Enes Kanter

Enes Kanter

Son dakika enes kanter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan enes kanter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını enes kanter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enes Kanter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enes kanter gelişmeleri de dahil olmak üzere 334 enes kanter haberi bulunmuştur. Tüm enes kanter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli?
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli? NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 45 sayı 16 ribauntluk performansla bir maçta en fazla sayı atan Türk basketbolcu oldu. Peki, Alperen Şengün kimdir, nereli, kaç yaşında? Alperen Şengün kariyer rekoru…
6.03.2024 Basketbol
FETÖ'cü Enes Kanter hakkında soruşturma! Skandal hareketi tepki çekmişti
FETÖ'cü Enes Kanter hakkında soruşturma! Skandal hareketi tepki çekmişti Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini ayakları altına aldığı videoyu paylaşan Enes Kanter hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı resen soruşturma başlattı.
28.05.2022 Gündem
FETÖ'cü Enes Kanter, adını değiştirdi! Pompeo’dan tepki çeken mesaj
FETÖ'cü Enes Kanter, adını değiştirdi! Pompeo’dan tepki çeken mesaj NBA takımlarından Boston Celtics’te forma giyen FETÖ'cü Enes Kanter, ABD vatandaşlığına geçti. İsmine "Freedom (özgürlük)" kelimesini ekleten örgütün gözde isminin yeni adı "Enes Kanter Freedom" oldu. Bu gelişme sonrası Trump yönetiminde Dışişleri Bakanı olarak görev yağan Mike Pompeo’den tepkilere neden olan bir mesaj geldi.
30.11.2021 Dünya
Komedyen Atalay Demirci'ye FETÖ'den 5 yıl hapis cezası verilmişti! Flaş karar
Komedyen Atalay Demirci'ye FETÖ'den 5 yıl hapis cezası verilmişti! Flaş karar Komedyen Atalay Demirci, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin davada "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Atalay Demirci hakkında verilen hüküm, istinaf mahkemesince hukuka uygun bulundu. Dosya, temyiz incelemesi için Yargıtay 16. Ceza Dairesine gönderildi.
29.06.2021 Yaşam
Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yeni görüntüleri ortaya çıktı! İstanbul'da FETÖ'nün Bylock, Ablalar ve Eğitim Kurumları soruşturmaları kapsamında gizlenen firari 9 şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda arama yapıldı. Yapılan aramalarda örgüt lideri Fetullah Gülen'e ait çok sayıda yeni kayda alınan, örgüt mensuplarını motive etmek amacıyla konuşmalarının ve örgütle mücadele eden kamu görevlilerine yönelik "Beddua" videoları ve ses kayıtlarının bulunduğu ortaya çıktı.
18.06.2021 Gündem
FETÖ'cü Enes Kanter ile fotoğraf çektiren İsrail'in BM temsilcisine tepki yağdı
FETÖ'cü Enes Kanter ile fotoğraf çektiren İsrail'in BM temsilcisine tepki yağdı Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, İsrail’in Birleşmiş Milletler elçisi Gilad Erdan’ın Fettulahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu firari Enes Kanter’le biraraya gelip çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamasına sert tepki gösterdi. Büyükelçi Kılıç “İsrail halkı, (FETÖ elebaşı Gülen'in) sözcüsüne gösterdiğiniz sıcak karşılama ve desteği göz önünde bulundurarak, efendisinin (Gülen) Yahudiler hakkındaki hastalıklı görüşlerini de paylaştığınız sonucuna varmalı mı? 'Antisemitizme karşı' ilişki kurmayı alenen taahhüt ettiğiniz işbirliğinin temeli bu mu olacak? Yazıklar olsun” dedi.
23.11.2020 Gündem
Aralarında Enes Kanter de var! Sapkın FETÖ'cülerden sahte doğum günü kutlaması...
