Heybeden Şarkılar

Heybeden Şarkılar

Son dakika Heybeden Şarkılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Heybeden Şarkılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Heybeden Şarkılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Heybeden Şarkılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan heybeden şarkılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 heybeden şarkılar haberi bulunmuştur. Tüm heybeden şarkılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıla, sanat hayatının 10’uncu yılını kutluyor!
Sıla, sanat hayatının 10’uncu yılını kutluyor! Türk pop müziği sanatçısı Sıla, sanat hayatının 10’uncu yılını “On’dan Kalan” konser serisi ile kutlayacak.
19.10.2017 Kültür Sanat
Sıla yeni imajıyla Bodrum'da!
Sıla yeni imajıyla Bodrum'da! Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Sıla, Muğla'nın Bodrum ilçesinde ikinci kez konser verdi. Saçlarını kestiren ve yeni imajıyla sahneye çıkan Sıla'nın konsere gelen sevgilisi Ahmet Kural'ı da imajını değiştirmiş olması dikkat çekti.
2.09.2017 Kültür Sanat
Sıla, Bodrum konserinde zor anlar yaşadı
Sıla, Bodrum konserinde zor anlar yaşadı Sıla, Heybeden Şarkılar adlı turnesi kapsamında önceki akşam Bodrum'da konser verdi. Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konser büyük ilgi gören şarkıcı, yaklaşık 3 bin kişiye şarkılarını söyledi. Sıla, konser sırasında sinekler yüzünden zor anlar da yaşadı.
7.08.2017 Magazin
Harbiye’den Ayvalık’a
Harbiye’den Ayvalık’a Sıla, geçtiğimiz haftaki Harbiye Açıkhava konserlerinden sonra Ayvalık’taki hayranlarıyla buluştu.
2.08.2017 Magazin
Sıla: Hayata teşekkür ettik
Sıla: Hayata teşekkür ettik Harbiye Açıkhava Konserleri devam eden Sıla, NTV’de Gülay Afşar’ın sunduğu 'Gece Gündüz’e konuk oldu.
26.07.2017 Magazin
5 gün sahnede olacak
5 gün sahnede olacak Sıla, Kerki Production ve Solfej Organizasyon işbirliğiyle yapılan konser programı ile Harbiye Açıkhava’da 5 gün üst üste konser verecek.
21.07.2017 Magazin
Sıla'nın konser maratonu başlıyor
Sıla'nın konser maratonu başlıyor Türk pop müziğinin şarkı yazarı ve yorumcularından Sıla, bu yaz gerçekleştireceği konserlerde şarkılarını onbinlerce müzikseverle birlikte seslendirecek.
9.07.2017 Kültür Sanat
Yurt dışı turnesi başlıyor
Yurt dışı turnesi başlıyor Biletleri günler öncesinden tükenen ‘Heybeden Şarkılar’ konser serisi ile dinleyicilerinin karşısına çıkan Sıla, bir yandan da mart ve nisan ayındaki yoğun konser programıyla yurt dışındaki müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
21.03.2017 Magazin
Nazardan bıktım
Nazardan bıktım Solfej Organizasyon ve Kerki Production’un düzenlediği Sıla’nın “Heybeden Şarkılar” konser serisinin altıncısı TİM Show Center’da gerçekleşti
7.03.2017 Magazin
İstanbul Sıla'ya doyamadı!
İstanbul Sıla'ya doyamadı! Sıla, hayranlarının yoğun isteği üzerine yeniden TİM Show Center’da sahne almaya hazırlanıyor.
2.03.2017 Kültür Sanat
Sıla, cesur dekoltesiyle yürek hoplattı
Sıla, cesur dekoltesiyle yürek hoplattı Şarkıcı Sıla, TİM Maslak'ta hayranlarıyla buluşan Sıla, cesur kıyafetiyle yürek hoplatırken, mekan tıka basa doldu.
6.02.2017 Magazin
Prenses gibiyim!
Prenses gibiyim! Sıla, ‘Heybeden Şarkılar’ adlı konser serisinin 5’incisini yoğun istek üzerine TİM Maslak Show Center’da verdi
5.02.2017 Magazin
Son kez İstanbul’da
Son kez İstanbul’da Sıla’nın, geçtiğimiz Ocak ayında dört kez gerçekleştirdiği “Heybeden Şarkılar” konserlerinin İstanbul ayağının sonuncusu, yoğun istek üzerine 4 Şubat akşamı beşinci kez sahneye taşınacak.
1.02.2017 Magazin
Sıla ile yeniden
Sıla ile yeniden Solfej Organizasyon ve Kerki Production’un düzenlediği Sıla’nın, ‘Heybeden Şarkılar’ konser serisi yoğun istek üzerine yeniden 4 Şubat’ta Maslak TİM Show Center’da...
27.01.2017 Magazin
Seri devam ediyor
Seri devam ediyor Sıla, ‘Heybeden Şarkılar’ konser serisinin ikinci ayağında önceki akşam Maslak Tim Show Center’da hayranlarıyla buluştu...
22.01.2017 Magazin
O olmasaydı sahnede olmazdık
O olmasaydı sahnede olmazdık Sıla, dört gün sürecek konser serisinin ikinci gününde yine bütün salonu doldurmuştu. Sanatçı sahnede Onno Tunç’u anarak “O olmasaydı biz de sahnede olamazdık” dedi
15.01.2017 Magazin
Endamımızı görsünler
Endamımızı görsünler Sıla’nın “Heybeden Şarkılar” konser serisinin ilki, önceki akşam TİM Maslak Show Center’da gerçekleşti...
14.01.2017 Magazin
Heybeden şarkılar
Heybeden şarkılar Sıla, dört gün sürecek “Heybeden Şarkılar” konserleri için İstanbullularla buluşmaya hazırlanıyor...
11.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Heybeden Şarkılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki heybeden şarkılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.