Hunter Biden

Hunter Biden

Son dakika Hunter Biden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hunter Biden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hunter Biden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hunter Biden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hunter biden gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 hunter biden haberi bulunmuştur. Tüm hunter biden haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Başkanı Biden'ın torunu Çeşme’de tatilde
ABD Başkanı Biden'ın torunu Çeşme’de tatilde ABD Başkanı Joe Biden’ın ilk eşi Neilia Hunter’dan olan oğlu Hunter Biden’ın kızı Naomi Biden, Türkiye’ye geldi.
1.07.2023 Gündem
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
ABD'yi sarsan skandal! Başkan Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın başı belada: Kız arkadaş deneyimi için 30 bin dolar!
ABD'yi sarsan skandal! Başkan Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın başı belada: Kız arkadaş deneyimi için 30 bin dolar! Son günlerde yaptğığı gaflarla zor günler yaşayan ve başkanlık koltuğu sallanan Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden skandallarla yeniden gündemde. Hunter Biden'a ait olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırıldı. Veriler arasında yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmalar ve görüntülerin yanı sıra babasını "pedofili Peter" adıyla kaydettiği yer aldı.
12.07.2022 Dünya
ABD'yi sarsan sızıntı! Biden'ın oğlunun uygunsuz fotoğrafları ortaya çıktı
ABD'yi sarsan sızıntı! Biden'ın oğlunun uygunsuz fotoğrafları ortaya çıktı ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırıldı. Hunter Biden’ın olduğu iddia edilen veriler arasında yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmaları ve görüntüleri yer aldı.
11.07.2022 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu böyle yakalandı! Skandalın kitabı çıkıyor...
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu böyle yakalandı! Skandalın kitabı çıkıyor... Skandal ve rezaletlere karışan ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’la ilgili haberlerin sonu gelmiyor. Hakkında yolsuzluk ve seks skandalları gibi birçok iddia bulunan Hunter Biden hakkında bir kitap yazan sıradan bir bilgisayar tamircisi bildiği her şeyi dünyayla paylaştı ve yer yerinden oynadı…
7.05.2022 Dünya
Zelenski ve Trump’ın eski bir videosu ortaya çıktı! Sosyal medya yıkıldı
Zelenski ve Trump’ın eski bir videosu ortaya çıktı! Sosyal medya yıkıldı Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta 56’ncı güne girilirken çatışmalar Donbass bölgesinde yoğunlaştı. Dünyanın gözü bir an olsun Vladimir Putin ve Zelenski’nin üzerinden ayrılmazken 2019 tarihli bir videonun sosyal medyada yeniden paylaşılması adeta gündeme bomba gibi düştü.
20.04.2022 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden zor durum! Hunter Biden'ın kirli sırları ortalığa saçıldı...
ABD Başkanı Joe Biden zor durum! Hunter Biden'ın kirli sırları ortalığa saçıldı... ABD Başkanı Joe Biden'ı zor durumda bırakacak iddialar ortaya çıktı. Biden'ın oğlu Hunter Biden'a ait olduğu öne sürülen dizüstü bilgisayara dayandırılan bir kitap çıktı. 'Başkan'ın Saklamaya Çalıştığı Kirli Sırlar' adıyla çıkan kitapta Çinli zenginin Hunter Biden'a 30 milyon dolar teklif ettiği gibi pek çok iddia yer alıyor.
30.11.2021 Dünya
Trump'ın Adalet Bakanı Barr'ı kovmak istediği iddiası
Trump'ın Adalet Bakanı Barr'ı kovmak istediği iddiası ABD Başkanı Donald Trump'ın, dün Beyaz Saray'da yaptığı toplantıda Adalet Bakanı William Barr'ın kovulmasını gündeme getirdiği iddia edildi.
