Home Ofis

Home Ofis

Son dakika home ofis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan home ofis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını home ofis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Home Ofis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan home ofis gelişmeleri de dahil olmak üzere 265 home ofis haberi bulunmuştur. Tüm home ofis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev ve kira fiyatlarındaki zamlara darbe vuracak! Detayları belli oldu
Ev ve kira fiyatlarındaki zamlara darbe vuracak! Detayları belli oldu Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Ev ve kira fiyatlarına darbe vuracak gelişme. Ev ve kira fiyatlarındaki fahiş artışı durduracak gelişmenin detayları belli oldu. Konut satış fiyatlarında rekor artışlar ve kiralarda hız kesmeyen zamlara karşı ‘ofis’ hamlesi yapılıyor. İskanını almış ya da inşa aşamasındaki ofis kullanımlı alanların yüzde 80’i 1 Temmuz 2023’e kadar konuta dönüştürülebilecek. Peki ofislerin konuta dönüştürülmesi piyasayı nasıl etkiler?
19.08.2022 Ekonomi
Kiralık evde yeni oyun! Kiracı milyonları ilgilendiriyor
Kiralık evde yeni oyun! Kiracı milyonları ilgilendiriyor Kiralık evlerle ilgili flaş gelişme. Emlak piyasasında yüzde 25 zam sınırına takılmamak için yeni bir sözleşme modeli ortaya çıktı. Gayrimenkul hukuku uzmanı avukat Hikmet Güngör, İstanbul’da kiralama hizmeti veren bir şirketin ‘kira sözleşmesi’ yerine ‘kira ve hizmet sözleşmesi’ düzenlendiğini, bu isim değişikliği ile yasal zam sınırının aşılmak istendiğini söyledi. Güngör, “Sözleşmede kiralama yapan aracı şirket zam oranı için ‘TÜFE 12 ay ortalaması ve sitemizde yer alan güncel fiyatlara bakılır ve yüksek olan uygulanır’ diyor. Oysa bu mümkün değil. Sözleşme başlığına ‘hizmet’ kelimesini eklemek yüzde 25 zam sınırını geçersiz kılamaz. Verilen hizmet için ücret alınabilir ama bu durum kira artışını etkilemez. Bu isim oyunu açıkça hukukun arkasından dolanmak. Hukukta başlıktan önce içerik ve amaç geldiği için, kiracı bu sözleşmeyi imzalamış olsa bile bu isteğe karşı çıkma hakkına sahip” şeklinde konuştu.
14.08.2022 Ekonomi
Evi olan milyonları ilgilendiriyor! Zorunlu, mart ayı sonuna kadar süresi var, en az 7 bin TL...
Evi olan milyonları ilgilendiriyor! Zorunlu, mart ayı sonuna kadar süresi var, en az 7 bin TL... Milyonlarca ev sahibi için geçerli. Ödenmesi zorunlu. Mart ayı sonuna kadar süresi bulunuyor. Kira geliri 7 bin lirayı geçen mülk sahipleri vergi ödeyecek. Geçen yıl (2021’de) elde ettiği konut kira geliri 7 bin lirayı aşmayanlar beyanname vermeyecek. Beyanname vermeyen ev sahipleri kira gelirleri için vergi de ödemeyecek. 7 bin liranın üzerinde konut kira geliri olanlar, mart ayı içinde beyanname verecek. Hissedarlar için de aynı tutar geçerli. Kişi başı elde edilen konut kira geliri 7 bin lirayı geçmiyorsa beyanname verilmeyecek. Konut kira geliri; hissedar başına 7 bin lirayı geçtiği andan itibaren, her bir hissedar ayrı ayrı 7 bin liralık istisnayı vergi hesabında gelirinden düşebiliyor. Bir kişi, birden fazla konuttan kira geliri elde etmesi halinde, kira gelirleri toplamına bir defa (7 bin lira) istisna uygulanabilecek. Peki kira beyannamesi verirken daha az ödeme yapmak mümkün mü? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...
4.03.2022 Ekonomi
KİPTAŞ Pendik projesinin temeli atılıyor! İşte Pendik Arkatlı Evleri projesinin detayları!
KİPTAŞ Pendik projesinin temeli atılıyor! İşte Pendik Arkatlı Evleri projesinin detayları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, çevre dostu ‘Pendik Arkatlı Evleri’ için temel atıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek ‘Pendik Arkatlı Evleri’ projesi temel atma töreniyle birlikte ev fiyatları ve ödeme koşulları da belli olacak.
27.11.2021 Ekonomi
SAHA EXPO Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı kapılarını açtı
SAHA EXPO Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı kapılarını açtı Türkiye'nin en büyük sanayi kümesi SAHA İstanbul'un düzenlediği SAHA EXPO Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.
