Hazar Lenkeran

Hazar Lenkeran

Son dakika Hazar Lenkeran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hazar Lenkeran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hazar Lenkeran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazar Lenkeran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazar lenkeran gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 hazar lenkeran haberi bulunmuştur. Tüm hazar lenkeran haberleri aşağıda listelenmiştir.
72 yaşındaki John Benjamin Toshack yoğun bakımda
72 yaşındaki John Benjamin Toshack yoğun bakımda 25 yıl önce Beşiktaş'ta görev alan 72 yaşındaki tecrübeli teknik direktör John Benjamin Toshack'ın yoğun bakıma alındığı ortaya çıktı.
27.02.2022 Futbol
Deniz Kolgu kimdir, nerelidir?
Deniz Kolgu kimdir, nerelidir? Teknik direktör ve spor yorumcusu Önder Deniz Kolgu hakkında bir iddia ortaya atıldı. Z.U isimli bir kadının tanıştığı Deniz Kolgu'nun kendisini evlenme bahanesiyle kandırarak binlerce lira para aldığını ileri sürmesinin ardından Deniz Kolgu hakkında yapılan araştırmalar arttı. Arama motorları üzerinden Deniz Kolgu, kimdir sorusuna yanıt arandı.
17.08.2020 Gündem
Azerbaycanlı futbolculardan askeri kıyafetli anma
Azerbaycanlı futbolculardan askeri kıyafetli anma Azerbaycan Premier Lig takımlarından Hazar Lenkeran'ın futbolcuları Karabağ'la oynadıkları lig maçına askeri kıyafetlerle çıkarak, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında yaşanan çatışmalarda şehit olan Azerbaycan askerlerini andı.
3.04.2016 Futbol
Kasımpaşa ilk maçını kazandı! Goller
Kasımpaşa ilk maçını kazandı! Goller Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, ilk hazırlık maçında 2-0 yendi.
14.07.2015 Kasımpaşa Spor
Oğuz Çetin'den Hollanda yorumu
Oğuz Çetin'den Hollanda yorumu Teknik direktör Oğuz Çetin, Türkiye'nin Hollanda maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.
25.03.2015 Futbol
Oğuz Çetin'e teşekkür edildi
Oğuz Çetin'e teşekkür edildi Hazar Lenkeran, Oğuz Çetin'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
24.12.2014 Futbol
Oğuz Çetin istifa etti
Oğuz Çetin istifa etti Azerbaycan Premier Lig takımlarından Hazar Lenkeran'ı çalıştıran teknik direktör Oğuz Çetin görevinden ayrıldı.
22.12.2014 Futbol
Çetin'in takımı kan kaybediyor
Çetin'in takımı kan kaybediyor Teknik direktörlüğünü Oğuz Çetin'in yaptığı Hazar Lenkeran, Azerbaycan Premier Ligi maçında AZAL ile 1-1 berabere kaldı.
21.12.2014 Futbol
Oğuz Çetin 1 puana razı oldu
Oğuz Çetin 1 puana razı oldu Oğuz Çetin'in çalıştırdığı Hazar Lenkeran, Bakü ile golsüz berabere kaldı.
14.12.2014 Futbol
248 futbolcu geldi 246 futbolcu gitti!
248 futbolcu geldi 246 futbolcu gitti! PTT 1. Lig'deki 18 takım, birinci transfer döneminde 248 sporcuyu renklerine bağladı, 246 oyuncuyla ise yollarını ayırdı.
2.09.2014 TFF 1.Lig
Oğuz Çetin yine kaybetti
Oğuz Çetin yine kaybetti Teknik direktörlüğünü Oğuz Çetin'in yaptığı Hazar Lenkeran takımı, Azerbaycan Premier Ligi maçında Simurg takımına deplasmanda 2-0 mağlup oldu
25.08.2014 Futbol
Çetin'den Terim'e: Hep bana hep bana olmaz
Çetin'den Terim'e: Hep bana hep bana olmaz "Fatih Hoca önümüzü hiç açmadı. Ama Mustafa Denizli..."
17.07.2014 Futbol
Oğuz Çetin: Sağlığım yerinde
Oğuz Çetin: Sağlığım yerinde Hazar Lenkeran Teknik Direktörü Oğuz Çetin açıklama yaptı.
4.07.2014 Futbol
Oğuz Çetin korkuttu
Oğuz Çetin korkuttu Fenerbahçeli eski milli futbolcu Oğuz Çetin'in dün aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.
4.07.2014 Futbol
Lenkeran'ın başına Oğuz Çetin geçti
Lenkeran'ın başına Oğuz Çetin geçti Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran, geçen sezon takımı çalıştıran Mustafa Denizli'nin yardımcısı Oğuz Çetin ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
5.06.2014 Futbol
'İstifa etmiş değilim'
'İstifa etmiş değilim' Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, kulüp basın sözcüsü Hüseyin Cebrayıloğlu tarafından yapılan "Mustafa Denizli istifa etti" şeklindeki açıklamanın doğru olmadığını söyledi.
16.05.2014 Futbol
Mustafa Denizli istifa etti!
Mustafa Denizli istifa etti! Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımını çalıştıran teknik direktör Mustafa Denizli görevinden ayrıldı
16.05.2014 Futbol
Denizli'ye son dakika şoku!
Denizli'ye son dakika şoku! Azerbaycan Topaz Premier Lig'de, teknik direktör Güvenç Kurtar'ın başında olduğu Revan Bakü, teknik direktör Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Hazar Lenkeran'ı 2-1 mağlup etti
8.03.2014 Futbol
Skandal! 'Amatör ve sahtekarlar...'
Skandal! 'Amatör ve sahtekarlar...' Teknik direktörlüğünü Mustafa Denizli'nin yaptığı Hazar Lenkaran takımında büyük bir skandalın olduğu öne sürüldü.
3.03.2014 Futbol
'Haberlere çok güldüm'
'Haberlere çok güldüm' Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımını çalıştıran teknik direktör Mustafa Denizli, ağır gribal enfeksiyon sebebiyle rahatsızlanarak acilen hastaneye kaldırıldığı şeklinde medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
3.02.2014 Futbol
Mustafa Denizli Türkiye'de!
Mustafa Denizli Türkiye'de! Azebaycan'da rahatsızlanan Mustafa Denizli tedavi için Türkiye'ye getirildi
3.02.2014 Futbol
Mustafa Denizli fenalaştı!
Mustafa Denizli fenalaştı! Denizli Bakü'de geçirdiği ağır gribal enfeksyon sebebiyle hastaneye kaldırıldı
1.02.2014 Futbol
'Gerçek çilekler Hagi ve Alex'
'Gerçek çilekler Hagi ve Alex' Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımını çalıştıran Mustafa Denizli'den Türk futbolu hakkında çarpıcı açıklamalar...
14.01.2014 Futbol
5-6 hafta sonra belli olur
5-6 hafta sonra belli olur Süper Lig'de ikinci yarının ilk 5-6 haftasında alınacak sonuçların şampiyonluk yarışını şekillendireceğini söyleyen Denizli, "Fenerbahçe avantajlı. Ama deplasman fikstürü ve diğer faktörlerin ne getireceğini kimse bilemez" dedi.
13.01.2014 Futbol
"Her yerde bulunur"
"Her yerde bulunur" Hazar Lenkeran'ın deneyimli Türk teknik direktörü Mustafa Denizli, önemli açıklamalarda bulundu.
12.01.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hazar Lenkeran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazar lenkeran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.