Hp

Hp

Son dakika HP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan HP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını HP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hp gelişmeleri de dahil olmak üzere 696 hp haberi bulunmuştur. Tüm hp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atış
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atış Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI, süpersonik füze İHA-230 ile bir kere daha hedefini tam isabetle vurdu.
17.03.2024 Ekonomi
Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabetle vurdu
Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabetle vurdu Bayraktar AKINCI TİHA, Roketsan’ın milli olarak geliştirdiği hava aracından atılan İHA-230 füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında tam isabetle vurdu.
2.03.2024 Gündem
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı Bayraktar AKINCI TİHA, milli olarak geliştirilen Çakır Seyir Füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında 100 kilometre uzaktan deniz üstündeki hedefi tam isabetle vurdu.
1.03.2024 Gündem
Gökyüzünün AKINCI'larına yeni güç! İlk uçuş testi başarıyla geçildi
Gökyüzünün AKINCI'larına yeni güç! İlk uçuş testi başarıyla geçildi Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI C, ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 'Gökyüzünün AKINCI’larına Yeni Güç! Bayraktar AKINCI C, yeni motoru ile ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi. Hayırlı uğurlu olsun' açıklamasında bulundu.
24.02.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı! Gökyüzünün AKINCI’larına yeni güç
Selçuk Bayraktar paylaştı! Gökyüzünün AKINCI’larına yeni güç Selçuk Bayraktar AKINCI C'nin yeni motoru ile ilk uçuş testini başarıyla tamamladığını açıkladı.
24.02.2024 Ekonomi
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial
Jdm Nedir, Ne Anlama Gelir? Jdm Ve İhraç Modellerin Farkları Nelerdir?
Jdm Nedir, Ne Anlama Gelir? Jdm Ve İhraç Modellerin Farkları Nelerdir? Türkçe üzerinden Japon iç pazarı JDM şeklinde ifade edilmektedir. İngilizce ise Japanese Domestic Market şeklinde değerlendirildiğini söylemek mümkün. Bu durum bir market olarak direkt olarak arabalar ile ilgilidir. Çünkü bu pazar içerisinde Japonlar kendi ürettikleri marka ve model doğrultusunda araçlarını sunar.
31.05.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Zeytinburnu'nda 1 mayıs görevine giden polisler kaza yaptı
Zeytinburnu'nda 1 mayıs görevine giden polisler kaza yaptı Zeytinburnu'nda seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde giden 4 otomobile çarptı. Otomobillerde 1 Mayıs görevine giden polis memurlarının olduğu öğrenildi. Kazada 1 kişi yaralandı.
1.05.2023 Gündem
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek Otomobil satışlarında matrah düzenlemesi Resmi Gazete yayınlandı. 90 üzerinde modelin fiyatı gerileyecek
25.11.2022 Otomobil
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak?
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak? Togg, Gemlik’teki kampüsünü ilk kez otomotiv gazetecilerine açtı. 2023 yılının Mart ayında yola çıkacak C-SUV’un tüm üretim aşamaları adım adım görüntülendi. 3 dakikada 1 araç üretebilme kapasitesine sahip tesiste her şey son teknoloji. Otomasyon oranının yüzde 90 olduğu fabrikada, testler için yıl sonuna kadar, 165 adet C-SUV üretilecek. Modellerle ilgili isim konusu da açıklığa kavuşurken, yeni yılda ne kadar Togg üretileceği de belli oldu.
25.11.2022 Ekonomi
Araçlarda ÖTV matrahı! Araç fiyatları ne olacak, artacak mı, ne kadar düşecek? ÖTV matrah düzenlemesi nedir?
Araçlarda ÖTV matrahı! Araç fiyatları ne olacak, artacak mı, ne kadar düşecek? ÖTV matrah düzenlemesi nedir? ÖTV matrah düzenlemesi yapıldı. 13 Ocak 2022 tarihinde yapılan matrah düzenlemesi yeniden güncellendi. Düzenlemeyle bazı otomobillerin fiyatları 100 bin liraya yakın düşüşler yaşadı. Satış fiyatı 594 bin 723 liranın altında olan otomobillerde matrah değişmiş oldu. Peki, Araç fiyatları ne olacak, artacak mı, ne kadar düşecek? İşte Araç matrah düzenlemesi…
24.11.2022 Ekonomi
Toyota fiyat listesi! Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ve ÖTV matrahları
Toyota fiyat listesi! Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ve ÖTV matrahları Otomobillerde ÖTV matrahlarının belirlenmesinde değişikliğe gidildi. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren değişikliğe göre, matrah alt limiti 120 bin liradan 184 bin liraya yükseltildi. Peki, Toyota fiyat listesi belli oldu mu, Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ne oldu?
24.11.2022 Ekonomi
İlksan araç kampanyası nedir, İLKSAN citroen araç kampanyası başvuruları ne zaman? İşte İlksan Citroen araç kampanyası!
