmak üzere onlarca yıldız telefonların başına geçerek arayanların bağışlarını kaydetti. Sunuculuğunu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yaptığı 7 saatlik yayında duygu dolu anlar yaşandı… Gecenin sunucuları birlikte poz verdi.
17.02.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölüm konukları belli oldu. Her hafta farklı bir konseptle izleyicinin karşısına çıkan eğlence programında bu hafta Erdal Erzincan, Belkıs Akkale ve Sevcan Orhan konuk olacak.
3.02.2023 Televizyon
Sibel Can flamenko dansıyla herkesi mest edecek
Sibel Can flamenko dansıyla herkesi mest edecek Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor.
12.01.2023 Televizyon
Müzisyen Hakan Yelbiz kazada yaşamını yitirdi
Müzisyen Hakan Yelbiz kazada yaşamını yitirdi Muğla'nın Milas ilçesinde müzisyen Hakan Yelbiz'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Yelbiz yaşamını yitirdi, araçta bulunan Sabine Ayper Yelbiz de yaralandı.
10.01.2023 Magazin
Uğur Aslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi…
Uğur Aslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi… Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuklarından biri de Yargı dizisinin Eren Komiser'i Uğur Aslan oldu. Şarkılar Bizi Söyler programının yayınlanmasıyla Uğur Aslan hakkında merak edilenler arttı. İzleyenler Uğur Aslan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi…
31.12.2022 Televizyon
Yılbaşı Gazinosu 2023
Yılbaşı Gazinosu 2023 Kanal D, yeni yıla ‘Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel’ ile merhaba diyecek. Saat 20.00’de başlayacak ‘Yılbaşı Gazinosu’ konseptli programa Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ev sahipliği yapacak. Hepsi birbirinden ünlü konukların performansları ve dans şovları, izleyenlere keyifli saatler yaşatacak.
31.12.2022 Magazin
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları!
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları! Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları merak ediliyor. Kanal D yayın akışına göre program 31 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 20:00’de ekrana gelecek. Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programının konsepti "Yılbaşı Gazinosu" olarak açıklandı. İşte 31 Aralık 2022 Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel konukları...
30.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor!
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', 'Yılbaşı Gazinosu' konseptli özel bölümüyle ekranlara geliyor. Bu bölümde birbirinden değerli sesler ve muhteşem sahne şovları bir arada olacak.
30.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? Yılbaşı Gazinosu 31 Aralık konukları!
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? Yılbaşı Gazinosu 31 Aralık konukları! Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı bölüm fragmanı yayınlandı. Şarkılar Bizi Söyler'in 31 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yılbaşı bölümünde "Yılbaşı Gazinosu" ile çok özel anlar yaşanacak. İzleyiciye eğlenceli dakikalar yaşatacak özel isimler programda sahne alacak. Peki, Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler?
28.12.2022 Televizyon
Kanal D, Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta Resul Dindar, Azerin, Züleyha, Samida ve İmran Salkan konuk oluyor
Kanal D, Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta Resul Dindar, Azerin, Züleyha, Samida ve İmran Salkan konuk oluyor Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Bu bölümde, Karadeniz’den Kafkaslara, Balkanlara, Ege’den Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya uzanan farklı kültürlerin şarkıları, türküleri ve dans şovları yer alacak.
16.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 10 Aralık konukları kimler? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler’de kimler konuk, konsept ne?
Şarkılar Bizi Söyler 10 Aralık konukları kimler? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler’de kimler konuk, konsept ne? Şarkılar Bizi Söyler  konukları ve konsepti sorgulanıyor. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez programlarından Şarkılar Bizi Söyler’de 'Serdar Ortaç Şarkıları' söylenecek. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konukları kim?
10.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta; Serdar Ortaç, Bengü ve Sakiler konuk oluyor!
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta; Serdar Ortaç, Bengü ve Sakiler konuk oluyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Bu bölümde, Serdar Ortaç şarkıları ile unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşanacak.
8.12.2022 Televizyon
Melek Mosso kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek soy ismi ne? Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları…
Melek Mosso kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek soy ismi ne? Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları… Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Melek Mosso oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları…
3.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri...
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri... Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Özgür Can Çoban oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Özgür Can Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli?
3.12.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Hüsnü Şenlendirici ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüsnü şenlendirici haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.