Hüda Kaya

Hüda Kaya

Son dakika hüda kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüda kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüda kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüda Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüda kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 hüda kaya haberi bulunmuştur. Tüm hüda kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 vekilin dokunulmazlık dosyası Meclis’te
3 vekilin dokunulmazlık dosyası Meclis’te Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) 3 vekilin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi, TBMM'ye sunuldu.
17.03.2023 Gündem
HDP'li vekillerin seçimini Kandil'de yapmışlar! PKK'lı terörist itiraf etti
HDP'li vekillerin seçimini Kandil'de yapmışlar! PKK'lı terörist itiraf etti Gri listede aranırken PKK’dan kaçan Merdan Rüştü Ovalıoğlu, ifadesinde, 7 Haziran 2015 seçimlerinde HDP’nin milletvekili listesinin Kandil’de hazırlandığını, adaylarla burada tek tek görüşüldüğünü söyledi. Ovalıoğlu, 12’si halen milletvekili 17 kişiyle ilgili tanıklıklarını ayrıntılarıyla anlattı.
22.07.2022 Gündem
HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu tutuklandı! Teröristlerle fotoğrafı çıkmıştı
HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu tutuklandı! Teröristlerle fotoğrafı çıkmıştı Geçtiğimiz gün adli kontrol şartıyla serbest bırakılan HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihat Cemre, savcılık itirazının kabul edilmesinin ardından tekrar gözaltına alınarak tutuklandı. Cemre, Çanakkale Cezaevine gönderildi.
29.06.2022 Siyaset
HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu gözaltına alındı
HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu gözaltına alındı HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihad Cemre gözaltına alındı. Kırmızı bültenle aranan teröristle fotoğrafı çıktı.
25.06.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten HDP'li Kaya'ya tepki: İnsanlık dışı ifadesini lanetliyoruz
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten HDP'li Kaya'ya tepki: İnsanlık dışı ifadesini lanetliyoruz AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüse yakalanmasıyla ilgili yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Çelik, 'Milletvekili sıfatı taşıyan birinin Sn Cumhurbaşkanımızın sağlığına dönük insanlık dışı ifadesini lanetliyoruz.' dedi.
6.02.2022 Siyaset
28 milletvekiline ait 40 dokunulmazlık dosyası Meclis'te
28 milletvekiline ait 40 dokunulmazlık dosyası Meclis'te HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 28 milletvekili hakkında 40 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
3.01.2022 Gündem
20 milletvekilinin dokunulmazlığıyla ilgili kritik gelişme!
20 milletvekilinin dokunulmazlığıyla ilgili kritik gelişme! Aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un da bulunduğu, CHP ve HDP'li 20 milletvekiline ait 22 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu.
19.04.2021 Gündem
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "33 fezlekenin Meclis'e ulaştığını duyurmuştu. "Dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle 25 milletvekili hakkında hazırlanan 33 fezlekede "terör örgütü propagandası yapma", "suçu ve suçluyu övme", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" gibi suçlamalar yer alıyor.
24.02.2021 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Dün akşam 33 fezleke Meclis'e ulaştı
TBMM Başkanı Şentop: Dün akşam 33 fezleke Meclis'e ulaştı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Dün akşam 33 fezleke Meclis'e ulaştı. İçinde HDP'li vekillerin fezlekeleri de var." dedi.
24.02.2021 Siyaset
HDP'li 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlandı
HDP'li 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile grup başkanvekillerinin de aralarında bulunduğu HDP'li 9 milletvekili hakkında, Kobani soruşturması kapsamında fezleke hazırladı.
19.02.2021 Siyaset
Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında soruşturma
Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında soruşturma Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 13 Türk vatandaşının PKK tarafından şehit edilmesiyle ilgili, aralarında HDP milletvekilleri Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun da bulunduğu sosyal medya kullanıcıları hakkında, provokatif paylaşım yaptıkları gerekçesiyle soruşturma başlattı.
14.02.2021 Gündem
HDP'li 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlanıyor
HDP'li 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlanıyor HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın da aralarında bulunduğu 9 milletvekili hakkında Kobani olarak bilinen 6-7-8 Ekim 2014 olayları ile ilgili gerçekleştirilen terör eylemleri ile ilgili fezleke hazırlanıyor.
