Hilal Özdemir

Hilal Özdemir

Son dakika hilal özdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hilal özdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hilal özdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hilal Özdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hilal özdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 hilal özdemir haberi bulunmuştur. Tüm hilal özdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu! Duygularını paylaştı
Türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu! Duygularını paylaştı Türkücü Hilal Özdemir Suadiye Mahallesi'nden muhtar seçildiğini duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Mustafa Uslu, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili konuştu
Mustafa Uslu, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili konuştu ‘Garip Bülbül’ Neşet Ertaş filmi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, sanatçının ailesinin iddialarına ve filme tedbir konulması kararı hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.
14.12.2022 Magazin
Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi!
Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ve Hilal Özdemir’in yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında konuşan Hakan Ural, oğlu Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi.
1.12.2022 Televizyon
Nur Tuğba Namlı'dan müjdeli haber! Üçüncü kez anne oldu
Nur Tuğba Namlı'dan müjdeli haber! Üçüncü kez anne oldu Doğum iznine ayrılan Kanal D'nin sevilen programı 'Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Nur Tuğba Namlı, üçüncü kez annelik sevinci yaşadı. İş insanı Mustafa Namlı ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Nur Tuğba'nın program partneri Hakan Ural, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
21.11.2022 Magazin
Nur Tuğba Namlı yerini bir süreliğine Hilal Özdemir Babacan’a bırakacak
Nur Tuğba Namlı yerini bir süreliğine Hilal Özdemir Babacan’a bırakacak Doğum iznine ayrılan Kanal D'nin sevilen programı 'Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Nur Tuğba Namlı, yerini bir süreliğine yakın arkadaşı, haber sunucusu Hilal Özdemir Babacan'a bırakacak.
5.11.2022 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
'Hazım Körmükçü iki kez intihara teşebbüs etti'
'Hazım Körmükçü iki kez intihara teşebbüs etti' Ünlü şarkıcı Hilal Özdemir dün “Söylemezsem Olmaz” programına konuk oldu. Özdemir hem yaşadığı maddi zorlukları hem de yeni şarkısı “Her Şeye Rağmen” hakkında açıklamalarda bulundu.
16.09.2020 Magazin
Zor günlerini ağlayarak anlatmıştı, yardım gecikmedi
Zor günlerini ağlayarak anlatmıştı, yardım gecikmedi Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Özdemir, ‘2. Sayfa’ programında ekonomik olarak zor günler geçirdiğini söylemişti. Haluk Levent bu duruma da kayıtsız kalmadı, Hilal Özdemir’in imdadına yetişti. Güzel haberi Twitter sayfasından duyurdu.
26.05.2020 Magazin
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Volkan Babacan şaşırdı: Sizden bir şey kaçmıyor
Volkan Babacan şaşırdı: Sizden bir şey kaçmıyor Volkan Babacan-Hilal Özdemir çifti, Arnavutköy'de sabah sporunda görüntülendi.
26.01.2020 Magazin
"Hazım çocuklarından da boşandı"
"Hazım çocuklarından da boşandı" Hilal Özdemir, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.
8.03.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değildir Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize böyle tehditlerle geri adım attırmak mümkün değil. Biz, öyle bir tarihin varisleriyiz ki bu tehditlerle yıldırmak mümkün değildir." dedi.
29.08.2018 Siyaset
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Hilal Özdemir kimdir?
Hilal Özdemir kimdir? Hilal Özdemir kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Ünlü kaleci Volkan Babacan'ın eşi Hilal Özdemir ile ilgili bilgiler merak ediliyor. İşte Hilal Özdemir'in yaşı, eğitimi, kariyeri gibi hayatına dair detaylar...
21.06.2018 Gündem
Volkan Babacan evlendi
Volkan Babacan evlendi Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan evlendi.
20.06.2018 Başakşehir
Hazım Körmükçü, spiker nişanlısını bu hale getirdi
Hazım Körmükçü, spiker nişanlısını bu hale getirdi Oyuncu Hazım Körmükçü önümüzdeki günlerde nikah kıyacağı televizyon programcısı nişanlısı Zeynep Tandoğan’a şiddet uyguladı. Olayın ardından Körmükçü ifade için polis merkezine götürülürken, Tandoğan ise hastanedeki tedavisinin ardından karakola giderek şikayetçi oldu.
10.06.2018 Magazin
RTGD 2017 Medya Oscarları sahiplerini buldu
RTGD 2017 Medya Oscarları sahiplerini buldu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin (RTGD) geleneksel ‘Medya Oscarları Ödülleri’ sahiplerini buldu. Bu yıl 40. kuruluş yıldönümünü kutlayan RTDG, 17 farklı kategoride 21 kişi ve kurumu ödüle layık gördü. RTGD Başkanı Şebnem Bursalı ‘2017 Medya Oscarları’nın Mayıs ayı içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı bir törenle sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.
1.05.2018 Gündem
Ünlü spiker sıfır noktasını anlattı
Ünlü spiker sıfır noktasını anlattı Üç hafta Hatay sınırından yayın yapan ve Zeytin Dalı Operasyonu hakkında Türkiye’yi bilgilendiren Hilal Özdemir: Orada tarifi imkansız duygular yaşadım. Bomba sesleri sınır halkını korkutmuyor çünkü Mehmetçiğe güvenleri sonsuz. Halkın yüzündeki huzur ve mutluluk beni çok etkiledi
28.02.2018 Gündem
Düğün 24 Haziran’da
Düğün 24 Haziran’da Milli takım kalecisi Volkan Babacan, önceki gün spiker nişanlısı Hilal Özdemir’le Bebek’teydi.
15.02.2018 Magazin
Volkan Babacan, spiker Hilal Özdemir'le nişanlandı
Volkan Babacan, spiker Hilal Özdemir'le nişanlandı Çapkınlıklarıyla sık sık magazin basınında haber olan İstanbul Başakşehir'in kalecisi Babacan, A Haber'in ünlü spikeri Hilal Özdemir ile nişanlandı.
22.12.2017 Spor Magazin
Pastanede resepsiyon!
Pastanede resepsiyon! Amasya Valisi dediğini yaptı...
29.09.2021 Gündem
Hatırlamadan gün geçmiyor
Hatırlamadan gün geçmiyor Sivas katliamı zaman aşımına uğrarsa, 3 gün sonra zaten firari olan failler sonsuza dek kurtulacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hilal Özdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hilal özdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.