10.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Thodex'in sahibi Özer ile ilgili yeni detay! Kız kardeşi gözaltına alındı
Thodex'in sahibi Özer ile ilgili yeni detay! Kız kardeşi gözaltına alındı Thodex kripto para borsasıyla yaklaşık 400 bin kullanıcının toplamda 2 milyar dolarıyla Arnavutluk’a kaçtığı iddia edilen Faruk Fatih Özer’in emekli bir polisi yakın koruma tuttuğu, işlerinin kötü gittiği son dönemde de korumasını yanından hiç ayırmadığı ortaya çıktı. Öte yandan Faruk Fatih Özer'in yakalama kararı çıkarılan kız kardeşi Serap Özer İstanbul ve Kocaeli Emniyeti'nin yaptığı ortak operasyonda Kocaeli'de yakalanarak gözaltına alındı.
25.04.2021 Gündem
Çalışma ve iş hayatında yeni uygulama! Çalışan evde mi kalsın ofise mi gelsin?
Çalışma ve iş hayatında yeni uygulama! Çalışan evde mi kalsın ofise mi gelsin? Gelen son dakika haberine göre; İş dünyasına evden çalışma konusuna nasıl baktığını soruldu. Koç Holding’in 35 bin çalışanı için uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirmesi, iş yaşamında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. TİSK “Hak kaybı olmayacak” derken, Türk-İş uzmanlara rapor hazırlattırıyor. Patronların kafası ise bu konuda henüz net değil.
30.01.2021 Çalışma Hayatı
Bilim Kurulu üyesinden tatil dönüşü çalışacaklara flaş uyarı! 5-7 gün sonra...
Bilim Kurulu üyesinden tatil dönüşü çalışacaklara flaş uyarı! 5-7 gün sonra... Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, tatil dönüşü işbaşı yapacak olanları uyararak, "Dönüşte mutlaka maskelerini çıkarmamaları ve evde dahi sosyal mesafe ve maskeye dikkat etmeleri gerekiyor. Home ofis çalışanlar home ofis olarak devam etmeli, home ofis çalışamayacak durumda olanlar ise diğer çalışma arkadaşlarıyla sosyal mesafeyi koruyarak ve maske takarak muhatap olmalı. Temastan 5-7 gün sonra semptomlar ortaya çıkıyor, 10 güne kadar uzayabilir. Bu süre içinde vaka sayılarında artış görülebilir." dedi.
6.08.2020 Gündem
Pegasus'tan açıklama: Şirketi tekrar açıyoruz
Pegasus'tan açıklama: Şirketi tekrar açıyoruz Türkiye corona virüs sonrası yavaş yavaş normalleşme adımlarını atarken havacılık sektöründe de bu adımların sesi ufak ufak duyulmaya başlandı. Bu seslerden ilki Pegasus'tan geldi. Pegasus'un CEO'su Mehmet Nane, "20 Mayıs'ta şirketi tekrar açıyoruz." ifadelerini kullandı.
15.05.2020 Ekonomi
Atık sularda corona virüsü analizi!
Atık sularda corona virüsü analizi! Dünyanın birçok ülkesinden bilim insanları ile birlikte coronavirüsün izini atık sularda arayacaklarını belirten Doçent Dr. Gürol, amaçlarının atık sularda virüs artışı yaşandığında erken uyarı sistemini hayata geçirerek daha erken önlemler alınmasını sağlamak olduğunu ifade etti.
10.04.2020 Sağlık
Koronavirüse karşı yeni  önlem! ‘Evden çalışma’
Koronavirüse karşı yeni önlem! ‘Evden çalışma’ İş Yasası’na göre evde çalışmanın iş sözleşmesinde yazılı olması gerekiyor. Ve bu sözleşmede “işin tanımı, yapılma şekli, işin süresi, işveren tarafından sağlanan ekipman ve bunların korunmasına ilişkin yükümlülükler” gibi bilgilerin de yer alması gerekiyor.
9.03.2020 Çalışma Hayatı
İngiliz ajanın ölüm nedenin intihar olduğu kesinleşti
İngiliz ajanın ölüm nedenin intihar olduğu kesinleşti İstanbul Karaköy'deki home ofis olarak kullandığı evinin önünde 11 Kasım 2019 günü ölü bulunan İngiliz ajan James Gustaf Edward Le Mesurier ile ilgili yürütülen soruşturmada takipsizlik verildi. Ajanın ölümünün intihar sebebiyle gerçekleştiği kesinleşti.
3.03.2020 Gündem
İngiliz Eski İstihbarat Subayının Büyükada'dan ayrılma anı
İngiliz Eski İstihbarat Subayının Büyükada'dan ayrılma anı Kadıköy'de ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in Büyükada’daki evinden Karaköy'e dönerken güvenlik kamerasına yansıyan son görüntüleri ortaya çıktı.