13.01.2021 Gündem
Meclis'te Tuma Çelik gerilimi: Tecavüzcüleri koruma
Meclis'te Tuma Çelik gerilimi: Tecavüzcüleri koruma HDP’li iki milletvekilinin eşe şiddet ve tecavüzle suçlandığı olaylar Meclis Genel Kurulu’nda tartışılırken HDP ile AK Parti grupları karşı karşıya geldi.
23.07.2020 Siyaset
HDP’li vekilden istismar skandalı
HDP’li vekilden istismar skandalı HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik’in seçim çalışmaları sırasında düzenlenen dernek toplantısına katılan bir kadına tecavüz ettiği ortaya çıktı. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı, Çelik’in dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören dosyayı TBMM’ye gönderdi.
18.07.2020 Gündem
Engin Özkoç hakkında hazırlanan 3 ayrı fezleke Meclis’e gönderildi
Engin Özkoç hakkında hazırlanan 3 ayrı fezleke Meclis’e gönderildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten hakkında soruşturma başlatılan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un da arasında bulunduğu 28 milletvekiline ait 55 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu
6.03.2020 Siyaset
Kolanın tadı neden farklı? Meclis harekete geçti...
Kolanın tadı neden farklı? Meclis harekete geçti... Dünyada en çok tüketilen içecekler arasında yer alan kolanın tadının ülkelere göre farklılık göstermesi, Obezite ile Mücadele Alt Komisyonu’nda tartışıldı. Komisyon başkanı Belma Satır, “Bilim insanları Coca-Cola’nın dünyadaki tadıyla bizdeki tadının farklı olduğunu söylüyor. Fabrikayı ziyarette sorduk, cevap bizi çok tatmin etmedi. Tarım Bakanlığı’ndan bilgi istedik” diye konuştu.
7.11.2019 Gündem
Bağcılar'da seçimi AK Parti adayı Lokman Çağırıcı kazandı!
Bağcılar'da seçimi AK Parti adayı Lokman Çağırıcı kazandı! İstanbul'da milyonlarca seçmen sandığa gitti. Bağcılar'da seçimi AK Parti'nin adayı Lokman Çağırıcı kazandı.
31.03.2019 Siyaset
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli'nin de aralarında bulunduğu 43 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
30.03.2019 Siyaset
Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı boşanması Meclis'te
Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı boşanması Meclis'te MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan Meclis'te yaptığı konuşmada, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanmasıyla ilgili olarak, "Medyatik kişilerin boşanmalarının, günlük diziler gibi gösterildiğini, tazminatların, detayların "ballandıra ballandıra sunuluyor. Kötü örnek oluyor. Bununla ilgili RTÜK'e gerekli uyarıyı yaptık. Buna izin verilmemeli." dedi.
29.11.2018 Gündem
İşte HDP'nin milletvekili adayları
İşte HDP'nin milletvekili adayları Halkların Demokratik Partisi (HDP), 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdi.
21.05.2018 Siyaset
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke HDP'li 19 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi.
4.12.2017 Siyaset
İdris Baluken tutuklandı
İdris Baluken tutuklandı Diyarbakır'daki terör soruşturması kapsamında hakkında açılan davada verilen tahliye kararına itiraz edilen ve Ankara'da gözaltına alınan HDP Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken tutuklandı.
21.02.2017 Siyaset
HDP'li Altan Tan gözaltına alındı
HDP'li Altan Tan gözaltına alındı HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, hakkında çıkarılan "zorla getirme" kararı gereği ifade vermek üzere adliyeye getirildi.
29.09.2021 Gündem
HDP'li Hüda Kaya gözaltına alındı
HDP'li Hüda Kaya gözaltına alındı HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, hakkında yürütülen bir soruşturma kapsamında Afyonkarahisar'da gözaltına alındı.
28.01.2017 Siyaset
Hüda Kaya serbest bırakıldı
Hüda Kaya serbest bırakıldı İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında ifade vermeye gitmeyen HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, savcılığın talimatıyla Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hüda Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüda kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.