Hediye Çeki

Hediye Çeki

Son dakika hediye çeki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hediye çeki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hediye çeki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hediye Çeki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hediye çeki gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 hediye çeki haberi bulunmuştur. Tüm hediye çeki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi kartı kullananlar dikkat! İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor, resmen değişti
Kredi kartı kullananlar dikkat! İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor, resmen değişti Kredi kartı kuıllanımı ile ilgili yeni gelişme! Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kart, şifre ve kodlara KDV uygulanacak. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'i Resmi Gazete'de yayımlandı.
18.01.2024 Ekonomi
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama Avrupa 22 Yaş Altı Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Gamze Soğuksu, memleketi Ordu’da coşkuyla karşılandı. Karşılama töreninde konuşan Soğuksu, “Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok şükür Allah’ıma İstiklal Marşı’nı okuttum” dedi.
22.11.2023 Futbol
Akbank karne hediyesi gerçek mi, Akbank 600 TL karne hediyesi mi verecek? Akbank karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 600 TL karne hediyesi başvurusu
Akbank karne hediyesi gerçek mi, Akbank 600 TL karne hediyesi mi verecek? Akbank karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 600 TL karne hediyesi başvurusu Öğrenciler bugün karnelerini alıyor ve 3 aylık yaz tatiline giriyor. 16 Haziran dağıtılacak karneler için veliler karne hediyesi araştırmasına başlarken “Akbank karne hediyesi” sürecine yönelik detayları sorgulamaya başladı. Çocuğuna karne hediyesi olarak Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası başlatan anne babalar CarrefourSA’dan 600 TL’ye varan hediye çeki kazanıyor. Peki, Akbank karne hediyesi gerçek mi, Akbank 600 TL karne hediyesi doğru mu? Akbank karne hediyesi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 600 TL karne hediyesi başvurusu sürecine dair merak edilenler…
16.06.2023 Eğitim
PTT Ramazan Bayramı hediyesi doğru mu? PTT 2 bin TL hediye çeki veriyor mu?
PTT Ramazan Bayramı hediyesi doğru mu? PTT 2 bin TL hediye çeki veriyor mu? PTT Ramazan hediyesi doğru mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Vatandaşların cep telefonlarına geldiği iddia edilen PTT 2 bin TL hediye çeki sorgusu da başladı. İnternette araştırmalarına devam eden vatandaşlar, "PTT Ramazan hediyesi 2 bin TL hediye çeki doğru mu" merak ediliyor.
12.04.2023 Gündem
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
IAB, MIXX AWARDS Türkiye için ödül tasarım yarışması açtı
IAB, MIXX AWARDS Türkiye için ödül tasarım yarışması açtı İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu yıl 13. kez düzenlenecek olan; reklamların, dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık, inovasyon ve performans ekseninde değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX AWARDS Türkiye’nin simge ödülü sürdürülebilir ve çevre dostu bir yaklaşım ile yeniden tasarlanıyor.
18.10.2022 Magazin
PTT 180. yıl dönümü devlet posta desteği doğru mu, PTT 180. yılına özel hediye çeki 2000 TL devlet posta desteği nedir?
PTT 180. yıl dönümü devlet posta desteği doğru mu, PTT 180. yılına özel hediye çeki 2000 TL devlet posta desteği nedir? PTT 180. yıl dönümü devlet posta desteği nedir, PTT 180. yılına özel hediye çeki 2000 TL doğru mu? "PTT 180. yıl 2 bin TL hediye çeki" başlığı ile yayılan bağlantılar hakkında yapılan aramalar internet üzerinden sorgulanıyor. Cep telefonlarındaki anlık mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla gönderilen "PTT 180. yıl 2 bin TL hediye çeki" linki merak konusu oldu. Peki, PTT 180. yıl 2 bin TL hediye çeki hediyesi doğru mu, dolandırıcılık hikayesi mi? PTT 180. yılına özel hediye çeki 2000 TL devlet posta desteği nedir?
28.06.2022 Gündem
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 16 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 16 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Acun Ilıcalı açıkladı Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? Survivor All Star'da 16 Haziran 2022 Perşembe akşamı eleme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da son elemenin ardından takım oyunları yerine bireysel performansa geçildi. Son yapılan elemede adaya Atakan veda etmişti. Acun Ilıcalı, o ismi konseyde açıkladı. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Haziran 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? 50 bin TL'lik hediye çeki ödülünü kim kazandı? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor'a dair son dakika gelişmeleri...
16.06.2022 Magazin
Trendyol 12. yıl dönümü hediyesi nedir? Trendyol telefon hediyesi gerçek mi, Trendyol telefon hediye çekilişi doğru mu?
