Hayat Devam Ediyor

Hayat Devam Ediyor

Son dakika Hayat Devam Ediyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hayat Devam Ediyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hayat Devam Ediyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayat Devam Ediyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayat devam ediyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.685 hayat devam ediyor haberi bulunmuştur. Tüm hayat devam ediyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da yıkılacak binalar tehlike saçıyor! Güçlendirme beklenen binalarda hayat sürüyorlar
Adana'da yıkılacak binalar tehlike saçıyor! Güçlendirme beklenen binalarda hayat sürüyorlar Adana’da depremin üzerinden 13 ay geçmesine rağmen onlarca hasarlı bina yıkılmayı beklerken, güçlendirme beklenen bazı orta hasarlı binalarda ise hayat devam ediyor.
8.03.2024 Adana
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu-Bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulunuyor. Koca, "İsrail Sağlık Bakanı ile görüştüm. Çocuklar konusundaki hassasiyeti ifade ettim. Bu durumun inkar edilecek hiçbir yanı yok. Kendisi de haklı olduğumuzu ifade etti. Hastaların Türkiye'ye güvenli sevki için mutabık kaldık. En yakın sürede kanser hastası çocukları Türkiye'ye getirmeye başlayacağız" dedi.
9.11.2023 Gündem
Meltem Miraloğlu'dan şaşırtan poz! 84 yaşındaki Patrick Grady ile evliliği çok konuşulmuştu
Meltem Miraloğlu'dan şaşırtan poz! 84 yaşındaki Patrick Grady ile evliliği çok konuşulmuştu Hayat Devam Ediyor adlı dizide ünlenen Meltem Miraloğlu, ABD'ye yerleşmiş ve ardından kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenmişti. Miraloğlu, sosyal medya hesabından eşinin kendisine aldığı tek taş ile poz verdi.
24.08.2023 Magazin
Volkan Demirel eski takım arkadaşını transfer ediyor
Volkan Demirel eski takım arkadaşını transfer ediyor Atakaş Hatayspor'un genç teknik direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Alper Potuk için devreye girdi.
21.07.2023 Hatay Spor
Bakan Özhaseki: Böyle bir kötülüğü tarihte hiç görmemiştik
Bakan Özhaseki: Böyle bir kötülüğü tarihte hiç görmemiştik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Böyle bir vahşeti ve kötülüğü gerçekten tarihte hiç görmemiştik. Bizim bu kalemiz nice kötü günler görmüştür. Ama ne yazık ki üzülerek söylüyorum böyle bir kötü günü içimizden çıkarak 'Müslüman'ız, sizdeniz, çocuklarınıza hizmet ediyoruz' diyerek ortaya çıkıp o şirin yüzüyle herkese sempati dağıtanlar yaptılar" dedi.
15.07.2023 Gündem
Bakan Kurum, depremzede çocuklarla maç yaptı; dostluk kazandı
Bakan Kurum, depremzede çocuklarla maç yaptı; dostluk kazandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde Riva'da depremzede çocuklar ile maç yaptı. 'Yükselen Anadolu Beyaz ve Kırmızı Takımların teknik direktörlüğünü Arda Turan ve depremi Hatay'da yaşayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in yaptığı maç 3-3 beraberlikle bitti. Dostluğun kazandığı maçta futbolculara sahaya depremden etkilenen 11 ilin isimlerinin yazılı olduğu formayla çıktı.
3.05.2023 Gündem
"Hatayspor'u Zümrüdüanka Kuşu gibi hayata döndüreceğiz"
"Hatayspor'u Zümrüdüanka Kuşu gibi hayata döndüreceğiz" Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel 2.5 ay aradan sonra ilk kez konuştu. Depreme bizzat şahit olan, Hatay'daki çalışmalarıyla gönüllere taht kuran Volkan Demirel yaşadıklarını anlattı.
27.04.2023 Süper Lig
Geriye ismi kaldı! Hayatı film konusu oldu, izleyemeden kahreden haber geldi
Geriye ismi kaldı! Hayatı film konusu oldu, izleyemeden kahreden haber geldi Diyarbakır’da uzun süredir köftecilik yapan ve yıllardır paramotor ile uçan Abdulkadir Arslan, namı diğer ‘Uçan Köfteci’, filmi çekildikten sonra vizyona girmeden deprem gecesi ailesiyle birlikte enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Acı detayı yeğeni İHA muhabirine anlattı.
