Gazete Vatan Logo

Melisa ve Hido ile satışlar % 30 arttı

Ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile Cannes Film Festivali’nden ödülle dönen Melisa Sözen’in rol aldığı yeni kampanyası Pierre Cardin’in satışlarına yüzde 30’un üzerinde artış olarak yansıdı

Pierre Cardin, Eylül ayında “Sana da bu yakışır” yeni reklam kampanyasını açıkladı. Ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile Cannes Film Festivali’nden Altın Palmiye ödülü ile dönen Melisa Sözen’in rol aldığı yeni kampanya, şirketin satışlarına yüzde 30’un üzerinde artış olarak yansıdı.

Kadınlar mağazaya girdi

Pierre Cardin markasının Türkiye ve dünyada hayatın her alanında var olan bir marka olduğunu belirten Aydınlı Grup Genel Müdürü Levent Özkan, “Markamızın bilinirliğini artırmak için imaj kampanyamızı başlattık. Kampanyaya başlarken yüzde 30 artış hedefimiz vardı. Ekim ayında yüzde 30’un üzerinde artış sağladık. Sadece giyimde değil ayakkabıdan halıya tüm lisansörlerimiz aynı başarıyı yakaladı. Özellikle kadın müşteriler, bu kampanyayla kadına hitap ettiğimizi anladı ve mağazalarımıza daha çok kadın girmeye başladı. Yıl sonuna kadar ve 2015 yılında da aynı seviyede artış olmasını öngörüyoruz” diye konuştu.

Çocuk 2015 yılında geliyor

Özkan, önümüzdeki yıl çocuk kategorisine gireceklerlerini de açıkladı. Özkan, “Giyimde olmadığımız tek kategori çocuk. 2015’te lisansörü belirleyeceğiz. Çocukta da ayakkabıdan mobilyaya her ürünle tüketicilerimize ulaşacağız. 2016 yılından itibaren amacımız kadın-erkek tüm giyimi barındıran mağazalarımızla müşterilerimize ulaşmak” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin cirosal olarak Pierre Cardin sisteminde ilk 3’te yer aldığına da değinen Özkan, “Kalite, imaj ve koleksiyonda ise 1 numarayız. Karşılıklı güvenimiz var ve hangi ülkeyi istersek lisansını alabiliyoruz” diye konuştu.

Takım elbiseyi ikiye böldü

Levent Özkan, inovatif ürünlerle büyüme planlarını destekleyeceklerini vurguladı. Özkan, şöyle konuştu:“Hafif, daha az kırışan takım elbiselerimizle iddialıyız. Kolay ütülenen gömlekler üzerinde çalışıyoruz. Chino pantolon gruplarında daha az kırışan, leke tutmayan ürünler geliştiriyoruz. Düğmesine kadar yüzde 100 doğal ürünlerimiz yakında mağazalarımızda olacak. Size&Match ürünlerimizle ise takımları ikiye böldük. Müşterilerimiz takımları kendi eşleştirebiliyor.” Mobil kartlarıyla 25 bin kişiye ulaştıklarına da değinen Özkan, normal sadakat kartlarını ise 300 bin kişinin kullandığını belirtti.

Haberin Devamı

Nijerya’dan Afrika pazarına girecek

Şu anda 7 ülkede 93 mağazada hizmet verdiklerini hatırlatan Levent Özkan, önümüzdeki yıl Afrika’ya açılım planları olduğunu anlattı. Levent Özkan, “Nijerya, Afrika’ya giriş noktamız olacak. İlk konsept mağaza için çalışmalarımız sürüyor” değerlendirmesini yaptı.