Trendyol 12. yıl dönümü hediyesi nedir? Trendyol telefon hediyesi gerçek mi, Trendyol telefon hediye çekilişi doğru mu? Trendyol 12. yıl dönümü hediyesi adı altında WhatsApp ve sosyal medya üzerinden yollanan linklerin ne olduğu merak ediliyor. Trendyol dolandırıcılığı şüphesini yaşayan vatandaşlar ise arama motorlarına yönelerek, “Trendyol 12. yıl dönümü hediyesi nedir, Trendyol telefon hediyesi gerçek mi?” sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Trendyol 12. yıl dönümü hediyesi doğru mu?
15.04.2022 Ekonomi
Aşı olan herkese 100 dolar veriliyor! Para ve hediye çekleriyle teşvik
Aşı olan herkese 100 dolar veriliyor! Para ve hediye çekleriyle teşvik Dünyada aşılama çalışmaları hızla devam ederken, ülkeler vatandaşlarının aşı olmalarını teşvik etmek için bazı kampanyalar yürütüyor. Kimi ülkeler vatandaşlarına aşı olmaları için para verirken, kimi ülkelerde teşvik için hediye çekleri dağıtılıyor. ABD Başkanı Biden, ülkesinde yapılan bir kampanyadan örnek vererek, kampanya sonucunda aşılamanın arttığına dikkat çekti. Öte yandan İngiltere’de Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkenin önde gelen gıda ve seyahat işletmelerinden bazılarının gençleri aşıya teşvik etmek için bazı imkanlar sunduğu duyuruldu
3.08.2021 Dünya
Canlı yayında meydan okudu! 2'si kadın 4 kişi böyle basıldı
Canlı yayında meydan okudu! 2'si kadın 4 kişi böyle basıldı Konya'da canlı yayın üzerinden yasa dışı bahis sitelerine üye kazandırmak amacıyla hediye çeki dağıtarak dolandırıcılık yapan 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden birinin canlı yayında emniyet güçleri için "Beni almaya teçhizatları yetmez" demesi üzerine polis ekipleri baskın sırasında "Gelemez dedin, geldik bak, buradayız" ifadesini kullandı.
26.02.2021 Gündem
29 Mayıs İstanbul’un fethi bilgi yarışması sonuçları – 29 Mayıs EBA TV liseler arası bilgi yarışması sonuçları öğrenme
29 Mayıs İstanbul’un fethi bilgi yarışması sonuçları – 29 Mayıs EBA TV liseler arası bilgi yarışması sonuçları öğrenme EBA TV liseler arası bilgi yarışması günün merak edilen konuları arasında yer alıyor. MEB tarafından düzenlenen 29 Mayıs İstanbul’un fethi yarışması saat 17.00’de başladı. Liseler arası bilgi yarışmasında Türk Dili ve Edebiyatı, Coğrafya, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Kültür, Sanat ve Spor kategorisinden 1’er soru olacak şekilde toplam 20 soru soruldu. http://ogm.eba.gov.tr/yarisma-basvuru sayfası üzerinden başvuru formunu doldurarak katılım sağlanan 29 Mayıs liseler arası bilgi yarışmasında, İstanbul’un Fethi ve Fatih Sultan Mehmet temalı 10 soru soruldu ve her soruya 15 saniye tanındı. Peki, 29 Mayıs İstanbul’un fethi bilgi yarışması sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte OGM EBA TV liseler arası bilgi yarışması sonuçları...
29.05.2020 Eğitim
MEB, İstanbul'un fethine ilişkin bilgi yarışması düzenleyecek
MEB, İstanbul'un fethine ilişkin bilgi yarışması düzenleyecek Milli Eğitim Bakanlığı'nca İstanbul'un Fethi ve Fatih Sultan Mehmet Liseliler Çevrim İçi Bilgi Yarışması düzenlenecek.
26.05.2020 Gündem
Ramazan kolisine bu yıl hijyen ürünleri de girdi
Ramazan kolisine bu yıl hijyen ürünleri de girdi Ramazana sayılı günler kala erzak paketleri de hazırlandı. 45 ila 140 TL arasında olan Ramazan kolilerine bu yıl virüs nedeniyle temizlik ürünleri de girdi. Koli yardımlarının 5 milyar TL’yi aşması bekleniyor
19.04.2020 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar aman dikkat! Yıllık aidat...
Kredi kartı kullananlar aman dikkat! Yıllık aidat... Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Aziz Koçal, tüketiciyi istismar etmek isteyen belli bir kesimin, popüler sosyal medya platformlarında Cumurbaşkanlığı forsu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Ticaret Bakanlığı gibi kurumların logosunu kullanarak "kredi kartı yıllık aidatları geri alınıyor" gibi reklam verdiğini belirterek, bu tür reklamların ortak amacının, tüketicilerin kredi kartı bilgilerini ele geçirmek olduğunu söyledi.