12.12.2020 Dünya
Twitter'dan Biden itirafı! 'Yanlış yaptık'
Twitter'dan Biden itirafı! 'Yanlış yaptık' Twitter Üst Yöneticisi Dorsey, ABD Başkanlığına seçilen Joe Biden'ın oğlu Hunter'la ilgili bazı iddiaları içeren haberlerin kısıtlanması konusunda yanlış hareket ettiklerini kabul etti.
17.11.2020 Dünya
Facebook ve Twitter'ın kurucuları ifadeye çağrıldı! Sansür...
Facebook ve Twitter'ın kurucuları ifadeye çağrıldı! Sansür... Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg ve Twitter’ın sahibi Jack Dorsey, New York Post’ta yayınlanan tartışmalı bir makaleye sansür uyguladıkları sebebiyle ifade vermeye çağrıldı.
23.10.2020 Ekonomi
ABD'de seçim heyecanı! Donald Trump ile Biden dünyanın gözü önünde son kez çarpıştı...
ABD'de seçim heyecanı! Donald Trump ile Biden dünyanın gözü önünde son kez çarpıştı... ABD'de başkanlık seçimlerine günler kala başkan adayları Cumhuriyetçi Donald Trump ile Demokrat Joe Biden'ı karşı karşıya getiren ikinci ve son canlı yayın tartışmasında hem iç politika hem de dış politika konularında keskin bir ayrışma öne çıkarken, özellikle Rusya ve Çin ile ilişkiler konusu gerginliğe neden oldu.
23.10.2020 Dünya
ABD'de deprem etkisi yarattı! Trump'ın Çin'de banka hesabı olduğu ortaya çıktı
ABD'de deprem etkisi yarattı! Trump'ın Çin'de banka hesabı olduğu ortaya çıktı ABD Başkanı Trump'ın ticaret savaşı başlattığı Çin'de 188 bin dolar vergi ödediği haberi seçimlere günler kala gündemi sarstı. NYT, Trump'ın başkan olduğu 2016'da ve 2017'de ABD'de sadece 750 dolar gelir vergisi ödediğini duyurmuştu.
21.10.2020 Dünya
Joe Biden ve oğlu hakkında skandal iddialar! E-mailler ele geçirildi
Joe Biden ve oğlu hakkında skandal iddialar! E-mailler ele geçirildi ABD'de Demokrat başkan adayı Joe Biden'ın başkan yardımcılığı yaptığı dönemde oğlu Hunter Biden'ın Ukraynalı enerji firması ile ilişkilerine müdahil olduğu ve bu firmayı soruşturan başsavcıyı kovmaları için Ukrayna'ya baskı yaptığı iddia edildi.
14.10.2020 Dünya
Rusya'dan kilit şirkete siber  saldırı!
Rusya'dan kilit şirkete siber saldırı! Rus istihbaratının, ABD Başkanı Donald Trump hakkındaki azil soruşturmasına yol açan Ukrayna soruşturmasında adı sıkça geçen Burisma Holdings adlı enerji şirketine siber saldırı düzenlediği bildirildi.
14.01.2020 Dünya
Joe Biden ile seçmen arasındaki diyalog ABD'nin gündemine oturdu
Joe Biden ile seçmen arasındaki diyalog ABD'nin gündemine oturdu ABD'de gelecek yıl yapılacak başkanlık seçiminde Demokrat Parti'den aday adayı olan Joe Biden ile seçmen arasında gelişen diyalog ABD'nin gündemini oturdu.
6.12.2019 Dünya
Sayılı günler kaldı! Trump'ın azil soruşturması başlıyor
Sayılı günler kaldı! Trump'ın azil soruşturması başlıyor ABD Kongresi Adalet Komisyonu, ABD Başkanı Donald Trump'ı 4 Aralık'ta gerçekleşecek azil soruşturmasının ilk oturumuna katılması için davet etti.
27.11.2019 Dünya
Donald Trump'ın başını yakacak itiraf!
Donald Trump'ın başını yakacak itiraf! ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik azil soruşturmasında AB Büyükelçisi Sondland’ın itirafları Demokrat Parti cephesini umutlandırdı. Sondland, Trump’ın direktifleri doğrultusunda Başkan’ın şahsi avukatı Giuliani ile çalışmak zorunda kaldığını söyledi.
