Hüsnü Güreli

Hüsnü Güreli

Son dakika hüsnü güreli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüsnü güreli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüsnü güreli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüsnü Güreli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüsnü güreli gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 hüsnü güreli haberi bulunmuştur. Tüm hüsnü güreli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Rezan Epözdemir istifa nedenlerini bir bir sıraladı!  'Kendisi her seferinde dinledi ama...'
Rezan Epözdemir istifa nedenlerini bir bir sıraladı! 'Kendisi her seferinde dinledi ama...' Galatasaray'da başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Rezan Epözdemir istifa nedenleri açıkladı ve Burak Elmas'a göndermelerde bulundu.
17.12.2021 Galatasaray
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış!
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış! Beşiktaş’ta ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek gecesi düzenlendi. Vodafone Park’ta Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon Kanal D'de yayınlandı. Organizasyonda Beşiktaş için 80 milyon TL, 360 bin tişört ve 156 bin SMS destek toplandı.
10.08.2020 Futbol
Hüsnü Güreli: Işık Üniversitesi’ndeki kızlar ışık saçtı
Hüsnü Güreli: Işık Üniversitesi’ndeki kızlar ışık saçtı Fevziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi, 20’nci mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Görkemli bir törenle mezun olan bin 387 öğrenci, öğretim üyeleri ve veliler tarafından geleceğe uğurlandı. Mezun olan kız öğrenci sayısı ile gurur duyduklarını ifade eden Mütevelli Heyeti Başkanı Av. A. Hüsnü Güreli, “Bu seneki sloganı ‘Işık Üniversitesi’nde kızlar ışık saçıyor’ şeklinde tanımlayabiliriz dedi.
23.06.2019 Gündem
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir!
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı. Genel kurula tek aday olarak giren Nihat Özdemir, oyların 179'unu alarak federasyon başkanlığına seçildi, 4 oy ise geçersiz sayıldı. Bu seçim öncesinde Yıldırım Demirören ve Hüsnü Güreli dönemi mali ve idari açıdan oy birliğiyle ibra edildi.
1.06.2019 Futbol
Nihat Özdemir'den önemli açıklamalar
Nihat Özdemir'den önemli açıklamalar Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı Nihat Özdemir, TRTSpor'un konuğu oldu.
28.05.2019 Süper Lig
TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Down Sendromlular Milli Takımı ile bir araya geldi
TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Down Sendromlular Milli Takımı ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hüsnü Güreli, Riva'da kampta bulunan Özel Sporcular Down Sendromlular Futsal A Milli Takımı ile bir araya geldi.
14.05.2019 Futbol
Türk futbolunda yeni bir dönem başlıyor
Türk futbolunda yeni bir dönem başlıyor Haziran ayı itibariyle Türk futbolunda yeni bir dönem başlıyor. UEFA'nın verdiği yetkiyle Ulusal Lisans Talimatı'nı devreye sokacak olan Türkiye Futbol Federasyonu, transferde ipleri eline alacak. Peki yeni sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...
18.04.2019 Süper Lig
TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı
TFF Beylerbeyi Tesisleri açıldı Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Beylerbeyi Tesisleri, yapılan tören ile hizmete açıldı.
17.04.2019 Futbol
Türkiye ve Slovenya Futbol Federasyonları dostluk maçı oynadı
Türkiye ve Slovenya Futbol Federasyonları dostluk maçı oynadı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Slovenya Futbol Federasyonu'nun eski milli futbolculardan kurulu karma takımları Riva'da bir dostluk maçı oynadı.
14.04.2019 Futbol
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Hüsnü Güreli'ye ziyaret
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Hüsnü Güreli'ye ziyaret Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Aleksander Ceferin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hüsnü Güreli'yi Riva'da ziyaret etti.
14.04.2019 Futbol
TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Bartu ailesine taziyede bulundu
TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Bartu ailesine taziyede bulundu A Milli Takım'ın ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün efsane isimlerinden Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı. TFF Başkanı Hüsnü Güreli de cenazeye katılarak Bartu ailesine ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a taziyede bulundu.
13.04.2019 Futbol
Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı
Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı Türk sporu ve Fenerbahçe'nin efsanesi Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı. Bartu'nun naaşı Ülker Stadı'nda düzenlenen törenin ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Camisi'ne getirildi. Can Bartu'nun cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.
13.04.2019 Fenerbahçe
65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde 2018'nin şampiyonları Volkswagen Arena'da düzenlenen muhteşem törenle açıklandı.
