Himalayalar

Himalayalar

Son dakika himalayalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan himalayalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını himalayalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Himalayalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan himalayalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 himalayalar haberi bulunmuştur. Tüm himalayalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırışıklıklardan eser bırakmıyor, 1 kaşığı 10 yaş gençleştiriyor! Anavatanı Himalayalar olan Moringa yağının faydaları saymakla bitmiyor
Kırışıklıklardan eser bırakmıyor, 1 kaşığı 10 yaş gençleştiriyor! Anavatanı Himalayalar olan Moringa yağının faydaları saymakla bitmiyor Yaşlanma karşıtı mucizevi etkiye sahip olan Moringa Oleifera, gençleştirici özellikleriyle dikkat çekiyor! İçerdiği benzersiz besinlerle hızlı bir etki vaat eden bu mucize bitki, genç ve sağlıklı bir cilde adım atmaya hazır mısınız? İşte kullanışı ve faydaları…
12.04.2024 Yaşam
Uçağı basıp yolcuları rehin aldılar! Teröristler onu öldürmedi, sebebini ise 36 yıl sonra öğrendi
Uçağı basıp yolcuları rehin aldılar! Teröristler onu öldürmedi, sebebini ise 36 yıl sonra öğrendi Dünyanın en kanlı uçak kaçırma krizinden sağ kurtulan adam, ölen ağabeyi sayesinde hayatta kaldı. Ömrü boyunca neden kendisinin es geçildiğini merak etti. Neden sağ kaldığını ise 36 yıl sonra iletişime geçtiği teröristten öğrendi.
1.05.2023 Dünya
Kirlilik her yere ulaştı! Türk bilim insanları korkutan gerçeği açıkladı
Kirlilik her yere ulaştı! Türk bilim insanları korkutan gerçeği açıkladı Türkiye’nin bilim üssü kurma projesi kapsamında Antarktika kıtasına giden bilim insanları, Robert Adası’ndaki 3 lagün ve buzul göle dalarak örnekler topladı. Tortu örneklerinin Türkiye’de yapılan incelemelerinde 'fiber' ve 'parça' tipte mikroplastik bulunduğu tespit edildi. Araştırma sonrası açıklama yapan bilim insanları korkutan insanlık için korkutan haberi verdi.
2.12.2022 Dünya
İki ülke arasında gerilim tırmanıyor! Görüntüler yayımlandı!
İki ülke arasında gerilim tırmanıyor! Görüntüler yayımlandı! Çin'in Hindistan sınırına "H-6K" tipi uzun mesafe stratejik bombardıman uçağı konuşlandırdığı öne sürüldü.
16.11.2021 Dünya
Hindistan'da baraj felaketinde sayı artıyor!
Hindistan'da baraj felaketinde sayı artıyor! Hindistan ülkenin kuzeyinde Nanda Devi buzulundan bir parçanın kırılmasıyla yaşanan faciayla sarsıldı. En az 14 kişinin hayatının kaybettiği açıklanırken kayıp olan 150 kişiye ulaşılmaya çalışılıyor. Faciada ölü sayısının artmasından korkulurken son dakika haberine göre yetkililer bir tünelde mahsur kalan 37 kişiyi kurtarmak için çalışıyor.
8.02.2021 Dünya
Himalayalar'da nefes kesen anlar! Felaket böyle görüntülendi
Himalayalar'da nefes kesen anlar! Felaket böyle görüntülendi Nepal'de, Himalaya dağlarındaki Kapuche Buzul Gölü yakınlarında meydana gelen çığ felaketi bölgedeki turistlerin kamerasına yansıdı.
16.01.2021 Dünya
Himalayalar'da nefes kesen anlar! Felaket böyle görüntülendi
Himalayalar'da nefes kesen anlar! Felaket böyle görüntülendi Nepal'de, Himalaya dağlarındaki Kapuche Buzul Gölü yakınlarında meydana gelen çığ felaketi bölgedeki turistlerin kamerasına yansıdı.
16.01.2021 Dünya
Çin'den itiraf! Hintli askerlere karşı mikrodalga silahı kullanıldı
Çin'den itiraf! Hintli askerlere karşı mikrodalga silahı kullanıldı Çin’de Renmin Üniversitesi'nde bir konferansta konuşan Çinli Profesör Jin Canrong, Ağustos ayında Çin ile Hindistan arasındaki sınır gerginliğinde Çin’in, Hintli askerlere karşı mikrodalga silahı kullandığını itiraf etti.
23.11.2020 Dünya
Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan kritik uyarı: Büyük depremler bekleniyor!
Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan kritik uyarı: Büyük depremler bekleniyor! Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Van'da meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki depreme ilişkin özel açıklamalarda bulundu. Ercan, "Erciş kırığı harekete geçti" dedi.
25.06.2020 Gündem
Everest'te mahsur kalan Türk dağcılarla ilgili Bakan Çavuşoğlu'ndan açıklama
Everest'te mahsur kalan Türk dağcılarla ilgili Bakan Çavuşoğlu'ndan açıklama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Himalayalar'da Everest Dağı'nda mahsur kalan iki Türk vatandaşının kurtarıldığını açıkladı.
15.03.2020 Gündem
Hindistan'da kayıp dağcıların cesetlerinin bulunduğu yer tespit edildi
Hindistan'da kayıp dağcıların cesetlerinin bulunduğu yer tespit edildi Hindistan'ın ikinci en yüksek zirvesi Nanda Devi Dağı'na tırmanış sırasında kaybolan 8 dağcıdan 5'inin cesetlerinin yerinin havadan belirlendiği bildirildi.