24.11.2019 Gündem
İngiliz ajanın sır ölümünde 'mendilci' detayı!
İngiliz ajanın sır ölümünde 'mendilci' detayı! Beyoğlu’ndaki evinin sokağında ölü bulunan İngiliz eski askeri istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier’le ilgili soruşturmaya Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube polisleri de dahil edildi. Otopsi yapılan Le Mesurier’in cenazesini Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alan eşi Emma Winberg dün, Cinayet Büro Amirliği’nde 4 saat sorgulandı. Cenazesi İngiltere’ye gönderilen Le Mesurier’in evinin önünde bir yıl boyunca ayrılmadan kâğıt mendil satan ve 10 gün önce birden bire kayıplara karışan gizemli Suriyeli ise akıllarda birçok soru işareti bıraktı.
14.11.2019 Gündem
Eski İngiliz ajanın sır ölümü
Eski İngiliz ajanın sır ölümü Eski İngiliz askeri istihbarat görevlisi, Beyoğlu’nda sokak ortasında ölü bulundu. Polis, Suriye Acil Yardım Derneği Kurucusu ve Başkanı olan Le Mesurier’in ölümünün cinayet mi yoksa yüksekten düşmeye bağlı ölüm mü olduğunu araştırıyor.
12.11.2019 Gündem
Kartal’a 180 milyon  dolarlık yatırım
Kartal’a 180 milyon dolarlık yatırım Maya ve Yılsan, Kartal’da 180 milyon dolarlık proje geliştiriyor. Anatolium Marmara adı verilen projede Türkiye’nin 6’ncı IKEA mağazası da yer alacak.
24.04.2018 Ekonomi
Şişli’de sanal kumarhaneye polis baskını
Şişli’de sanal kumarhaneye polis baskını Daha önce aynı suçtan mühürlenen evde yasadışı kumar ve bahis oynatıldığını tespit eden polis, düzenlenen operasyonda 13 monitör, 11 adet sabit disk ile kumar borcunun tutulduğu 1 adet alacak defterine el koydu
12.03.2018 Gündem
Aşk gelip geçici aslolan ise sevgidir
Aşk gelip geçici aslolan ise sevgidir Fox Tv ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde Sanem karakterini canlandıran ve başarılı performansıyla dikkat çeken Semra Güzel ile oyunculuk serüveni üzerine konuştuk
1.02.2018 Arşiv
Milano’da Türkiye’yi temsil edecek
Milano’da Türkiye’yi temsil edecek Zeynep Sevi Yılmaz, Mor Ufuklar filmiyle Milano Uluslararası Film Festivali’nde ödül için yarışacak. Oyuncu Trabzon Uluslararası Film Festivali’nde de “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”nü kazandı.
13.10.2017 Arşiv
Sur Yapı’dan Büyük Milletimize Büyük Kampanya
Sur Yapı’dan Büyük Milletimize Büyük Kampanya Sur Yapı, Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinin yer aldığı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER), toplam 86 projeyi kapsayan, bir ay sürecek kampanyasına katıldı. 56 binin üzerindeki konutun%20 peşinat, 0.70 vade ve 120 ay eşit taksitler ya da %20 peşinat, 0.42 vade ve 60 ay eşit taksitlerle satılacağı kampanyada Sur Yapı 7 farklı projesini dâhil etti.
17.08.2016 Advertorial
Evde bayram hareketi
Evde bayram hareketi Konut üreticileri, Ramazan ayı boyunca süren kampanyalarını bayramda da devam ettiriyor...
5.07.2016 Ekonomi
Nivo markasıyla dönüşüme başladı
Nivo markasıyla dönüşüme başladı Cathay Group, Nivo adıyla marka yarattı. Nivo markalı ilk proje Basın Ekspres’te Suudi ortaklarla geliştiriliyor. Projede 1.404 birim bulunuyor.
21.05.2016 Ekonomi
Nivo İstanbul Basın Ekspres'te yükseliyor
Nivo İstanbul Basın Ekspres'te yükseliyor Cathay Group, Basın Ekspres'te fabrika dönüştürecek.
18.05.2016 Arşiv
Fikirtepe’de ilk tapuları kebap partisiyle dağıttı
Fikirtepe’de ilk tapuları kebap partisiyle dağıttı Baysaş’ın Fikirtepe’de inşa ettiği İstanbul 216 Konutları 1. Etap projesinde 300 hak sahibine tapuları kepap ikram edilen etkinlikte verildi.
14.05.2016 Ekonomi
Dumankaya'dan esnek kampanya
Dumankaya'dan esnek kampanya Dumankaya İnşaat Mayıs ayında yeni ev arayanlara yönelik yeni fırsatlar sunuyor.
12.05.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Home Ofis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki home ofis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.