27.03.2019 Spor Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Takım'a destek verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Takım'a destek verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Takım ile Moldova arasında Eskişehir’de oynanan 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu ikinci maçını izledi.
26.03.2019 Futbol
Kasapoğlu: Şenol hocamızla yeni bir sinerji yakaladık
Kasapoğlu: Şenol hocamızla yeni bir sinerji yakaladık A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki mücadelesini değerlendiren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Şenol Güneş hocamız başladı. 1 Haziran itibarıyla tam olarak başlayacak. Şu an ilgili maçlarda görevli. Kampta ciddi bir heyecan var, dinamizm var. Bunu gözlemledik. Hocamızla birlikte oluşan ciddi bir sinerji var. İnşallah takımımızın önümüzdeki maçları güzel şekilde, galip gelerek atlatacağına inanıyorum" dedi.
21.03.2019 Futbol
Binali Yıldırım ve Bakan Kasapoğlu, Beykoz'da iki okul açtı
Binali Yıldırım ve Bakan Kasapoğlu, Beykoz'da iki okul açtı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Riva'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İlkokulu ve Spor Toto Teşkilatı Ortaokulu'nun açılışını yaptı. Açılışa ayrıca, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Gülbaran ve çok sayıda davetli katıldı.
20.03.2019 Gündem
Göksel Gümüşdağ'dan Yıldırım Demirören'e teşekkür
Göksel Gümüşdağ'dan Yıldırım Demirören'e teşekkür Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olarak görev aldığı süre boyunca Türk futboluna verdiği hizmetlerden dolayı Yıldırım Demirören'e teşekkür etti.
1.03.2019 Başakşehir
Yıldırım Demirören TFF Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı
Yıldırım Demirören TFF Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı Yıldırım Demirören,Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı. Haziran ayında yapılacak seçimlere kadar görevi vekaleten Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Güreli sürdürecek.
28.02.2019 Gündem
TFF Başkanı Yıldırım Demirören: UEFA yaptığımız çalışmayı destekliyor!
TFF Başkanı Yıldırım Demirören: UEFA yaptığımız çalışmayı destekliyor! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bankalar Birliği ile yapılacak anlaşmayı anlatmak için dün UEFA'yı ziyaret etti.
31.01.2019 Futbol
TFF, UEFA'ya sunum yapacak
TFF, UEFA'ya sunum yapacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bankalar Birliği ile yapılacak anlaşmayı anlatmak için bugün UEFA’ya çıkarma yapıyor.
31.01.2019 Futbol
Türk futbolunda mali devrim! Ulusal Fair Play uygulanacak...
Türk futbolunda mali devrim! Ulusal Fair Play uygulanacak... TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile TBB Başkanı Hüseyin Aydın, kulüpleri borçtan kurtaracak projeyi canlı yayında anlattı. TFF'nin tüm kulüpleri denetleyeceğini belirten Demirören, "Artık bütün kulüpleri biz denetleyeceğiz. Benden lisans alamayan zaten Avrupa'ya gidemeyecek. Ulusal Fair Play uygulanacak. UEFA da bunu bizden istiyor artık zaten." diye konuştu. Projenin kulüplerin kredi borçlarını yapılandırmak olduğunu belirten TBB Başkanı Aydın, "Hiçbir kredinin silinmesi mümkün değil. Tekrar tekrar söylüyorum. Daha önce vermiş olduğumuz kredilerin yeniden yapılandırılmasını yapacağız" dedi.
7.01.2019 Süper Lig
Ahu-Can Has Sergisi sanatseverlerle buluştu
Ahu-Can Has Sergisi sanatseverlerle buluştu Işık Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve küratörlüğünü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın üstlendiği Koleksiyonerler Işık’ta (Işık’lıKoleksiyonerler) serisinin ilki olan Ahu-Can Has Koleksiyonu Sergisi sanatseverlerle buluştu.
15.11.2018 Kültür Sanat
TFF Başkanı Yıldırım Demirören: "Yarışa hazırız"
TFF Başkanı Yıldırım Demirören: "Yarışa hazırız" Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, yarın açıklanacak EURO 2024 ev sahipliği öncesinde İsviçre'de basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.
26.09.2018 Futbol
"Temiz saha için raporları korkmadan yazın"
"Temiz saha için raporları korkmadan yazın" TFF Başkanvekili Güreli, Federasyonun en hayati organlarından temsilcilere, yeni sezon öncesi çağrıda bulundu:
3.08.2018 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Hüsnü Güreli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüsnü güreli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.