9.02.2020 Ekonomi
Minik Ahmet, teyzesinin kanser olduğunu ortaya çıkardı!
Minik Ahmet, teyzesinin kanser olduğunu ortaya çıkardı! Samsun’da bir ilkokul öğrencisinin okulda dağıtılan kanser tarama anketini doldurarak teyzesini Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezine (KETEM) yönlendirmesi sonucunda yapılan tetkikte kadının kanser olduğu ortaya çıktı.
14.06.2019 Yaşam
İhtiyaç sahiplerinin borcunu sildirip, yüzlerini güldürdüler
İhtiyaç sahiplerinin borcunu sildirip, yüzlerini güldürdüler Diyarbakır'daki Şehit Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından iyilik ve yardımlaşma duygusunun geliştirilmesi amacıyla başlatılan uygulama ile öğrenciler harçlıklarıyla mahalle bakkalının veresiye defterindeki iki ihtiyaç sahibinin borcunu sildirdi. Okul Müdürü Ömer Aykanat: Yardımlaşma ve dayanışmanın yaşatılması gerekiyor. Bu gibi güzel değerlerimize sahip çıkıp, yaygınlaştırmamız gerekir.
2.06.2019 Yaşam
Proje üreten kazanıyor
Proje üreten kazanıyor Yarışmalar, öğrenciler için adeta bir gelir kapısı. Sağlıktan girişimciliğe, çevreden sanata her alanda bir yarışma bulmak mümkün. Dereceye girenlere 50.000 TL’ye varan para ödüllerinin verildiği yarışmalarda kazananlara ayrıca yurt dışı eğitim, staj, burs gibi imkânlar da sunuluyor
10.04.2019 Eğitim
Telefon dolandırıcılarına BTK freni
Telefon dolandırıcılarına BTK freni Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu, "kefilsiz ve şartsız kredi verileceği" veya "hediye kazanıldığı" gibi gerçeği yansıtmayan mesajlardan dolayı tüketicilerin yaşadığı mağduriyetin önlenmesi amacıyla bazı kararlar aldı. Abone onayının olmadığı hatlarda, 888/898'li katma değerli elektronik haberleşme hizmeti kapatılacak ve bu konuda aboneler ücretsiz bilgilendirilecek.
3.04.2019 Gündem
FETÖ davası tanığından itiraflar!
FETÖ davası tanığından itiraflar! Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında bir sanığın tutuklu yargılandığı davada ifade veren tanık, örgütün düzenlediği "sohbetlere" ilişkin itiraflarda bulundu. Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanık Züleyha Tuğan ile avukatı hazır bulundu.
19.03.2019 Gündem
Samsung'dan 600 dolar indirim
Samsung'dan 600 dolar indirim Ön sipariş verilen Galaxy S10, 600 dolar ucuza gelecek...
14.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Cep yakan tuzağa BTK'dan 888 numaralı önlem!
Cep yakan tuzağa BTK'dan 888 numaralı önlem! BTK, ‘onay’ şartıyla ayrıca 888’li hatlardan gönderilen ‘kefilsiz ve şartsız kredi verileceği veya hediye çeki kazanıldığı’ mesajlarıyla dolandırıcılık yapılmasının da önüne geçti.
22.01.2019 Gündem
Tahincioğlu All- Star'da kazananlar belli oldu!
Tahincioğlu All- Star'da kazananlar belli oldu! Basketbolun yıldızlarının sahne aldığı Tahincioğlu All-Star 2019 organizasyonu kapsamında düzenlenen LeasePlan Yetenek Yarışması'nda Darüşşafaka Tekfen'den Doğuş Özdemiroğlu birinci olurken, üçlük yarışmasının galibi ise Fenerbahçe Beko'dan Marku Guduric oldu. All-Star maçından önce düzenlenen son yarışma olan smaç yarışmasını da Türk Telekom'dan Kenny Gabriel kazandı.
20.01.2019 TBL
Onay vermeden arayamayacaklar
Onay vermeden arayamayacaklar Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK), 888/898'li katma değerli hizmet numaralarına ilişkin tüketicilerden gelen şikayetler üzerine, hatların hizmete açılması için "onay" alınmasına karar verdi.
20.01.2019 Ekonomi
Sanal dünyada güvenlik uyarısı
Sanal dünyada güvenlik uyarısı Düce İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlisi, son dönemde sıkça kullanılan sosyal medya hesapları ile sanal alışveriş ve ödemelerde güvenliğe dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
24.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hediye Çeki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hediye çeki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.