House Of Cards

House Of Cards

Son dakika House of Cards haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan House of Cards ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını House of Cards haber sayfamızda bulabilirsiniz.

House Of Cards

haberleri sayfasında son dakika yaşanan house of cards gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 house of cards haberi bulunmuştur. Tüm house of cards haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi!
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi! Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da Kevin Spacey ile bir araya gelmişti. Tuba Ünsal, ünlü oyuncunun Spacey ile buluşmasını sert bir dille eleştirdi. Cinsel taciz iddiaları nedeniyle yargılanan Spacey ile fotoğraflarını paylaşan Özçivit, gelen tepkiler sonrasında kareleri kaldırdı. Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.
13.12.2022 Magazin
Çekimler için Tayland'da
Çekimler için Tayland'da İlker Kaleli, BBC-Netflix ortak yapımı ‘The Serpent’ dizisinin çekimleri için Tayland'a gitti.
2.09.2019 Televizyon
Sevilen oyun karakteri dizi oldu!
Sevilen oyun karakteri dizi oldu! Netflix'in bünyesinde yayınlanacak olan dizinin tanıtımı yapılırken, ilk fragman da ortaya çıktı.
20.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Kevin Spacey'nin taciz davası düşürüldü
Kevin Spacey'nin taciz davası düşürüldü Oscar ödüllü oyuncunun cinsel taciz suçlamasıyla yargılandığı dava, şikayetçi ve tanığın bulunamaması nedeniyle ortadan kalktı.
18.07.2019 Magazin
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu Emmy Ödülleri'nin bu seneki adayları açıklandı. 22 Eylül'de sahiplerini bulacak olan Emmy Ödülleri'nde Game of Thrones en iyi drama dizisi de dahil olmak üzere 32 dalda aday oldu. İşte adaylar...
16.07.2019 Dünya
Hollywood'u sarsan taciz davasında flaş gelişme
Hollywood'u sarsan taciz davasında flaş gelişme Amerikalı oyuncu Kevin Spacey'i bir barda kendisine   tacizde bulunmakla suçlayan Will Little davadan feragat etti.
5.07.2019 Dünya
Kevin Spacey 'taciz suçlamasıyla' hakim karşısına çıktı
Kevin Spacey 'taciz suçlamasıyla' hakim karşısına çıktı Amerikalı oyuncu Kevin Spacey, genç bir erkeğe tacizde bulunmak suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Duruşma 4 Mart'a ertelendi.
8.01.2019 Magazin
Kevin Spacey bugün 'cinsel taciz' suçlamasıyla mahkemeye çıkıyor
Kevin Spacey bugün 'cinsel taciz' suçlamasıyla mahkemeye çıkıyor ABD Massachusetts'de görülecek duruşmada ünlü oyuncu bizzat bulunacak, Spacey suçlu bulunursa beş yıl hapis cezası alabilir.
7.01.2019 Magazin
Dünyaca ünlü yıldız cinsel taciz iddialarına videoyla cevap verdi
Dünyaca ünlü yıldız cinsel taciz iddialarına videoyla cevap verdi Oscar ödüllü yıldız oyuncu Kevin Spacey, House Of Cards isimli diziden cinsel taciz suçlamaları nedeniyle ayrılmak zorunda kalmıştı. Kevin Spacey, cinsel taciz iddialarına karşı kendisini savunmak için o dizide canlandırdığı Frank Underwood karakterine bürünerek yeniden ortaya çıktı. Kendisini savunmak ve suçsuzluğunu göstermek için Underwood karakterini canlandırdığı bir video yayımladı.
24.12.2018 Dünya
Beren Saat'in partneri belli oldu
Beren Saat'in partneri belli oldu Uzun bir arada sonra Netflix dizisiyle oyunculuğa geri dönmeye hazırlanan Beren Saat, rol arkadaşını seçti. Saat yeni projesinde Mehmet Günsür'le oynayacak.
22.11.2018 Magazin
House of Cards'ın spin-off'u geliyor
House of Cards'ın spin-off'u geliyor Kevin Spacey hakkındaki taci iddialarının hemen ardından final kararı alan House of Cards dizisinin spin-off'u için düğmeye basıldı. Yeni dizi Michael Kelly'nin canlandırdığı Doug Stamper'ın hikayesine odaklanacak.
