Hayat Kadını

Hayat Kadını

Son dakika hayat kadını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayat kadını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayat kadını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayat Kadını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayat kadını gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.276 hayat kadını haberi bulunmuştur. Tüm hayat kadını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seri katil ülkeyi dehşete düşürdü! Mutfağından 10’dan fazla ceset çıktı
Seri katil ülkeyi dehşete düşürdü! Mutfağından 10’dan fazla ceset çıktı Ruanda’nın başkenti Kigali’ye bağlı Kicukiro banliyösinde 10’dan fazla kişiyi evinin mutfağında öldürdüğü ortaya çıkan seri katil yakalandı.
7.09.2023 Dünya
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı...
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı... Peş peşe işlediği cinayetlerle korku salmış ve ülkenin ilk kadın seri katili olmuştu. 1800'lerde Hindistan'ın Kolkata şehrini terörize eden bir kadın vardı. Troilokya, partneriyle birilikte birçok kadını ve erkeği dolandırmış, ancak bu suçlar zamanla yerini vahşi cinayetlere bırakmıştı.
19.05.2023 Dünya
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Uçak tuvaletinde iğrenç ilişki! Erkekler kadını tek tek ziyaret etti
Uçak tuvaletinde iğrenç ilişki! Erkekler kadını tek tek ziyaret etti ABD'de eski bir uçuş görevlisi olan Ann Hood, görevini yaptığı dönemde şahit olduğu şaşırtıcı olayları anlattı. 1979'dan 1986'ya kadar gökyüzünde çalışan Hood, yüksek doz uyuşturucu alıp hayatını kaybeden yolculardan uçakta kendilerine eşlik edecek hayat kadını tutan zenginlere kadar şahit olduğu birçok garip anıyı paylaştı.
27.05.2022 Dünya
Bir Şansım Olsa kurgu mu, gerçek mi? Bir Şansım Olsa programının formatı ve sunucusu hakkında merak edilenler!
Bir Şansım Olsa kurgu mu, gerçek mi? Bir Şansım Olsa programının formatı ve sunucusu hakkında merak edilenler! Bir Şansım Olsa programı her hafta sonu Show TV'de ekranlarında izleyici karşısına geliyor. Programı ekran başında izleyen vatandaşlar ise programın kurgu olup olmadığına dair merakını arama motorları aracılığıyla gidermeye çalışıyor. Peki, Bir Şansım Olsa programı kurgu mu, gerçek mi? Bir Şansım Olsa programının formatı nedir, sunucusu kimdir?
7.05.2022 Televizyon
Fuhuş parası yüzünden kardeşinin nişanlısını öldürdü
Fuhuş parası yüzünden kardeşinin nişanlısını öldürdü Bursa'da kadın ticareti yapan iki kadın elde edilen para sebebiyle birbirine girdi. Nejla S., (44), kardeşi Ahmet S.'nin nişanlısı Betül Şanal’ı (33) bıçaklayarak, öldürdü.
12.06.2020 Yaşam
Yaşlı adam eve çağırdığı hayat kadınları tarafından soyuldu
Yaşlı adam eve çağırdığı hayat kadınları tarafından soyuldu Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşlı adam, eve çağırdığı 3 hayat kadını tarafından soyuldu.
2.06.2020 Yaşam
Çocuk Dizisi 16. yeni bölüm ne zaman? Çocuk Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Çocuk Dizisi 16. yeni bölüm ne zaman? Çocuk Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuk dizisi en son yılbaşından önce 15. bölümüyle ekranlara gelmişti. Bir süredir reklam anlaşmaları gereği yayınlanmayan Çocuk dizisi bugün 16. yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Peki Çocuk Dizisi final yapacak mı? Çocuk Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevaplar…
14.01.2020 Gündem
Engelli kıza istismar... Skandal olayda yeni gelişme
Engelli kıza istismar... Skandal olayda yeni gelişme Bursa'nın İnegöl ilçesinde, "Markete gidiyorum" diyerek Çanakkale'deki evinden ayrılan zihinsel engelli G.U. (22) adlı genç kıza tecavüz ettikleri iddia edilen 5'i tutuklu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, mağdur kızın engelli raporunun Adli Tıp’tan talep edilmesi için ertelendi.
27.11.2019 Yaşam
Premier Lig'de bir kulüp daha satılıyor
Premier Lig'de bir kulüp daha satılıyor Aston Villa'nın Amerikalı sahibi Randy Werner 2006 senesinde 63 Milyon Pound'a satın aldığı kulübü geçen ay 250 Milyon Pounda satışa çıkarmıştı...
