His

His

Son dakika his haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan his ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını his haber sayfamızda bulabilirsiniz.

His

haberleri sayfasında son dakika yaşanan his gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.106 his haberi bulunmuştur. Tüm his haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’ Ezhel ile birlikte seslendirdiği “Aya” parçasının ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Murda lakabıyla tanınan Mehmet Önder Doğan yeni şarkısını 13 günlükken kaybettiği kızı yazdı: İnşallah kızım yukarıdan babasıyla gurur duyar.
2.04.2024 Magazin
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023'te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı. Romanya'dan gelen SNTGN Transgaz'ın Genel Müdürü Ion Sterian ile Kuzey Marmara Doğalgaz Depolama Tevsi (Faz-III) Projesi'ni yerinde inceleyen Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murathan Kalyoncu, "Romanya'da bu tarz kritik altyapı projelerine dahil olmaya devam edeceğiz. Romanya bizim için artık işlerimizi, operasyonlarımızı büyüteceğimiz bir lokasyon haline gelmiştir. Halihazırda Romanya'da şu anda bin 200 kişi istihdam ediyoruz projemiz boyunca ve bu sayı hergün katlanarak artacaktır "dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü!
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü! Her çarşamba akşamı yayınlanan Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, hikayesi ile olduğu kadar karakterleri ile de dikkat çekiyor. Çok zengin bir müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran’a hayat veren ünlü oyuncu Burak Yörük, “İlk bölümden sonra rolümle ilgili kötü yorumlar bekledim aslında ama herkes çok iyi yorumlar yaptı. Bu tip köşeli bir karakterle takdir toplayabilmek tabi ki çok gurur ve onur verici bir şey” dedi.
5.03.2024 Magazin
Ev alacakları ilgilendiriyor! Hata tapuda ortaya çıkıyor
Ev alacakları ilgilendiriyor! Hata tapuda ortaya çıkıyor Antalya'da kent imar planlarının hazırlandığı yıllarda yapılan hata nedeniyle emlakçılar ve ev almak isteyenler, tapuda karşı karşıya geliyor. Alıcı gezip gördüğü ve anlaştığı 1'inci kattaki dairenin tapuda zemin, zemin katın ise bodrum olarak geçtiğini görünce ev almaktan vazgeçiyor. Emlakçılar ise 'Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor' dedi.
24.02.2024 Gündem
Ünsüz Türemesi Nedir, Nasıl Olur? Ünsüz Türemesi Örnekleri Nelerdir?
Ünsüz Türemesi Nedir, Nasıl Olur? Ünsüz Türemesi Örnekleri Nelerdir? Türkçe, birçok ses olayına ve kurallara sahip olan bir dildir. Bu kurallara yeterli şekilde hakim olunması önemlidir. Ancak bu şekilde son derece başarılı ve kusursuz bir imlaya ve yazı diline sahip olunabilir. Türkçeyi her yerde doğru kullanmak ve özellikle resmi yazışmalarda kusursuz ve kurallara uygun bir imla sergilemek önemlidir. Bu kurallardan biri de ses olayları arasında yer alan ünsüz türemesidir.
4.02.2024 Gündem
Karabasan Nedir, Neden Olur? Karabasan Tedavisi Nasıl Yapılır?
Karabasan Nedir, Neden Olur? Karabasan Tedavisi Nasıl Yapılır? Tıbbi olarak uyku bozukluğu şeklinde ifade edilen karabasan, özellikle halk arasında Karabasan basması şeklinde bilinmektedir. Gecenin bir anında terler içinde ve baskı altında kalmış gibi uyanması ile birlikte etkisini gösterir. Bu sebepten dolayı diğer bir ifade ile uyku felci şeklinde anlatıldığını söylemek mümkündür. Nadiren uykuya dalmaya ya da uyanmaya atlamış bir anda bedenin geçici olarak hareket etmemesi şeklinde öne çıkar.
30.01.2024 Gündem
Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Kuvars taşı oldukça değerli olduğu bilinen doğal taşlardan birisidir. Silikon ve oksijen elementleri tarafından volkanik kayaçların çevresinde oluşan doğal taşlar kuvars olarak bilinmektedir. Kristalli bir yapıya sahip olduğu için kuvars kristali olarak da adlandırılmaktadır. Yeryüzünde en fazla bulunan doğal taşlar arasında kuvars taşı da yer almaktadır. 
27.01.2024 Yaşam
Dejavu Ne Demek? Dejavu Hissi Yaşamak, Dejavu Olmak Nedir, Neden Olur?