7.11.2018 Kültür Sanat
House of Cards'ın final sezonu yayınlandı
House of Cards'ın final sezonu yayınlandı Henüz yayınlanırken klasikler statüsünde kendine yer bulan dizi House of Cards'ın final sezonu, izleyicilerin beğenisine sunuldu.
3.11.2018 Kültür Sanat
Kocasının sırtına oturdu
Kocasının sırtına oturdu 'House of Cards' dizinin yıldızı Robin Wright 3. kez dünyaevine girdi. 52. yaşındaki yıldız kitap okumaya çalışan yeni kocasının sırtına oturdu.
22.08.2018 Magazin
Sessiz sedasız evlendiler
Sessiz sedasız evlendiler ABD’li oyuncu Robin Wright (52), kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Clement Giraudet ile Fransa’da gizlice dünyaevine girdi
14.08.2018 Magazin
House of Cards'ın sevilen oyuncusu Reg E. Cathey hayatını kaybetti
House of Cards'ın sevilen oyuncusu Reg E. Cathey hayatını kaybetti House of Cards'ın sevilen oyuncusu Reg E. Cathey, 59 yaşında hayatını kaybetti.
11.02.2018 Dünya
Cinsel tacizin faturası: 39 milyon dolar!
Cinsel tacizin faturası: 39 milyon dolar! Geçtiğimiz yıl Hollywood'u sarsan cinsel taciz skandalının baş aktörlerinden olan ve kariyeri hızla dibe vuran Kevin Spacey, Netflix'i de büyük bir zarara uğrattı.
24.01.2018 Magazin
Teknolojiyi duygular ile birleştirdik
Teknolojiyi duygular ile birleştirdik Netflix’in en çarpıcı yapımı kuşkusuz, Black Mirror... 29 Aralık’ta dizinin 4. sezonu başlayacak. Öncesinde senaristleri Charlie Brooker ve Annabel Jones ile konuştuk
17.12.2017 Magazin
Şok suçlama: Eliyle testislerimi kavradı
Şok suçlama: Eliyle testislerimi kavradı Norveç Kralı'nın eski damadı Ari Behn, ünlü oyuncu Kevin Spacey'i, bir Nobel Barış Ödülü konserinden sonra kendisine uygunsuz bir şekilde dokunmakla suçladı.
8.12.2017 Dünya
Cinsel taciz skandalından sonra devam ediyor!
Cinsel taciz skandalından sonra devam ediyor! 'House of Cards' dizisinin çekimleri yaklaşık bir aylık aradan sonra devam ediyor.
28.11.2017 Televizyon
İlişki yaşarken yalnızlaşıyoruz
İlişki yaşarken yalnızlaşıyoruz “Çok Satanlar” oyunuyla sahnede yer alan Oya Unustası, “İnsanlar gerçek ilişki kurmak için yalnızlaşıyor” diyor.
24.11.2017 Arşiv
'Kevin Spacey kovulamaz!'
'Kevin Spacey kovulamaz!' Hakkında çıkan cinsel taciz suçlamalarının ardından başrolünde oynadığı House of Cards dizisinden kovulduğu açıklanan Kevin Spacey'nin sözleşmesinde ahlaki davranışla ilgili bir madde olmaması oyuncunun resmi olarak kovulmasını zorlaştırıyor.
20.11.2017 Dünya
DasDas’ta tiyatro ve müzik dolu bir hafta
DasDas’ta tiyatro ve müzik dolu bir hafta Batı Ataşehir’in yeni cazibe merkezi “DasDas” her akşam farklı bir tiyatro oyununu ya da konseri sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.
17.11.2017 Magazin
Hollywood’da 'taciz ve tecavüz' patlaması! Bir bir ortaya çıkıyor...
Hollywood’da 'taciz ve tecavüz' patlaması! Bir bir ortaya çıkıyor... Hollywood’da yapımcı Harvey Weinstein’la başlayan taciz iddialarının ardından her gün bir başka ünlü hakkındaki karanlık sırlar ortaya çıkıyor
12.11.2017 Magazin
Kevin Spacey hakkında cinsel saldırı soruşturması
Kevin Spacey hakkında cinsel saldırı soruşturması İngiliz polisi, ABD'li ünlü aktör Kevin Spacey'nin cinsel saldırı iddialarına yönelik soruşturma başlattı.
3.11.2017 Dünya
Ünlü aktörden set çalışanlarına cinsel taciz!
Ünlü aktörden set çalışanlarına cinsel taciz! Ünlü Hollywood yıldızı bu sefer de House of Cards setinde çalışmış ve çalışmakta olan sekiz ayrı çalışanın cinsel taciz suçlamasıyla karşı karşıya.
3.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

House Of Cards ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki house of cards haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.