Aralarında Enes Kanter de var! Sapkın FETÖ'cülerden sahte doğum günü kutlaması... FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, 27 Nisan 1941 doğumlu olmasına rağmen Atatürk'ün ölüm tarihinden bir gün sonrasını, yani 11 Kasım'ı doğum günü olarak kabul edip kendisini 'mesih' ilan etti. Aralarında basketbolcu Enes Kanter'in de olduğu FETÖ'cüler, 11 Kasım'da Gülen'e mesaj yağdırdı.
14.11.2020 Gündem
Türkiye karşıtı Engel Eliot eyalet seçimlerinde hezimete uğradı!
Türkiye karşıtı Engel Eliot eyalet seçimlerinde hezimete uğradı! ABD Kongresi'nde çok sayıda Türkiye karşıtı tasarının arkasındaki isim olan ve FETÖ destekçisi Eliot Engel kendi bölgesindeki eyalet seçimlerinde kaybetti.
25.06.2020 Dünya
Atalay Demirci darbe girişiminden sonra bunları yazmış...
Atalay Demirci darbe girişiminden sonra bunları yazmış... Komedyen Atalay Demirci'ye FETÖ'ye üye olmak suçundan verilen 5 yıl hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda Demirci’nin, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminden sonra da örgütle irtibatının devam ettirdiği belirtildi. Kararda, Demirci'nin darbe girişiminden 2 gün sonra bir sosyal medya kullanıcısı ile yaptığı yazışmalara da yer verildi.
10.06.2020 Gündem
FETÖ’cü Enes Kanter, ABD’deki protestolara katıldı...
FETÖ’cü Enes Kanter, ABD’deki protestolara katıldı... ABD'nin Minnesota eyaletinde siyahi George Floyd'un polis şiddeti sonucu hayatını kaybetmesinin ardından başlayan gösterilere FETÖ'cü Enes Kanter'in de katılması dikkat çekti.
1.06.2020 Basketbol
Komedyen Atalay Demirci'ye FETÖ'den 5 yıl hapis
Komedyen Atalay Demirci'ye FETÖ'den 5 yıl hapis FETÖ'den yargılanan komedyen Atalay Demirci, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
3.03.2020 Gündem
Komedyen Atalay Demirci'ye hapis istemi
Komedyen Atalay Demirci'ye hapis istemi FETÖ'den yargılanan komedyen Atalay Demirci hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
1.10.2019 Gündem
FETÖ'cü Enes, NBA platformunu terör propagandası için kullanıyor
FETÖ'cü Enes, NBA platformunu terör propagandası için kullanıyor FETÖ'nün ABD yapılanması içinde yer alan ve firari isimlerin başında gelen basketbolcu Enes Kanter, ABD medyasında Türkiye'yi karalayan açıklamalarıyla gündeme geliyor ve NBA platformunu terör propagandası için kullanıyor.ABD'de spor yaşamına devam eden Kanter hakkında "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan başlatılmış soruşturma ve kırmızı bülten talebi bulunuyor.
13.07.2019 Gündem
FETÖ'cü Enes Kanter'in babası yarın hakim karşısına çıkacak!
FETÖ'cü Enes Kanter'in babası yarın hakim karşısına çıkacak! NBA'de oynayan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi basketbolcu Enes Kanter'in babası eski öğretim üyesi Mehmet Kanter, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla açılan davada yarın ilk kez hakim karşısına çıkacak.
17.06.2019 Gündem
Hidayet Türkoğlu: Enes Kanter bir terörist örgüt destekçisi
Hidayet Türkoğlu: Enes Kanter bir terörist örgüt destekçisi Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkloğlu, ESPN'e verdiği röportajda FETÖ firarisi Enes Kanter için Amerikalıları uyardı.
11.03.2019 NBA
FETÖ firarisi Kanter'in takımıyla yollarının ayrıldığı iddiası
FETÖ firarisi Kanter'in takımıyla yollarının ayrıldığı iddiası New York Knicks basketbol takımının, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’e yakınlığı ile bilinen NBA basketbolcusu Enes Kanter ile yollarını ayırdığı iddia edildi.