Dejavu Ne Demek? Dejavu Hissi Yaşamak, Dejavu Olmak Nedir, Neden Olur? Dünya çapında bilinen bir kelime olmasıyla birlikte, dejavu sözcüğü özellikle Matrix film serisinden çok fazla bilinmektedir. Günlük yaşamda özellikle birçok kişinin başına gelen bir his olduğunu söylemek mümkündür. Genel olarak anlamı ise görülen bir durumun daha önce yaşanmış olduğu hissini almaktır. Örneğin görülen bir yerin daha önce gördüğünü düşünmek şeklinde ele alınır.
24.01.2024 Eğitim
Babinski Refleksi Nedir, Neden Olur? Babinski Refleksi Ne İçin Kullanılır?
Babinski Refleksi Nedir, Neden Olur? Babinski Refleksi Ne İçin Kullanılır? Babinski refleksi, plantar refleks olarak da bilinmektedir. 1899 yılında nörolog Joseph Babinski tarafından tanımlanmıştır. O zamandan beri standart nörolojik muayeneye dahil edilmiştir. 1899 yılından itibaren aktif olarak kullanılmaktadır.
22.01.2024 Eğitim
Uzmanından şah damarı tıkanıklığı uyarısı: Bazen hiçbir bulgu vermeden hastanın büyük bir inme yaşamasıyla da kendini gösterebilir
Uzmanından şah damarı tıkanıklığı uyarısı: Bazen hiçbir bulgu vermeden hastanın büyük bir inme yaşamasıyla da kendini gösterebilir Uzmanlar vatandaşları son zamanlar da sayısı oldukça artan ve son derece tehlikeli olan şah damarı tıkanıklığı konusunda uyarıyor. Hastalık bazen konuşma bozukluğu, kol ve bacaklarda hissizlik, geçici veya kalıcı konuşma bozukluğu gibi semptomlar gösterebilirken bazen de hiç bir bulgu göstermeden de inmeye neden olabiliyor.
18.01.2024 Sağlık
Türkiye için dönüm noktası! İnsanlı ilk uzay görevi için son iki gün
Türkiye için dönüm noktası! İnsanlı ilk uzay görevi için son iki gün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu serüvenini anlattığı videosunu paylaştı. F-16 pilotu Gezeravcı videoda, "Kanatsız bir halde uzayda uçabilmek muhteşem bir his olacak" dedi.
15.01.2024 Gündem
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever açıkladı: O duruşu benim için yeniden aşık olma sebebi
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever açıkladı: O duruşu benim için yeniden aşık olma sebebi Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, katıldığı programda çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Aşkı "geçici bir his" olarak tanımlayan iki çocuk annesi tescilli güzel, ailesiyle birlikte yaşadığı büyük Kahramanmaraş depremi sonrası eşinin manevi duruşuna vurgu yaptı.
3.01.2024 Magazin
Sineklerin Tanrısı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sineklerin Tanrısı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Sineklerin Tanrısı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sineklerin Tanrısı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Sineklerin tanrısı William Golding tarafından 1954 senesinde yazılmış olan bir romandır. Sineklerin tanrısı İngilizce versiyonu ile 1970 senesinde Türkiye'de yabancı dilde eğitim veren devlet okullarının İngilizce dersinde okutulmuştur. 
20.12.2023 Eğitim
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetmiş, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.
2.12.2023 Gündem
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir İhtiyaç için ya da kendini iyi hissetmek için fark etmiyor; alışveriş yapmak mutluluk hormonu serotonini arttırıyor. Bu his ise kişiyi giderek alışveriş bağımlısı bir haline getirebiliyor, mutlu olmak ve stres atmakla başlayan süreç ne yazık ki kimileri için hastalıklı bir ilişkiye dönüşebiliyor. Alışveriş bağımlılığı veya diğer adıyla onyomani, ciddiye alınması gereken psikolojik bir hastalık. Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Akif Aydın hangi durumların alışveriş hastalığı olduğuna açıklık getirirken, Klinik Psikolog Kübra Aytekin alışveriş yaşının düştüğüne, Klinik Psikolog Taylan Baran Reçber ise alışveriş bağımlılığının internetin yaygınlaşmasıyla birlikte arttığına dikkat çekti.
25.10.2023 Ekonomi
Bakan Bak: Herkesi spora davet ediyoruz
Bakan Bak: Herkesi spora davet ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Herkes İçin Spor Federasyonu koordinasyonunda gerçekleştirilen Avrupa Spor Haftası etkinliklerine katıldı. Türkiye’nin geniş bir spor altyapısına sahip olduğunu vurgulayan Bakan Osman Aşkın Bak, “Tabana yayılan bir spor aktivitesi var. Biz 3'den 93'e herkesi spora davet ediyoruz, herkesin hareket etmesini istiyoruz. Sporu yaşam tarzı olarak sürdürmemiz lazım.” dedi.
