Honda Türkiye

Honda Türkiye

Son dakika Honda Türkiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Honda Türkiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Honda Türkiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Honda Türkiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan honda türkiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 425 honda türkiye haberi bulunmuştur. Tüm honda türkiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş gelişme! Bir haftada rekor zam!
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş gelişme! Bir haftada rekor zam! Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili bir iyi bir de kötü haber geldi. Araba fiyatlarına döviz kuru artışı sebebiyle 1 haftada 35 bin lira zam geldi. Zamların oran olarak yüzde 10 civarı olduğu ifade edildi. Honda’da fiyatlar geçen hafta yüzde 3-4 artarken, Fiat, Nissan ve Renault’da da benzer artışlar yaşandı. Birkaç örnek vermek gerekirse, önceki hafta 313 bin TL olan Renault Clio’nun baz versiyonunun (Joy 1.0 Sce 65 bg) liste fiyatı, geçen hafta 327 bin 900 TL olarak güncellendi. Yapılan zamlar sonrası vergi dilimi değişen bazı modellerde zam oranı çok yüksek oldu. Renault Taliant’ın baz versiyonunun fiyatı geçen hafta 31 bin TL zamlanarak 355 bin TL’ye çıktı. Önceki hafta 593 bin 700 TL olan Honda Civic’in (1.5L VTEC Turbo Eco-Premium) fiyatı, 35 bin TL zamlanarak geçen hafta 629 bin 400 TL’ye çıktı. Öte yandan arabalarda kullanılan ve az üretimi sebebiyle araba fiyatlarının yükselmesine ön ayak olan paladyum yerine platin kullanılmaya başlanması araba fiyatlarının biraz aşağı çekmesi tahmin ediliyor. İşte araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
27.05.2022 Ekonomi
Honda HR-V artık hibrit
Honda HR-V artık hibrit e:HEV logosu taşıyan yeni HR-V, üçüncü jenerasyonuyla 5 Mart 2022 tarihinde Türkiye’de 650 bin TL’den başlayan fiyatı ile satışa çıkacak.
26.02.2022 Otomobil
Honda Türkiye’de yeni başkan!
Honda Türkiye’de yeni başkan! Honda Türkiye’de 2017 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten Takuya Tsumura, yerini Yamada’ya devrediyor.
18.02.2022 Otomobil
Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bu ay yeni zam geliyor, artış kademeli olarak devam edecek
Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bu ay yeni zam geliyor, artış kademeli olarak devam edecek Araba alacaklara kötü haber! Sıfır araba fiyatları bu ay değişiyor. Satışlar 2021'in altına düşecek. Sıfır arabada maliyet artışları kademeli olarak fiyatlara yansıyacak. Uzun süredir küresel düzeyde devam eden çip krizi nedeni ile üretimde aksamlar yaşanıyordu. Bu da fiyatların yükselmesine neden oldu. Sektör temsilcileri araba fiyatlarındaki artışın 2022 yılında da devam edeceğini açıkladı. Otomotiv sektörü dünyada artan hammadde, enerji ve nakliye maliyetleri ile kur farklarını bu aydan itibaren fiyatlara yansıtma hazırlığında.
3.01.2022 Otomobil
Yeni Honda Civic'in fiyatı belli oldu!
Yeni Honda Civic'in fiyatı belli oldu! Honda Civic tamamen yenilenen 11’inci nesli ile 374 ile 440 bin TL arasında değişen fiyatlarla ülkemizde satışa çıkıyor.
3.11.2021 Otomobil
Honda Accord yeniden 540 bin TL’den geliyor
Honda Accord yeniden 540 bin TL’den geliyor Yeni Accord 2 donanım seçeneği ile 16 Ekim’de satışa çıkacak. Fiyat 540 ile 560 bin TL arasında değişecek.
8.10.2021 Otomobil
HABAŞ topluluğu kimin, sahibi kim? HABAŞ Honda fabrikasında ne üretecek?
HABAŞ topluluğu kimin, sahibi kim? HABAŞ Honda fabrikasında ne üretecek? HABAŞ kimin şirketi, sahibi kim? Türkiye'deki otomobil üretimini sonlandıran Honda, Gebze’deki üretim tesislerini HABAŞ Topluluğuna devretti. Gelişmelerin ardından HABAŞ kimin? HABAŞ topluluğu kimin, HABAŞ sahibi kim? HABAŞ Honda fabrikasında ne üretecek?
29.09.2021 Gündem
Honda Türkiye kapandı mı? Honda Türkiye'den çekildi mi, Honda fabrikası ne olacak?
Honda Türkiye kapandı mı? Honda Türkiye'den çekildi mi, Honda fabrikası ne olacak? Honda Türkiye fabrikası kapandı mı? Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Honda fabrikası, 24 yıllık üretim sürecinin ardından kapatıldı. Banttaki son araç da indi. Türkiye, Honda'nın araçlarını ithal etmeye başlayacak.
29.09.2021 Gündem
Rekabet Kurulu'nun 'ÖTV' soruşturmasında flaş karar
Rekabet Kurulu'nun 'ÖTV' soruşturmasında flaş karar Rekabet Kurulu, yeni binek otomobil ve hafif ticari araç üreticisi ve dağıtıcısı teşebbüslere yönelik, özel tüketim vergisi (ÖTV) indirimi sonrasında birlikte hareket ederek fiyat artışına gittikleri ve mal arzını kısıtladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturmayı tamamladı. Söz konusu kuruluşlara idari para cezası verilmesine gerek olmadığı kararına varıldı.
6.09.2021 Ekonomi
Honda yeni City fiyatı belli oldu
Honda yeni City fiyatı belli oldu Honda City, Elegance ve Executive donanım seçenekleriyle 11 Eylül 2021 tarihinde Türkiye’de satışa çıkacak.