6.04.2023 Yaşam
MasterChef Ukrayna'da Bayraktar TB2'li yemek!
MasterChef Ukrayna'da Bayraktar TB2'li yemek! Ukrayna'nın en ünlü TV programlarından biri olan MasterChef Ukrayna'da yarışmacıların Bayraktar TB2 temalı yemek yapacağı açıklandı.
28.03.2023 Dünya
Emine Erdoğan, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi.
24.03.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, GSB Çubuk Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan depremzede İlknur ve Suat çiftinin nikâh şahidi oldu.
17.03.2023 Gündem
Depremde zarar gören araçların hasar tespit kayıtları başladı
Depremde zarar gören araçların hasar tespit kayıtları başladı  Hatay’da, depremde zarar gören araçların hasar tespit çalışması, merkezde kurulan çadırda başladı. Araçları ağır hasar alan depremzedeler, günün ilk saatlerinde çadır önünde uzun kuyruk oluşturdu.
28.02.2023 Ekonomi
Pınar Dilşeker duygularını dile getirdi: Yıkılan sadece binalar değil!
Pınar Dilşeker duygularını dile getirdi: Yıkılan sadece binalar değil! Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sarsıldı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Ünlü şarkıcı Pınar Dilşeker, asrın felaketinin ardından normalleşemediğini duygusal sözlerle ifade etti.
23.02.2023 Magazin
İnsan psikolojisini yıkıma uğratan doğal afet: Deprem
İnsan psikolojisini yıkıma uğratan doğal afet: Deprem Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Türkiye'yi yasa boğan depremde binlerce kişi hayatını kaybetti. Deprem, şehirlerde yıkımlara neden olurken insan psikolojisini de yıkıma uğratıyor. Peki depremin travmatik etkisinden nasıl kurtulabiliriz? Normal hayata dönüşte nasıl bir yol izleyeceğiz? Çocukları bu durumdan nasıl koruruz? İşte detaylar...
11.02.2023 Gündem
Sibel Can'dan Darülaceze’ye anlamlı ziyaret!
Sibel Can'dan Darülaceze’ye anlamlı ziyaret! Sibel Can, Darülaceze Başkanlığı’nı ziyaret etti. Sanatçıyı Darülaceze’de kalan 1968 Türkiye Güzeli Sevgi Can Danlı, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve kurum çalışanları ellerinde çiçeklerle karşıladı.
14.11.2022 Magazin
Ece Erken'den takipçisine sert cevap: Baydınız be!
Ece Erken'den takipçisine sert cevap: Baydınız be! Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırıda kaybettikten sonra zor günler geçiren Ece Erken, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraflara yapılan bir yoruma kayıtsız kalamadı. Bir sosyal medya kullanıcısının, "Giden gidene, hayat devam ediyor" diye yazdığı mesaja sinirlenen ünlü isim; verdiği sert cevapla gündem oldu.
23.10.2022 Magazin
Selami Şahin hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacak
Selami Şahin hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacak Ünlü sanatçı Selami Şahin, Bursa’da sevenleriyle buluştu. Bartın’da meydana gelen maden faciası hakkında duygularını ifade eden Şahin, İstanbul’a döndüğünde, hayatlarını kaybeden madencilerin ailelerine yardım edeceğini belirtti.
16.10.2022 Magazin
TOGG için geri sayım başladı! Bir detay çok dikkat çekti
TOGG için geri sayım başladı! Bir detay çok dikkat çekti MODEF EXPO 2022 47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı, düzenlenen tören ile açıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG Otomobil Fabrikası'nın 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacağını hatırlatarak, "Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla beraber 29 Ekim’de Gemlik’te fabrikanın açılışını hep beraber yapacağız. Milletimize hayırlı uğurlu olsun. Her tarafta şarj istasyonları da kurulmaya başladı. Hiç problem olmayacak. Zaten evde de şarj edilebilecek. Hem evde hem yolda şarj edilebilecek. Dur bakalım daha fiyatı açıklanmadan o yüksek fiyat nereden çıktı" dedi.