12.11.2019 Futbol
5 kadını "Dayının selamı var, bu işi bırak" diyerek gasp etti
5 kadını "Dayının selamı var, bu işi bırak" diyerek gasp etti Adana'da eskort sitesinden ulaştığı 5 kadına silah çekip, "Dayının selamı var. Bu işi bırakacaksın" diyerek 9 bin lira parasını gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.
14.10.2019 Yaşam
Eşini ve kızını öldüren zanlıdan şoke eden sözler: Yanlışlıkla vurmuşumdur!
Eşini ve kızını öldüren zanlıdan şoke eden sözler: Yanlışlıkla vurmuşumdur! Ağrı'nın Patnos ilçesinde, kuma getirmesine karşı çıkan eşi Fezile Solmaz (52) ile evli 5 çocuklu kızı Keziban Kaya'yı (32) tabanca ile vurarak öldüren Bünyamin Solmaz'ın (57) ifadesinde "Kızım 'Baba ne yapıyorsun?' diyerek beni engellemeye çalıştı. Kızımı vurup vurmadığımı hatırlamıyorum. Vurduysam o anda yanlışlıkla vurmuşumdur. Eşimin neresine ateş ettiğimi bilmiyorum. Tabancamdaki mermi bitene kadar ateş ettim" dedi.
8.10.2019 Yaşam
Akılalmaz fuhuş tuzağı!
Akılalmaz fuhuş tuzağı! Gözlerine kestirdikleri yaşlı erkekleri evlilik tuzağına düşüren, oturma izni aldıktan sonra ise boşanarak fuhuş yapmaya başlayan Azeri kadınlardan oluşan şebeke Yalova polisi tarafından çökertildi.
7.08.2019 Gündem
Her satırı iğrenç olay… Böyle getirildiler!
Her satırı iğrenç olay… Böyle getirildiler! Bursa'nın İnegöl ilçesinde, "Markete gidiyorum" diyerek Çanakkale'deki evinden ayrılan zihinsel engeli bulunan G.U. (22) adlı kıza tecavüz ettikleri iddia edilen 5'i tutuklu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi. 'Nitelikli cinsel istismar' suçundan 16'şar yıl hapis cezası istemiyle yargılanan ve suçlamaları reddeden tutuklu sanıkların tahliye talebi reddedildi.
6.07.2019 Gündem
İlişki için buluştukları kadını vahşice öldürdüler!
İlişki için buluştukları kadını vahşice öldürdüler! İstanbul Fatih'te bir apartman dairesinde ölü bulunan kadının cinayetinden sorumlu oldukları belirlenen 3'ü Afganistan vatandaşı 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
1.07.2019 Yaşam
İngiliz milyarder fitness eğitmenini taciz etti! Cezayla karşı karşıya
İngiliz milyarder fitness eğitmenini taciz etti! Cezayla karşı karşıya Moda devi Topshop'ın sahibi Philip Green'in hakkındaki taciz suçlamaları nedeniyle hapis cezasıyla karşı karşıya.
1.06.2019 Dünya
Evli adama şantaj yapan hayat kadınları yakayı ele verdi
Evli adama şantaj yapan hayat kadınları yakayı ele verdi Ankara'da evli adama ellerindeki görüntülerle şantaj yaparak para isteyen 5 kişi gözaltına alındı.
15.03.2019 Yaşam
Gülşah Saraçoğlu'ndan takipçisine ayar
Gülşah Saraçoğlu'ndan takipçisine ayar Hepimiz en az bir kere bir ünlünün fotoğrafının altına yorum yapmışızdır ve 'aman o kadar yorumun içinde benimkini mi görecek' demişizdir. Ancak öyle olmuyor, ünlüler kendilerine gelen yorumları yakından takip ediyor ve hatta bazılarına cevap bile veriyor
2.02.2019 Magazin
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Güzel ve başarılı oyuncu Pelin Akil'in ikiz kız bebek beklediği haberi gündemde büyük etki yarattı. Bu gelişme üzerine pek çok kişi Pelin Akil'in hayatı hakkında bilgileri araştırmaya başladı. İşte Pelin Akil kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı...
26.11.2018 Gündem
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Pelin Akil hayatı gündemde sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. 2016 yılında Anıl Altan ile hayatını birleştiren Pelin Akil'den müjdeli haber geldi. Hamile olduğunu açıklayan Pelin Akil hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.
6.11.2018 Gündem
Benfica’nın başı büyük dertte
Benfica’nın başı büyük dertte Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nin dışına atan Benfica’nın başı büyük dertte. Portekiz basını bir süredir Lizbon ekibinin yöneticilerinin hakemlere hayat kadını gönderdiği iddiasıyla çalkalanıyordu. Bu iddialar üzerine savcılık toplan 30 ayrı suçtan kulüp aleyhine dava açtı.
22.09.2018 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Hayat Kadını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayat kadını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.