Hastanede Yangın

Hastanede Yangın

Son dakika hastanede yangın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hastanede yangın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hastanede yangın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hastanede Yangın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hastanede yangın gelişmeleri de dahil olmak üzere 459 hastanede yangın haberi bulunmuştur. Tüm hastanede yangın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalova’da özel hastanede yangın paniği: 61 hasta sevk edildi
Yalova’da özel hastanede yangın paniği: 61 hasta sevk edildi Yalova’daki özel bir hastanenin acil servis katında meydana gelen yangın panik oluşturdu. Yangında hastanede bulunan 61 hasta ambulanslarla diğer hastanelere sevk edildi.
9.08.2023 Gündem
Ankara'da özel hastanede yangın
Ankara'da özel hastanede yangın Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde özel bir hastanenin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olayda yaralanan olmazken, binadakiler tahliye edildi.
21.05.2023 Gündem
Taciz iddiası sonrası çılgına döndü! Sokak ortasında dakikalarca tekmeledi
Taciz iddiası sonrası çılgına döndü! Sokak ortasında dakikalarca tekmeledi Ankara'nın Mamak ilçesinde 33 yaşındaki Yusuf Ş., annesine sözlü tacizde bulunduğunu iddia ettiği 60 yaşındaki Ramazan D.'yi sokak ortasında dakikalarca başını tekmeleyerek, ağır yaraladı. Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
17.08.2022 Yaşam
Rize'de hastanede yangın! 60 hasta tahliye edildi
Rize'de hastanede yangın! 60 hasta tahliye edildi Rize'deki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde onkoloji binasının bodrum katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Yangında 60 hasta, 15 dakika içinde tahliye edildi.
17.08.2022 Yaşam
YAŞ kararları son dakika açıklandı!
YAŞ kararları son dakika açıklandı! Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) terfi, emeklilik ve atamalar karara bağlandı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresi bir sene uzatıldı. 38 general ve amiral emekli edildi.
4.08.2022 Gündem
Ankara'da özel hastanede yangın! Çok sayıda hasta tahliye edildi
Ankara'da özel hastanede yangın! Çok sayıda hasta tahliye edildi Ankara'nın Mamak ilçesinde, özel hastanenin deposunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Kimsenin yaralanmadığı olay sonrası hastanede yatan 17 hasta başka hastanelere sevk edildi.
14.12.2021 Gündem
Hastanede yangın çıktı! 4 bebek hayatını kaybetti
Hastanede yangın çıktı! 4 bebek hayatını kaybetti Hindistan’da bir çocuk hastanesinde çıkan yangında yenidoğan bakım ünitesindeki 4 bebek hayatını kaybetti.
9.11.2021 Dünya
İstanbul'da hastanede yangın! Hastalar tahliye edildi
İstanbul'da hastanede yangın! Hastalar tahliye edildi İstanbul Bahçelievler'de özel bir hastanenin MR cihazlarının olduğu bölümde yangın paniğe neden oldu. Hastaların bir kısmı tahliye edilmesinin ardından itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
22.10.2021 Gündem
Romanya'da hastanede yangın faciası!
Romanya'da hastanede yangın faciası! Romanya'nın Köstence kentinde bir hastanede çıkan yangında en az 9 kişi hayatını kaybetti.
1.10.2021 Dünya
Irak'taki Kovid-19 hastanesinde çıkan yangında ölü sayısı 92'ye yükseldi
Irak'taki Kovid-19 hastanesinde çıkan yangında ölü sayısı 92'ye yükseldi Irak’taki Kovid-19 hastanesinde çıkan yangında ölü sayısının 28 artarak 92’ye yükseldiği bildirildi
13.07.2021 Dünya
Irak'ta hastanede yangın! Çok sayıda can kaybı var
Irak'ta hastanede yangın! Çok sayıda can kaybı var Irak'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalarının kaldığı hastanede çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısının 41'e yükseldiği bildirildi.
12.07.2021 Dünya
Üsküdar'da hastanede yangın paniği
Üsküdar'da hastanede yangın paniği Üsküdar'da özel bir hastanenin bodrum katındaki klimadan dumanlar çıkması, hastane içerisinde paniğe neden oldu.
10.07.2021 Gündem
Gaziantep'te özel hastanede yangın paniği
Gaziantep'te özel hastanede yangın paniği Gaziantep'te özel bir hastanede çıkan yangın kontrol altına alındı.
1.07.2021 Yaşam
Hastanede yangın paniği
Hastanede yangın paniği Pendik'te özel bir hastanenin jeneratör odasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın paniğe neden oldu.
26.04.2021 Yaşam
Kovid-19 hastanesinde büyük yangın! Ölü sayısı 82'ye yükseldi
Kovid-19 hastanesinde büyük yangın! Ölü sayısı 82'ye yükseldi Bağdat'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalarının kaldığı hastanede çıkan yangın sonucu ölü sayısı 82'e yükseldi.
25.04.2021 Dünya
İstanbul'da özel hastanede yangın!
İstanbul'da özel hastanede yangın! İstanbul Maltepe'de özel bir hastanede yangın çıktı.
22.12.2020 Gündem
Gaziantep'te hastanede yangın! Hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye yükseldi
Gaziantep'te hastanede yangın! Hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye yükseldi Gaziantep'te özel bir hastanenin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangından etkilenen ve başka bir hastaneye sevk edilen hasta hayatını kaybetti.
21.12.2020 Gündem
Hastanede yangın! İşte o anlar...
Hastanede yangın! İşte o anlar... Hastanede yangın! İşte o anlar...
19.12.2020 Haber
Gaziantep'te hastanede yangın! Müfettiş görevlendirildi
Gaziantep'te hastanede yangın! Müfettiş görevlendirildi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Özel Sani Konukoğlu Hastanesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangınla ilgili müfettiş görevlendirildiğini bildirdi.
19.12.2020 Gündem
Malatya  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde korkutan yangın
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde korkutan yangın Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesi'nde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, tedavi gören hastalar ise ambulanslarla tahliye edildi.
11.12.2020 Gündem
Esenler'de özel bir hastanede yangın
Esenler'de özel bir hastanede yangın Esenler'de özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde çıkan yangın, kontrol altına alındı.
17.07.2020 Gündem
Rusya'da Kovid-19 hastalarının bulunduğu hastanede yangın: 1 ölü
Rusya'da Kovid-19 hastalarının bulunduğu hastanede yangın: 1 ölü Rusya'nın başkenti Moskova'da, yeni tip corona virüs (Kovid-19) hastalarının tedavi gördüğü hastanede çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.
9.05.2020 Dünya
İzmir'de özel hastanede yangın
İzmir'de özel hastanede yangın İzmir'in Konak ilçesinde özel hastanenin çatı bölümünde çıkan yangına müdahale ediliyor.
9.02.2020 Gündem
Hastanede yangın paniği!
Hastanede yangın paniği! Hastanede yangın paniği!
20.11.2019 Haber
Hastanede yangın paniği!
Hastanede yangın paniği! Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Acil Servisi'nin bulunduğu binada çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.
20.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hastanede Yangın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hastanede yangın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.