3.10.2022 Ekonomi
Emine Ün'ün duygusal anları! 'Tatlı anılarımız tek tesellim'
Emine Ün'ün duygusal anları! 'Tatlı anılarımız tek tesellim' Ekranlarda uzun süredir görünmeyen Emine Ün'ün annesi geçtiğimiz yaz koronavirüse yenik düşmüştü. Annesi Müzeyyen Bolverdi'yi kaybeden Emine Ün, tarifsiz bir acı yaşamıştı. Sosyal medya hesabından paylaşan Ün, duygularını paylaştı.
23.08.2022 Magazin
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi'nde 'Tuncay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber'den bugün üzen haber geldi. 'Deve Tuncay' lakaplı Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybetti. Acı haberi ise yine ünlü sanatçı Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu.
25.06.2022 Magazin
Stefan Kuntz çıldırdı! 'Söylediğiniz oyuncuyu kimin yerine alacaktım?'
Stefan Kuntz çıldırdı! 'Söylediğiniz oyuncuyu kimin yerine alacaktım?' İtalya maçı öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Stefan Kuntz, Soner Dikmen sorusuna sinirlenerek "Berkan Kutlu, Avrupa'da birçok maç oynadı ve tecrübe edindi." bunun için kendisini tercih ettim açıklamasında bulundu.
29.03.2022 Futbol
Koronavirüsün sonu gelebilir! Bilim Kurulu Üyesi Özlü duyurdu
Koronavirüsün sonu gelebilir! Bilim Kurulu Üyesi Özlü duyurdu Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, 'Omicron' varyantının hızlı yayılması ve hastane yükünün fazla olmamasının beklentiye yol açtığını belirterek, "Yoğun bakım ihtiyacının da çok olmaması, 'Acaba bu hızlı şekilde tüm dünyada herkesi enfekte ederse ve bağışıklık oluşturursa salgının sonunu getirebilir mi' beklentisine yol açtı. Evet, bu mümkün olabilir" dedi.
29.01.2022 Yaşam
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Üniversite, lise, ortaokul ve ilkokullarda online...
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Üniversite, lise, ortaokul ve ilkokullarda online... Koronavirüs salgınında yeni varyatların ortaya çıkması sonrası yeni tedbirlerin getirilip getirilmeyeceği merak ediliyordu. Özellikle eğitim sürecinin nasıl devam edeceği hem öğrenciler hem de veliler tarafından sıklıkla araştırılıyordu. Omicron varyantının üniversite öğrencileri arasında görülme sıklığının artması sonucu pek çok üniversiteden uzaktan eğitim kararı geldi. Üniversitelerin ardından lise, ortaokul ve ilkokullar da da uzaktan eğitime geçiş olacak mı?  İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek yaptığı açıklamada yılbaşına dikkat çekerek vaka sayılarında patlama görülebileceğini, söyledi. Tükek uzaktan eğitim ile ilgili de; “Üniversite eğitimi; online bir seçenek. Çok da güzel uygulandı geçen sene, salgın bu seyirde devam eder, üniversite öğrencileri arasında bu şekilde artmaya devam ederse gerçekten gündeme gelir. Öğrencilerimizin sık enfeksiyon geçirmeleri, derslere devamının aksaması zaten bunu doğal olarak gerektirir. Şu anda da ona doğru bir gidiş var gibi gözüküyor maalesef. Öğrencilerimizde o şekilde artışlar görürsek biz de eğitime online devam edebiliriz. Liselerde, ilkokullarda da vaka sayısı artar bunun önüne geçilemez hale gelirse o zaman orada da özellikle Omicron dalgasıyla birlikte influenza da şu an çok aktif dolayısıyla şu dönem geçene kadar belki kısa bir süre online’a dönülebilir.
29.12.2021 Gündem
Binali Yıldırım, Balıkesir'de engelli vatandaşlarla buluştu!
Binali Yıldırım, Balıkesir'de engelli vatandaşlarla buluştu! AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Balıkesir Valiliğince düzenlenen Dünya Engelliler Günü kutlamasına katıldı. Yıldırım tekerlekli sandalyeyle bocce oynayarak dart ve ok atan engellilere destek verdi.
3.12.2021 Gündem
“Şampiyonlar Ligi bize ağır geldi” tepkisi
“Şampiyonlar Ligi bize ağır geldi” tepkisi Sporting Lizbon mağlubiyetinden sonra Sergen Yalçın'ın “Şampiyonlar Ligi bize ağır geldi” sözleri camiada tepki topladı.
5.11.2021 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Hayat Devam Ediyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayat devam ediyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.