İlksan araç kampanyası nedir, İLKSAN citroen araç kampanyası başvuruları ne zaman? İşte İlksan Citroen araç kampanyası! Milli Eğitim Bakanlığı İLKSAN Genel Müdürlüğü Öğretmenler İçin Uygun Araç Kampanyası düzenlediğini açıkladı. İLKSAN uygun araç kampanyasının yanında öğretmenlere cd ek finansman desteği de verecek. Peki, İLKSAN araç kampanyası 2022 nedir, İLKSAN citroen araç kampanyası ne zaman? İlksan Citroen araç kampanyası…
21.09.2022 Ekonomi
Scania elektrikli kamyon 300 km menzille geldi!
Scania elektrikli kamyon 300 km menzille geldi! Scania, bölgesel uzun mesafe taşımacılığı için üretilecek tamamen elektrikli kamyonlarının tanıtımını yaptı.
3.08.2022 Otomobil
Maserati’den yeni pist otomobili” Project24”
Maserati’den yeni pist otomobili” Project24” Maserati, 62 adet üretilecek olan ve “Project24” kod adıyla anılan süper spor otomobil projesini gün yüzüne çıkarttı.
31.07.2022 Otomobil
Mazda’dan düşük emisyonlu dizel motor!
Mazda’dan düşük emisyonlu dizel motor! Geçtiğimiz günlerde emisyonları düşürme ve elektrikleşme hedeflerinin detaylarını paylaşan Japon üretici Mazda, yeni geliştirdiği dizel motorunu tanıttı.
31.07.2022 Otomobil
Bayraktar AKINCI filosu bir arada
Bayraktar AKINCI filosu bir arada Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA'nın geliştirme ve üretim süreci devam ediyor.
9.07.2022 Gündem
Nissan e-Power son çeyrekte yollarda!
Nissan e-Power son çeyrekte yollarda! e-POWER sistemindeki güç ünitesi ani hızlanma veya yüksek hızlarda performansı üst seviyeye çıkarmak için 1.5 it motor tarafından üretilen elektrik enerjisini invertör aracılığıyla elektrik motoruna iletiyor.
4.07.2022 Otomobil
Alfa Romeo "Tonale"nin Türkiye ön satışı başlıyor!
Alfa Romeo "Tonale"nin Türkiye ön satışı başlıyor! Alfa Romeo’nun kompakt SUV’u ‘Tonale’ Türkiye’de ön satış fiyatı belli oldu.
24.06.2022 Otomobil
PEUGEOT yeni 408’in örtüsünü açtı!
PEUGEOT yeni 408’in örtüsünü açtı! Yeni PEUGEOT 408, 2023 başında pazara sunulacak. Model, önce Avrupa pazarı için Fransa'nın Mulhouse kentinde, kısa bir süre sonra da Çin pazarı için Çin'deki Chengdu fabrikasında üretilecek.
23.06.2022 Otomobil
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme...
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme... Ülkenin ünlü ve en zengin iş insanlarından biri olan Tom Hagen'ın eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, 2018 yılının Ekim ayında kayboldu. Önce kaçırılma zannedilen olay ilerleyen zamanda açığa çıkan ayrıntılarla bambaşka bir boyuta ulaştı. Son olarak geçtiğimiz hafta Norveç basınında yer alan flaş detaylar ise herkese pes dedirtecek cinsten...
11.06.2022 Dünya
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem başladı! Rüzgar tersine döndü! Ancak yıl sonuna kadar fiyatlar...
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem başladı! Rüzgar tersine döndü! Ancak yıl sonuna kadar fiyatlar... Sıfır ve ikinci el araçlarla ilgili son dakika açıklaması! Rüzgar tersine döndü ve hareketlilik başladı. Üretim maliyetlerinin rekor seviyelere ulaşması, çip krizi gibi etkenler araç fiyatlarını adeta uçurdu. Tüm yaşananlara ve fiyat artışlarına rağmen sıfır ve ikinci el araç satışlarında ciddi bir talep var. Ancak araba almaya karar verip bayilere giden vatandaşlar eli boş dönüyor. Araç bulunamadığı için piyasadan yüksek fiyattan almak durumunda kalınıyor. Devletin kayıt dışı alım satımlar ile ilgili de harekete geçmesi beklenirken, araç fiyatlarındaki artışa ilişkin değerlendirme yapıldı. Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında son durum ne? Sektör temsilcilerinden açıklama geldi. İşte sıfır ve ikinci el araçlarda tüm yeni gelişmeler...
20.05.2022 Ekonomi
Citroen’den “karavan” modeli!
Citroen’den “karavan” modeli! Jumper modeli artık karavana çevrilebiliyor. Ofis ve ev ortamını dilediği yere taşımasına olanak sağlayan Citroën Jumper’ın karavanlı versiyonu yollara çıktı
15.05.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Hp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.