3.06.2019 Dünya
'Yeti canavarının ayak izini bulduk'
'Yeti canavarının ayak izini bulduk' Hindistan'da ordunun resmi Twitter hesabından yapılan, Yeti canavarının ayak izinin bulunduğuna yönelik paylaşım, sosyal medyada geniş katılımlı bir tartışma başlattı.
30.04.2019 Dünya
Himalayalar'da otobüs uçuruma yuvarlandı: 15 ölü
Himalayalar'da otobüs uçuruma yuvarlandı: 15 ölü Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesinde otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 15 kişi öldü. Polis, otobüsün Himalayalar'da keskin virajı alamayarak uçuruma yuvarlandığını kaydetti.
6.10.2018 Dünya
Himalayalar'da otobüs uçuruma yuvarlandı: 15 ölü
Himalayalar'da otobüs uçuruma yuvarlandı: 15 ölü Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesinde otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 15 kişi öldü.
6.10.2018 Dünya
NASA Türkiye ile ilgili tarihi hatayı düzeltti!
NASA Türkiye ile ilgili tarihi hatayı düzeltti! Sosyal medya hesabında Van Gölü’nün uzaydan çekilmiş fotoğrafını ’Himalayalar’da karla kaplı bir göl’ diye paylaşan Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS), tepkiler üzerine bu hatayı düzeltti.
24.08.2018 Dünya
Günlerce tecavüz edip öldürdüler
Günlerce tecavüz edip öldürdüler Hindistan'da 8 yaşındaki Asifa, ocak ayında bir Hindu tapınağında günlerce tecavüze uğradıktan sonra öldürüldü. Tutuklanan tecavüzcü katillerin hala mahkeme önüne çıkarılmamasına tepkiler artıyor. İktidardaki BJP, ülkedeki tecavüz olaylarını örtbas etmekle ve adalet karşısına çıkarmakta gecikmekle toplumun bütün kesimleri tarafından suçlanıyor.
15.04.2018 Dünya
Hindistan balistik füze fırlattı
Hindistan balistik füze fırlattı Hindistan, nükleer başlık taşıma kapasitesine sahip 5 bin kilometre menzilli Agni-V balistik füzesini test etti. Çin ve Rusya'yı vurabilecek menzile sahip füze uzun zamandır sınır anlaşmazlığı yaşanan Pakistan için gözdağı niteliği taşıyor.
18.01.2018 Dünya
Keşmir'de çatışma: 10 ölü
Keşmir'de çatışma: 10 ölü Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesinde Hint emniyet güçleri ve direnişçiler arasında çıkan çatışmada 10 kişinin öldüğü bildirildi.
26.08.2017 Dünya
Hindistan ve Pakistan arasında çatışma: Ölüler var
Hindistan ve Pakistan arasında çatışma: Ölüler var Hint ordusunun Keşmir Kontrol Hattı'nda açtığı ateş sonucu biri asker 3 Pakistanlı öldü. Sınırdaki misilleme ateşinde 5 Hint askeri hayatını kaybetti.
19.07.2017 Dünya
Pakistan Hindistan'ı vurdu!
Pakistan Hindistan'ı vurdu! Pakistan ordusunun, Hindistan ile Pakistan arasındaki fiili sınır olan Keşmir'de, Kontrol Hattı'ndaki misilleme ateşinde 4 Hint askerinin öldürüldüğü belirtildi.
10.07.2017 Dünya
Hayatta acılar geçici başarı kalıcı
Hayatta acılar geçici başarı kalıcı Sunucu ve Lisanslı Atlet Ece Vahapoğlu, Everest Maratonu’nda 21 km’lik yarı maratonu 3 saat 48 dakikada tamamladı ve kadınlarda dördüncü olarak büyük bir başarıya imza attı.
7.07.2017 Arşiv
Milyonlarca kişi yerinden olacak!
Milyonlarca kişi yerinden olacak! Boulder Colorado Üniversitesi’nden Dr. Twila Moon’ın Science’da yer alan makalesinde, “buzul erimesine bağlı olarak denizlerin yükselmesinin sonucu milyonlarca insanın evlerini terk etmek zorunda kalacağını, hayati su kaynaklarının kuruyacağını ve vahşi yaşamın besin ve sığınma kaynaklarını kaybedeceğini” aktardı.
12.05.2017 Dünya
Dağda 1 mucize 1 dram
Dağda 1 mucize 1 dram Tayvanlı amatör dağcı ile sevgilisi Himalaya Dağları’nda kayboldu. Tam 47 gün sonra genç dağcıya ulaşılırken, sevgilisinin 3 gün önce öldüğü ortaya çıktı
27.04.2017 Dünya
Himalayalar'da çığ! Ölü sayısı artıyor
Himalayalar'da çığ! Ölü sayısı artıyor Hindistan'ın Gurez bölgesinde düşen çığın altındaki dört askerin cesedine daha ulaşıldı. Felakette can kaybı 19 oldu.
27.01.2017 Dünya
Himalayalar'da çığ: Ölüler var
Himalayalar'da çığ: Ölüler var Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesinde, Himalayalar'da meydana gelen iki ayrı çığ felaketinde 5 kişi hayatını kaybetti.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Himalayalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki himalayalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.