7.02.2019 NBA
FETÖ'cü Enes Kanter için kırmızı bülten başvurusu!
FETÖ'cü Enes Kanter için kırmızı bülten başvurusu! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ firarisi basketbolcu Enes Kanter hakkında terör örgütü üyeliği suçlaması kapsamında iade talepnamesi düzenledi ve kırmızı bülten başvurusunda bulundu.
15.01.2019 NBA
Hidayet Türkoğlu'ndan FETÖ'cü Enes Kanter'e sert tepki
Hidayet Türkoğlu'ndan FETÖ'cü Enes Kanter'e sert tepki Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, sosyal medya hesabından FETÖ'cü Enes Kanter'in skandal sözlerine sert tepki gösterdi.
7.01.2019 Basketbol
FETÖ'den aranan türkücü, terörist elebaşı Gülen'e yeni şarkısını dinletmiş
FETÖ'den aranan türkücü, terörist elebaşı Gülen'e yeni şarkısını dinletmiş İzmir'de polisin düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınıp, tutuklanan Muhammet Ayhan Turan'ın cep telefonunda yapılan incelemede çarpıcı görüntüler elde edildi. Cep telefonu kayıtlarından birinde halen firarda olan türkücü Gökmen Ürü'nün, örgüt elebaşı Fethullah Gülen ile cep telefonuyla görüntülü konuşması, örgüte yönelik operasyonları eleştirmesi, ardından da bestelediği yeni şarkısını okuması yer aldı.
2.09.2018 Gündem
FETÖ'cü Enes Kanter'de Türkiye korkusu!
FETÖ'cü Enes Kanter'de Türkiye korkusu! FETÖ'cü hain Enes Kanter, Türkiye'ye iade edilme korkusuyla takımının Londra'da oynayacağı maça gitmeme kararı aldı.
29.08.2018 NBA
İddianame ortaya çıktı! Deşifre olmamak için 'Fettoş' demiş
İddianame ortaya çıktı! Deşifre olmamak için 'Fettoş' demiş FETÖ’den tutuklanan İyi Parti İletişim Sorumlusu Kerim Çoraklık, 15 Temmuz sonrası deşifre olmamak için FETÖ elebaşı için “Fettoş” dedi. Çoraklık FETÖ üyeliği ve zincirleme terör örgütü propagandası yapmaktan yargılanacak.
17.08.2018 Gündem
Son dakika: Ünlü türkücü Gökmen Ürü hakkında yakalama kararı
Son dakika: Ünlü türkücü Gökmen Ürü hakkında yakalama kararı Diyarbakırlı ünlü türkücü Gökmen Ürü hakkında FETÖ soruşturması kapsamında yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.
1.07.2018 Gündem
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi FETÖ'nün medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden firari Aydoğan Vatandaş, AA tarafından ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülendi.
23.06.2018 Gündem
Enes Kanter’e baba şoku! Evlatlıktan reddetmişti şimdi de...
Enes Kanter’e baba şoku! Evlatlıktan reddetmişti şimdi de... Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı, basketbolcu Enes Kanter’in babası Prof. Dr. Mehmet Kanter hakkında yürüttüğü soruşturmayı tamamladı. Hazırlanan iddianamede Mehmet Kanter’in ‘FETÖ üyesi olmak’ suçlamasıyla 15 yıla kadar hapsi istendi.
18.06.2018 Gündem
‘Fırıncı’ Hakan Şükür yeşil karta başvurdu!
‘Fırıncı’ Hakan Şükür yeşil karta başvurdu! ABD’de yaşayan FETÖ firarisi, eski futbolcu Hakan Şükür röportaj verdiği New York Times gazetesine yeşil karta başvurduğunu söyledi
5.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Enes Kanter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enes kanter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.