24.09.2023 Gündem
Pes dedirten oyun: Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm
Pes dedirten oyun: Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm Adana’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, telefonla aradıkları yaşlı kadını, "Adın FETÖ'nün Ayfer ablası olarak karışmış" diyerek yaklaşık 3 buçuk milyon lira dolandırdı. Yaşlı kadın gözyaşlarına boğulup para ve altınlarını geri isterken, "Kimseden görmediğim şefkati gördüm. Anneciğim gözlerini GATA'da açtıracağım diyerek beni dolandırdı" dedi.
10.09.2023 Yaşam
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı Kalbiye Sağlam, bir buçuk yıl önce iş insanı Niyazi Sağlam'ın kızı olduğunu öğrendi. Evinde yıllarca hizmetçilik yaptığını ve olayları öğrenince büyük bir şok yaşadığını anlatan Kadriye Sağlam, yıllarca çektiği eziyetlerin sorumlusu olarak onları görüyor...
20.08.2023 Yaşam
Çürüyen domateslerinizi sakın çöpe atmayın! Bakın bozulmuş domatesler ne işe yarıyor
Çürüyen domateslerinizi sakın çöpe atmayın! Bakın bozulmuş domatesler ne işe yarıyor Çürümeye yüz tutmuş veya çürümüş olan meyve ve sebzeleri direkt olarak çöpe atarız çünkü çürük yiyeceklerin bizde uyandırdığı his hiç de iç açıcı değildir. Mutfakların vazgeçilmez yiyeceği olan domates bozulunca hoş görünmese de bir çok alanda kullanılabilir. İşte bozulan domateslerinizi kullanabileceğiniz yerler...
3.08.2023 Yaşam
John Kennedy’nin aile sırrı ortaya çıktı! Çocuk başına binlerce dolar...
John Kennedy’nin aile sırrı ortaya çıktı! Çocuk başına binlerce dolar... Suikasta kurban giden ABD eski başkanlarından John F. Kennedy’nin aile sırları ortaya çıktı. Yeni çıkan bir kitap, ABD’nin suikasta kurban giden eski başkanı JFK’nin, karısı Jackie Kennedy’ye kusursuz aile imajı için milyonlar ödediğini yazdı.
17.07.2023 Dünya
Doğuştan şüpheci 3 burç! Kafasında kurduğu yüzde 99 doğru çıkıyor!
Doğuştan şüpheci 3 burç! Kafasında kurduğu yüzde 99 doğru çıkıyor! Kafasında kurduğu yüzde doksan dokuz doğru çıkan insanları genellikle hisleri kuvvetli olarak görürüz. Ya da daha önce yaşadıklarının verdiği tecrübeye veririz. Ancak bu insanların doğuştan şüpheci olduklarını ve aynı burçtan olduklarını biliyor muydunuz? "Kesin öyle olur" dediği her şeyin sahiden de öyle olduğunu, kurgunun gerçeğe dönüştüğünü gördükçe bu burcun insanlarından korkacaksınız.
11.07.2023 Astroloji
'Camdaki Kız' final yapıyor!  'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu'
'Camdaki Kız' final yapıyor! 'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu' Üç sezondur reyting rekorları kıran, Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; bu akşam saat 20.00'de final bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu (Sedat), Alya (Laz Kızı), Tamer Levent (Rafet) ve Merve Polat (Billur) büyük finalle ilgili duygularını anlattı.
15.06.2023 Televizyon
Depremde bacaklarını kaybetti, dalıştan vazgeçmedi: 'Daha nitelikli bir protez istiyorum'
Depremde bacaklarını kaybetti, dalıştan vazgeçmedi: 'Daha nitelikli bir protez istiyorum' Kahramanmaraş merkezli depremde iki bacağını da kaybeden Abdurrahman Aydın (18), depremden önce başladığı tüplü dalıştan vazgeçmedi. Depremde annesi Betül Günyaşar'ı da (40) kaybeden Aydın, fırsat buldukça dalış yapmaya devam ederek, yaşadığı travmayı atlatmaya çalışıyor. Aydın, hedefinin daha nitelikli protez bacaklara sahip olduktan sonra hayallerinin peşinden gitmek olduğunu söyledi.
9.06.2023 Yaşam
Sarayburnu'ndaki TCG Anadolu'da 19 Mayıs yoğunluğu! 'Türkiye'nin milli gururu'
Sarayburnu'ndaki TCG Anadolu'da 19 Mayıs yoğunluğu! 'Türkiye'nin milli gururu' Türkiye'nin en büyük askeri gemisi ve dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu'ya 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Sarayburnu Limanı'nda yeniden ziyarete açılan TCG Anadolu'yu görmek isteyenler metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. 
19.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

His ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki his haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.