Hido

Hido

Son dakika hido haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hido ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hido haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hido

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hido gelişmeleri de dahil olmak üzere 428 hido haberi bulunmuştur. Tüm hido haberleri aşağıda listelenmiştir.
Katil Esad ile terör örgütü YPG'nin kirli işbirliği deşifre oldu
Katil Esad ile terör örgütü YPG'nin kirli işbirliği deşifre oldu Katil Esad rejimi ile terör örgütü PYD/PKK'nın Türkiye'yi 'ortak düşman' olarak gördüğünü ifade eden Haco, 'Türkiye'nin Afrin'e düzenlediği harekattan sonra Esad rejimi ile YPG arasında yakınlaşma başladı ve rejim açıkça Türkiye'ye karşı YPG'yi destekliyor.' diye konuştu
17.02.2018 Dünya
PYD'ye operasyon yapmama sözü verdi!
PYD'ye operasyon yapmama sözü verdi! Suriye Başbakan danışmanı Abdülkadir Aziz, terör örgütünün kontrolündeki kantonlara operasyon düzenlemeyeceklerini açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Rakka operasyonuna 30 bin SDG'li katılacak
Rakka operasyonuna 30 bin SDG'li katılacak Irak’ın Musul kentinde DEAŞ’a yönelik harekât sürerken, örgütün Suriye’de Ocak 2014’ten beri elinde tuttuğu Rakka kentini kurtarmak için hazırlıkları bir süredir devam eden operasyonun başladığı açıklandı...
17.06.2021 Dünya
Hidayet Türkoğlu başkanlığına tek aday olarak katılacak
Hidayet Türkoğlu başkanlığına tek aday olarak katılacak Basketbol Federasyonu’nda yaklaşan başkanlık seçimi öncesi adaylık sürecinde sürpriz bir gelişme yaşandı.
5.10.2016 TBL
Hidayet Türkoğlu Erdoğan'a danışman oluyor
Hidayet Türkoğlu Erdoğan'a danışman oluyor NBA hayatına son veren milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda danışmanlık görevi üstleneceği öğrenildi
29.09.2021 Gündem
Ve Hido resmen CEO
Ve Hido resmen CEO Basketbol kariyerine son veren Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu’nda göreve başladı
16.11.2015 Basketbol
Yeni CEO Hidayet Türkoğlu!
Yeni CEO Hidayet Türkoğlu! TBF’de yönetim kanadında önemli gelişmeler yaşanıyor.
11.11.2015 Basketbol
Hido’nun kızları okullu oldu
Hido’nun kızları okullu oldu Hidayet Türkoğlu ve eşi, ailece hem bayramı kutladılar hem de kızlarının okul heyecanını birarada yaşadılar...
24.09.2015 Magazin
Hido'nun yeni adresi belli değil
Hido'nun yeni adresi belli değil Hidayet Türkoğlu, hangi takımla anlaşacağının birkaç gün içerisinde belli olacağını söyledi.
1.09.2015 Basketbol
"Dönersem F.Bahçe forması giyerim"
"Dönersem F.Bahçe forması giyerim" NBA'de Los Angeles Clippers forması giyen Hidayet Türkoğlu, basketbolu oynamayı bitirdikten sonra yöneticilik yapmak istediğini söyledi.
1.08.2015 Basketbol
Hido Enes için ağır konuştu
Hido Enes için ağır konuştu Hidayet Türkoğlu, Enes Kanter hakkında olay yaratacak açıklamalar yaptı.
31.07.2015 Basketbol
Hido Türkiye yolunda
Hido Türkiye yolunda L.A. Clippers'ta forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, "Uzun zamandır Amerika'dayım, artık dönme zamanı geldi"
29.07.2015 Basketbol
Türkoğlu ailesinden yardım kampanyası
Türkoğlu ailesinden yardım kampanyası Doğduğu günden bu yana Epidermolysis Bullosa adında kalıtsal bir doku hastalığı ile mücadele veren Resul Çınar Ulaş'ın yaşam kalitesini arttırmak ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle yüzünü biraz olsun güldürebilmek için Hidayet Türkoğlu ve eşi Banu Türkoğlu "Bir Avuç Mutluluk" adında bir kampanya başlattı...
14.04.2015 Basketbol
Hido'dan eski takımına 19 sayı!
Hido'dan eski takımına 19 sayı! Los Angeles Clippers forması giyen Hidayet Türkoğlu, Sacramento Kings'i 116-105 yendikleri maçta, 19 sayıyla sezonun en yüksek skoruna ulaştı.
19.03.2015 Basketbol
Hido'nun bininci maç hedefi
Hido'nun bininci maç hedefi Hidayet Türkoğlu, NBA'de bininci maçına çıkmayı hedefliyor.
3.02.2015 Basketbol
Hido’ya moral ziyareti yaptılar!
Hido’ya moral ziyareti yaptılar! Los Angeles Clippers takımının yıldız oyuncusu Hidayet Türkoğlu maç için gittiği Florida’da maçtan önce arkadaşlarıyla da görüşmeyi ihmal etmedi...
16.12.2014 Magazin
Hido'dan gençlere tavsiyeler
Hido'dan gençlere tavsiyeler "İnşallah genç arkadaşlara iyi bir şekilde örnek olmuşumdur."
14.12.2014 Basketbol
Ömer, Hido'nun serisini bozamadı
Ömer, Hido'nun serisini bozamadı NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun takımı Los Angeles Clippers, Ömer Aşık'ın forma giydiği New Orleans Pelicans'ı 120-100 mağlup etti.
7.12.2014 Basketbol
Hido'dan Enes'e büyük övgü
Hido'dan Enes'e büyük övgü Hidayet Türkoğlu: Enes Kanter birkaç yıl içinde çok iyi bir oyuncu haline gelecek.
5.12.2014 Basketbol
Hido sevindi, Kanter üzüldü
Hido sevindi, Kanter üzüldü NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun forma giydiği Los Angeles Clippers, Enes Kanter'li Utah Jazz'ı mağlup etti.
4.11.2014 Basketbol
Melisa ve Hido ile  satışlar % 30 arttı
Melisa ve Hido ile satışlar % 30 arttı Ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile Cannes Film Festivali’nden ödülle dönen Melisa Sözen’in rol aldığı yeni kampanyası Pierre Cardin’in satışlarına yüzde 30’un üzerinde artış olarak yansıdı
3.11.2014 Ekonomi
Hido ABD'ye döndü
Hido ABD'ye döndü Yeni sezonda da Los Angeles Clippers forması giyecek Hidayet Türkoğlu, ABD'ye döndü
5.09.2014 Basketbol
Hido'dan Başakşehir'e ziyaret
Hido'dan Başakşehir'e ziyaret Türk basketbolunun NBA'deki temsilcilerinden Hidayet Türkoğlu, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret etti.
3.09.2014 Başakşehir
Hido imzayı atıyor!
Hido imzayı atıyor! Serbest oyuncu konumunda bulunan Hidayet Türkoğlu, geçen sezon formasını giydiği Los Angeles Clippers ile tekrar anlaşıyor
1.09.2014 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Hido ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hido haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.