4.09.2021 Otomobil
Honda City ve Accord yola çıkıyor!
Honda City ve Accord yola çıkıyor! Honda modelleri Accord ve City Türkiye’de satış çıkıyor. Honda, Eylül ayında satışa çıkacak olan City ve Ekim ayında satışa çıkacak olan Accord ile sedan segmentindeki iddiasını güçlendirmeyi planlıyor.
1.08.2021 Otomobil
Hibrit Honda Jazz 310 bin TL’den satışa çıkacak
Hibrit Honda Jazz 310 bin TL’den satışa çıkacak e:HEV hibrit teknolojisi ile yenilenen Honda Jazz Executive 310 bin TL’den satışa çıkacak.
24.05.2021 Otomobil
Dev fabrikanın sahibi belli oldu!
Dev fabrikanın sahibi belli oldu! Uzun yıllardır Türkiye’de üretim faaliyeti gerçekleştiren Japon üretici Honda’nın Gebze’deki fabrikasının yeni sahibi Habaş Topluluğu oldu.
27.03.2021 Gündem
HABAŞ kimin? HABAŞ grubu hangi alanlarda faaliyet gösteriyor, sahibi kim?
HABAŞ kimin? HABAŞ grubu hangi alanlarda faaliyet gösteriyor, sahibi kim? Türkiye'deki otomobil üretimini sonlandıracağını açıklayan Honda, Gebze’deki üretim tesislerini HABAŞ Topluluğuna devretmek üzere anlaşmaya vardığını duyurdu. HABAŞ kimin? HABAŞ grubu hangi alanlarda faaliyet gösteriyor, sahibi kim?
26.03.2021 Gündem
Araç sahibi olacaklara güzel haber! Kampanyalar...
Araç sahibi olacaklara güzel haber! Kampanyalar... Araç sahibi olmak isteyenler için güzel haber geldi. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla sıfır ve ikinci el otomobilde kampanyalar başlayacak. Sektör temsilcileri ikinci el otomobilde fiyatların düşeceğini sıfır otomobilde ise kampanyalarla vatandaşların otomobil sahibi olmasının destekleneceğini ifade etti.
23.11.2020 Ekonomi
Honda dijital F1 düzenliyor
Honda dijital F1 düzenliyor Formula 1 Türkiye GP’si beklenirken Honda, F1 tutkunları için elektronik GP turnuvası düzenleyecek.
9.11.2020 Otomobil
TOGG'da üretimin başına Murat Akdaş geldi
TOGG'da üretimin başına Murat Akdaş geldi Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nda (TOGG) üretimden sorumlu isim Murat Akdaş oldu. Murat Akdaş, bugünden itibaren TOGG'da inşaat proje yönetimi ve üretim sorumluluğu pozisyonlarında görev yapacak
21.09.2020 Otomobil
Honda Türkiye duyurdu! 20 Nisan'da tekrar başlıyor
Honda Türkiye duyurdu! 20 Nisan'da tekrar başlıyor Honda Türkiye, Kovid-19 salgını nedeniyle ara verdiği Kocaeli Şekerpınar'daki üretim operasyonlarına 20 Nisan'da tekrar başlayacağını açıkladı
16.04.2020 Ekonomi
Honda Türkiye, üretime verdiği arayı bir hafta daha uzattı
Honda Türkiye, üretime verdiği arayı bir hafta daha uzattı Honda Türkiye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim faaliyetlerine vermiş olduğu arayı 1 hafta daha uzattı.
9.04.2020 Otomobil
Honda yeni hibrit aracını Türkiye’de satışa sunuyor
Honda yeni hibrit aracını Türkiye’de satışa sunuyor Honda, yakıt verimliliği sunan aynı zamanda i-MMD (akıllı çok modlu sürücü) teknolojisinin kullanıldığı model CR-V Hybrid'i Türkiye’de satışa sunuyor.
18.07.2019 Otomobil
Kocaeli'nin ihracatı 5 milyar doları aştı
Kocaeli'nin ihracatı 5 milyar doları aştı Türk imalat sanayisinin merkez üssü Kocaeli, ocak-nisan döneminde 5,4 milyar dolarlık ihracata imza attı.
8.05.2019 Ekonomi
Honda Türkiye'den açıklama: Devam edecek!
Honda Türkiye'den açıklama: Devam edecek! Honda Türkiye AŞ'den yapılan açıklamada; "Türkiye'de araç ithalatı ve dağıtımını içeren otomobil operasyonları kesintisiz olarak devam edecektir" denildi.
8.04.2019 Ekonomi
Honda, Türkiye'de devam edecek
Honda, Türkiye'de devam edecek Honda Türkiye Otomobil ve Motosikletten Sorumlu Satış, Pazarlama ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, "Honda, Türkiye'den çıkmıyor, Türkiye'deki faaliyetlerine devam etmeyi planlıyor." dedi.
19.02.2019 Otomobil
Honda, 2018 yılını satış rekoru ile kapattı
Honda, 2018 yılını satış rekoru ile kapattı Honda, 2017'de gerçekleştirdiği tarihinin en yüksek satışı olan 26 bin 421 adedi, geçen yıl 28 bin 661'e taşıyarak yeni bir rekora daha imza attı.
7.01.2019 Otomobil
Honda 2018’i satış rekoruyla kapattığını duyurdu
Honda 2018’i satış rekoruyla kapattığını duyurdu Honda Türkiye, 2018 yılını 28 bin 661 satış rakamıyla rekor kırarak kapattıklarını açıkladı.
6.01.2019 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Honda Türkiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki honda türkiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.