Hoşyar Zebari

Hoşyar Zebari

Son dakika Hoşyar Zebari haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hoşyar Zebari ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hoşyar Zebari haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hoşyar Zebari

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hoşyar zebari gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 hoşyar zebari haberi bulunmuştur. Tüm hoşyar zebari haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irak’ta eller tetikte! Gerginlik had safhada
Irak’ta eller tetikte! Gerginlik had safhada Bağımsızlık referandumunun iptal edilmesine yönelik Bağdat merkezi yönetiminin talebinin Bölgesel Kürt yönetimi tarafından reddedilmesi sonrası Kürt yönetimi üzerinde uygulanan yaptırımlar çatışma riskini ortaya çıkardı.
13.10.2017 Dünya
Gizli toplantının detayları: Kerkük başkent olacak, PKK ile…
Gizli toplantının detayları: Kerkük başkent olacak, PKK ile… Barzani'nin danışmanı Hoşyar Zebari'nin evinde yapılan Irak'ı parçalama toplantısının detayları netleşiyor. Toplantıda Kerkük'ün başkent yapılması ve PKK-PYD'den ortak ordu kurulması konuşulmuş.
26.09.2017 Dünya
Musul'da enkaz altından 2 bin 100 sivilin cesedi çıkarıldı
Musul'da enkaz altından 2 bin 100 sivilin cesedi çıkarıldı Irak'ın Musul kentinin batı yakasında, terör örgütü DEAŞ'tan temizlendiği geçen temmuz ayından bu yana, enkaz altından 2 bin 100 ceset çıkarıldığı bildirildi.
8.09.2017 Dünya
Korkulan oluyor! Sonbahar'da...
Korkulan oluyor! Sonbahar'da... Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) bağımsızlık referandumuna ilişkin hazırlıklar sürerken IKBY lideri Barzani'nin danışmanı, referandumun Kerkük'ü de kapsayacağını belirterek ABD Başkan Yardımcısı Pence ile konunun görüşüldüğünü açıkladı.
8.05.2017 Dünya
Barzani'den şok çıkış!
Barzani'den şok çıkış! Irak'taki Bölgesel Kürt yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Irak eski Başbakanı Nuri El Maliki'nin yeniden başbakan olması halinde 'Kürdistan'ın bağımsızlığını ilan edeceğini açıklarken, "Maliki Hükümeti'nin yönettiği bir Irak'ın içinde kalmayız" dedi.
17.06.2021 Dünya
"Musul iki ay içinde kurtarılacak"
"Musul iki ay içinde kurtarılacak" Musul operasyonunun 3'üncü gününde kentin güneyinde 352 kilometrekarelik alan DAEŞ'tan temizlendi. Irak ordusunun hedefinde Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı Telafer kenti bulunuyor.
17.06.2021 Dünya
Times'tan korkutan iddia!
Times'tan korkutan iddia! Bugünkü İngiliz gazetelerinde, Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'un IŞİD'den kurtarılmasına yönelik operasyonla ilgili çok sayıda haber ve yorum var. Times'a göre ise Musul'daki IŞİD militanları 150 otomobil 250 insansız hava aracına bomba yerleştirdi ve bir tank taburunu yok edebilecek mühimmata sahip
17.06.2021 Dünya
Zebari görevden alındı
Zebari görevden alındı Irak parlamentosu, 'hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle' Maliye Bakanı Hoşyar Zebari'yi görevden aldı.
17.06.2021 Dünya
Türkiye'ye para akacak!
Türkiye'ye para akacak! Irak'ta merkezi hükümet ile Kürt Yönetimi tarafından atılan tarihi imza Türkiye'ye büyük maddi kazanç getirecek.
3.12.2014 Ekonomi
Ezidi kıyımı, en az 80 ölü!
Ezidi kıyımı, en az 80 ölü! Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarının Kuzey Irak’ta en az 80 Ezidiyi öldürdüğü belirtildi...
16.08.2014 Dünya
Yenilgiye uğratmamız an meselesi!
Yenilgiye uğratmamız an meselesi! Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari ve Bölgesel Yönetimin Başkanlık Divanı Başkanı Fuad Hüseyin Erbil'de bir basın toplantısı düzenleyerek son durum hakkında bilgi verdi...
9.08.2014 Dünya
Obama, IŞİD'i böyle vuracak!
Obama, IŞİD'i böyle vuracak! USS George H.W. Bush savaş gemisinden havalanan F-18 jetleri Irak hava sahasında sortie atıyor.
19.06.2014 Dünya
Irak'tan  itiraf gibi açıklama!
Irak'tan itiraf gibi açıklama! Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari, Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na düzenlenen baskında rehin alınanların iyi ve güvende olduğunu belirterek, "Diplomatlarınızın güvenli bir şekilde serbest bırakılarak, evlerine geri dönmelerini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
IŞİD'e karşı Kürtlerle...
IŞİD'e karşı Kürtlerle... Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari, Musul kentini radikal İslamcı militanlardan geri almak için Bağdat hükümetinin Bölgesel Kürt Yönetimi silahlı güçleriyle işbirliği yapacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
'Çatışmalar etnik değil'
'Çatışmalar etnik değil' Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari, “El Anbar'daki çatışmaların nedeninin etnik kökenler olmadığını” söyledi.
13.01.2014 Dünya
Öcalan nasıl kovuldu?
Öcalan nasıl kovuldu? Abdullah Öcalan, 1998 yılında Suriye'den nasıl kovuldu?
29.09.2021 Gündem
Buzlar eriyor!
Buzlar eriyor! Başbakan Maliki, Davutoğlu’nu Bağdat’ta ağırladı
29.09.2021 Gündem
Japonlar Ruslar’dan daha ucuz fiyat verdi!
Japonlar Ruslar’dan daha ucuz fiyat verdi! Nükleer Santralı’na ilişkin detayları anlattı
30.10.2013 Ekonomi
ETA kararı emsal olur mu?
ETA kararı emsal olur mu? AİHM’in terör zanlısı mahkumların da ceza indiriminden yararlanabileceğine karar verip ETA üyesi Ines del Rio’yu bırakması gözleri İmralı’ya çevirdi. Öcalan’ın infaz davası 10 yıldır AİHM’de bekliyor. Hukukçulara göre Türkiye mahkum olabilir
29.09.2021 Gündem
Şaşırtan talep!
Şaşırtan talep! Türkiye PKK'yla...
29.09.2021 Gündem
İran'dan çok sert uyarı
İran'dan çok sert uyarı 'Herkesi yakacak bir ateşi...'
29.09.2021 Gündem
Suriye'den flaş açıklama!  'Haziran'da...'
Suriye'den flaş açıklama! 'Haziran'da...' Suriye Dışişleri Bakanı Velid el Muallim, ülkesinin "prensipte" Haziran'da Cenevre'de yapılması planlanan çok taraflı konferansa katılacağını söyledi...
26.05.2013 Dünya
Irak'tan Türkiye'ye destek!
Irak'tan Türkiye'ye destek! Türkiye kendini savunmak istiyor
29.09.2021 Gündem
Artık bunu yapamayacak!
Artık bunu yapamayacak! İran'a bir günde iki büyük şok...
1.10.2012 Dünya
Irak'a sert bayrak tepkisi!
Irak'a sert bayrak tepkisi! Davutoğlu telefonla aradı ve...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hoşyar Zebari ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hoşyar zebari haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.