Hayranları

Hayranları

Son dakika hayranları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayranları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayranları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayranları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayranları gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.208 hayranları haberi bulunmuştur. Tüm hayranları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserinden
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserinden Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin beşinci akşamında sahneye çıkan Mert Demir, festival katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşattı. Merkez Park’ta kurulan konser alanına sığmayan Mert Demir hayranları parkın her köşesinden sanatçıyı dinledi, şarkılarına eşlik etti.
18.04.2024 Adana
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var"
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var" Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, çerçevesinde Adana’da yapılan Portakal Çiçeği Karnavalı’nın ikinci gününde Adanalılar, Emir Can İğrek ile eğlendi.
15.04.2024 Adana
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12.04.2024 Magazin
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla'
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla' Çağla Şıkel, imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Şıkel’in hayranları “Estetiklerinden dolayı tanıyamadım” yorumunu yaptı.
10.04.2024 Magazin
Araları açık mı? Çağatay Ulusoy'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması
Araları açık mı? Çağatay Ulusoy'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması Dostluklarıyla dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'un, Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bıraktığı öne sürülmüştü. Bu hamle sonrası sosyal medyada ortaya atılan 'arkadaşlık bitti' iddiası gündem olmuştu. İkilinin hayranları tarafından merak konusu olan soruya Çağatay Ulusoy'dan cevap geldi.
7.04.2024 Magazin
Mesut Özil'in eski halinden eser yok, son hali şaşkına çevirdi
Mesut Özil'in eski halinden eser yok, son hali şaşkına çevirdi Futbolculuk kariyerini noktalayan Mesut Özil, bireysel antrenmanlarına devam ediyor. Uzun süredir vücut çalışmalarına devam eden eski futbolcunun eski halinden eser kalmadı. İşte Mesut Özil'in son hali...
22.03.2024 Fenerbahçe
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de
Saykedelik müziğin vudu seansı Glass Beams Salon İKSV’de Avustralyalı saykedelik caz grubu Glass Beams 26 Mart’ta Salon İKSV’de dinleyicisi ile buluşacak.
17.03.2024 Magazin
Survivor Poyraz ne ceza aldı? Görülmemiş büyüklükte dedi, cezayı açıklarken nefesler tutuldu!
Survivor Poyraz ne ceza aldı? Görülmemiş büyüklükte dedi, cezayı açıklarken nefesler tutuldu! TV8 yarışması Survivor All Star'da Yiğit Poyraz parkurun en dikkat çeken yarışmacılarından. Bu akşam yayınlanacak bölümde acil durum konseyi düzenlendi. Acun Ilıcalı, "Poyraz'a görülmemiş büyüklükte bir ceza" verileceğini söyledi. Açıklamanın ardından yarışmacının hayranları, "Survivor Poyraz ne ceza aldı?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
11.03.2024 Magazin
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı Sanatçı Müslüm Gürses, ölümünün 11. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı.
3.03.2024 Magazin
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı?
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı? Avatar Son Hava Bükücü 2 ne zaman çıkacak, Avatar The Last Airbender 2 çıkacak mı? Avatar: The Last Airbender dizisi 22 Şubat’ta izleyiciyle buluştu. Avatar: The Last Airbender, 2010 yılında M. Night Shyamalan tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Ancak film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumsuz yorumlar almıştı. Film, animasyonun ruhunu yakalayamadığı, karakterlerin isimlerini ve ırklarını değiştirdiği ve hikâyeyi sığlaştırdığı için eleştirilmişti. Avatar The Last Airbender ile ilgili yorumlar gelemeye başlarken Avatar The Last Airbender 2 sezonun çıkıp çıkmayacağı, ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Peki, Avatar The Last Airbender 2. Sezon onay aldı mı?
22.02.2024 Yaşam
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar...
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar... Adana, Türk müzik tarihinde önemli bir yere sahip olan birçok ünlü şarkıcıyı bünyesinde barındırıyor. Bu şarkıcılar arasında Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur, Ümit Besen, Hakkı Bulut, Murat Kekilli ve Murat Göğebakan gibi isimler bulunuyor. Her biri kendi alanlarında büyük başarılar elde etmiş ve Türkiye'nin dört bir yanında tanınan bu sanatçılar, Adanalı olmalarıyla da öne çıkıyor. İşte Adanalı ünlü seslerden bazıları...
20.02.2024 Adana
Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli? Banu Alkan ile kaç yaş fark var?
Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli? Banu Alkan ile kaç yaş fark var? Türk sinemasının afrodit lakaplı sanatçısı Banu Alkan evlendi. 2 yıl önce nişanlandığı Kemal Yıldız ile evlenen Banu Alkan önceki gün dünyaevine girdi. Peki Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli?
14.02.2024 Magazin
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'nın yüzünü ilk kez 1. yaş gününde gösterdi
Hazal Kaya kızı Leyla Süreyya'nın yüzünü ilk kez 1. yaş gününde gösterdi Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın hayranları minik kızının yüzünü ilk kez gördü.
13.02.2024 Magazin
Fox’un yeni dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir'
Fox’un yeni dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir' Dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox’un dövmesi olay oldu. Fox'un tüm kolunu kaplayan dövme, hayranları tarafından beğenilmedi.
10.02.2024 Magazin
Patreon Nedir, Ne İşe Yarar? Patreon Nasıl Kullanılır?
Patreon Nedir, Ne İşe Yarar? Patreon Nasıl Kullanılır? Takipçilerin ya da müşterilerin iletişim ya da içerik oluşturma aşamalarında ödeme yapmasını kolaylaştıran bir platform olarak bilinmektedir. Bu platformu genellikle influencer kullanıcıları tarafından kullanılmaktadır. Burada bulunan içerik oluşturucular kullanıcılar için ayrıcalık hazırlayarak katman oluşturulmasını sağlamaktadır.
1.02.2024 Gündem
The Neighbourhood dağıldı mı? The Neighbourhood grup üyeleri dağılıyor mu?
The Neighbourhood dağıldı mı? The Neighbourhood grup üyeleri dağılıyor mu? Kaliforniyalı alternatif rock grubu The Neighbourhood’un dağıldığına dair iddialar gündem oldu. İddiaların ardından The Neighbourhood dağıldı mı, sorusuna yanıt aramaya başladı.
30.01.2024 Magazin
Ajda Pekkan'ı canlandırması beklenen Ayça Varlıer kimdir? Ayça Varlıer kaç yaşında, hangi filmlerde oynadı?
Ajda Pekkan'ı canlandırması beklenen Ayça Varlıer kimdir? Ayça Varlıer kaç yaşında, hangi filmlerde oynadı? Süperstar Ajda Pekkan'ın hayatının film olacağı haberi gözleri adaylara çevirdi. Önce Serenay Sarıkaya'nın adı geçmesine rağmen son isim Ayça Varlıer oldu. Sanatçının hayranları bu haber sonrası "Ayça Varlıer kimdir?", "Ayça Varlıer hangi filmlerde oynadı?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Ayça Varlıer'in hayatı...
18.01.2024 Televizyon
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Elvis Presley, hologram konserle hayranları ile buluşacak
Elvis Presley, hologram konserle hayranları ile buluşacak İngiltere merkezli Layered Reality isimli eğlence şirketi, ünlü şarkıcı Elvis Presley'in 2024'ün Kasım ayında Londra'da hologram (dijital versiyon) bir konserle hayranlarıyla buluşacağını duyurdu.
4.01.2024 Magazin
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm var mı, neden yok, Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta var mı 2 Ocak?
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm var mı, neden yok, Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta var mı 2 Ocak? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin bu akşam olup olmadığı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı haftası bazı diziler ara verilmesi sonrası ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yeni bölümünün yayın akışında olup olmamasının araştırılmasına neden oldu. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok?
2.01.2024 Televizyon
Ünlü sanatçı markette! Hayranları hemen fark etti
Ünlü sanatçı markette! Hayranları hemen fark etti Kibariye, önceki akşam Ataşehir’deki bir markette alışveriş yaparken görüntülendi.
1.01.2024 Magazin
İlker Kaleli'ye hayranlarından Times Square jesti!
İlker Kaleli'ye hayranlarından Times Square jesti! 'Kayıp Şehir', 'Poyraz Karayel', 'Öğretmen' ve 'The Serpent' gibi projelerde yer alan İlker Kaleli'nin Amerika'daki hayranları, ünlü oyuncunun aksiyon görüntülerinden oluşan bir videoyu New York Time Square Meydanı'ndaki dev dijital panoya yansıttı.
20.12.2023 Magazin
Sergen bağırdı, Esra ağzının payını verdi: MasterChef All Star'da görülmemiş gerginlik!
Sergen bağırdı, Esra ağzının payını verdi: MasterChef All Star'da görülmemiş gerginlik! MasterChef All Star'ın akşamki bölümünde hayranları çok olan iki isim birbirine girdi. Sergen Özen ve Esra Tokelli arasında yaşanan "Çocuk" tartışması geceye damga vurdu.
16.12.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Hayranları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayranları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.