Gazete Vatan Logo
Magazin Sıla, cesur dekoltesiyle yürek hoplattı

Sıla, cesur dekoltesiyle yürek hoplattı

Şarkıcı Sıla, TİM Maslak'ta hayranlarıyla buluşan Sıla, cesur kıyafetiyle yürek hoplatırken, mekan tıka basa doldu.

Sıla, cesur dekoltesiyle yürek hoplattı

Sıla'nın 'Heybeden Şarkılar' konser serisinin beşincisi önceki akşam TİM Maslak Show Center'da gerçekleşti. Konserde kendi şarkılarının yanı sıra ünlü isimlerin efsaneleşmiş şarkılarını da seslendiren Sıla, sevenlerine yine unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık bin 800 hayranı TİM Maslak Show Center'ı tıka basa doldurdu.

Konserinde sahneye ilk önce kabarık etekli bir kıyafetle çıkan Sıla, kendisini prenses gibi hissettiğini söyledi. Cesur dekoltesiyle göz kamaştıran sanatçı konserin ikinci yarısında ise tek parça payetli bir kıyafet tercih etti.

"BENDENİZ CENNET KUŞU"

Konserini Efe Bahadır ile oturarak söyledikleri şarkılarla başlatan Sıla, daha sonra ekibini tek tek sahneye çağırdı. Tüm ekibi sahneye aldıktan sonra kendisini de "Bendeniz Cennet Kuşu" diye sunan Sıla, konserin ilk bölümünde kariyerine başladığı yıllardan şarkılarına yer verdi.

SAHNEDE ÇOCUKLARLA COŞTU

Konser sırasında seyirciler arasından kendisine sarılmak isteyen minik hayranlarını kırmayan Sıla, sahneye davet ettiği miniklerle şarkı söyledi. Hayranlarına sarılıp onları öpen Sıla daha sonra konserini izlemeye gelen arkadaşı Ceylan Ertem'i sahneye davet etti. Birlikte muhteşem bir performansa imza atan ikili, salondaki seyirciden büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM DİNLEDİ

Heybeden Şarkılar serisi ile büyük beğeni toplayan Sıla'yı dinlemeye gelenler arasında ise; Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Gülşen Bubikoğlu, Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve oyuncu eşi Şükran Ovalı, şarkıcı Ceylan Ertem, haberci İsmail Küçükkaya ve eşi Eda Küçükkaya ile Güneri Civaoğlu vardı.

ŞÜKRAN OVALI VE CANER ERKİN'İN BEBEK SEVGİSİ

Sıla sahneye 15 dakika gecikmeli çıkınca Caner Erkin ve Şükran Ovalı'nın hayranları fotoğraf çektirme yarışına girdi. Çiçeği burnunda çift kimseyi geri çevirmezken çocuklara özel ilgi gösterdiler. Caner Erkin-Şükran Ovalı çiftinin çocuklara ilgisi dikkatlerden kaçmadı.