22.11.2019 Dünya
Flaş adım geldi! O belgeleri istedi
Flaş adım geldi! O belgeleri istedi ABD'de Başkan Donald Trump'a yönelik azil soruşturması kapsamında Kongrede yapılan kamuya açık oturumların beşinci gününde, eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Avrupa ve Rusya Direktörü Fiona Hill ve ABD'nin Kiev Büyükelçiliği yetkilisi David Holmes ifade verdi. Öte yandan ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Graham, bir mektup göndererek, Biden, oğlu Hunter Biden ve diğer Barack Obama yönetimi yetkililerinin Ukrayna ile ilişkilerine ilgili belgeleri talep etti.
21.11.2019 Dünya
Trump'a çok sert tepki: Suç işlemiş bir kişi, iflah olmaz bir yalancı
Trump'a çok sert tepki: Suç işlemiş bir kişi, iflah olmaz bir yalancı Televizyonda bir kez daha tartışan Demokrat başkan adayları, AB Büyükelçisi Sondland'in ifadesi sonrasında ABD Başkanı'na ateş püskürdü.
21.11.2019 Dünya
Trump'ın korktuğu başına geliyor! Saatler kaldı...
Trump'ın korktuğu başına geliyor! Saatler kaldı... Beyaz Saray'ı en fazla kaygılandıran tanık, azil sürecinde bugün ifade verecek. Trump tarafından görevlendirilen AB Büyükelçisi Sondland'in bugün yeni ayrıntılar açıklaması halinde, ABD çalkalanabilir.
20.11.2019 Dünya
Donald Trump'ın azil soruşturması bugün başlıyor
Donald Trump'ın azil soruşturması bugün başlıyor ABD Başkanı Donald Trump'ın Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinin merkezinde olduğu azil soruşturmasında, halka açık ifade verme süreci bugün başlıyor.
13.11.2019 Dünya
Pompeo, Trump'ı azil soruşturmasına götüren görüşmede "hazır  bulunmuş"
Pompeo, Trump'ı azil soruşturmasına götüren görüşmede "hazır bulunmuş" ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Başkan Donald Trump'ın Ukrayna Devlet Başkanı Volodemir Zelenski ile yaptığı ve hakkında azil soruşturması başlatılmasına yol açan telefon konuşmasına tanıklık ettiğini belirtti.
2.10.2019 Dünya
Trump'tan Schiff'e "vatana ihanet" suçlaması
Trump'tan Schiff'e "vatana ihanet" suçlaması ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesi hakkındaki yorumları nedeniyle Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Demokrat Adam Schiff''e yönelik, "Bu metnin benim telefon görüşmesinde söylediklerimle hiçbir ilgisi yok. Schiff, vatana ihanetten tutuklanacak mı?" ifadelerini kullandı.
30.09.2019 Dünya
Donald Trump'ın başı dertte! 'Gizli ve özel' görüşme yayınlandı
Donald Trump'ın başı dertte! 'Gizli ve özel' görüşme yayınlandı Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy arasında gerçekleşen telefon görüşmesinin belgelerini yayınladı. Belgelere göre, Trump, Zelenskiy'den Joe Biden'ın Ukrayna'daki faaliyetlerine soruşturma istedi.
25.09.2019 Dünya
Donald Trump ile görüşen Zelenskiy: Görüşmemiz özel ve gizli!
Donald Trump ile görüşen Zelenskiy: Görüşmemiz özel ve gizli! ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, ABD Başkanı Donald Trump’ın azledilme sürecinin başlatılması için resmi girişimde bulunduklarını duyurdu. ABD'li CNN televizyonu BM toplantıları için New York'ta bulunan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin konuyla ilgili soruya, "Trump ile görüşmemiz özel ve gizli" şeklinde cevap verdiğini duyurdu.
25.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hunter Biden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hunter biden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.