Harun Biniş

Harun Biniş

Son dakika harun biniş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan harun biniş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını harun biniş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harun Biniş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harun biniş gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 harun biniş haberi bulunmuştur. Tüm harun biniş haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
Darbe girişiminin Akıncı'daki zararı, 8 milyon 630 bin TL
Darbe girişiminin Akıncı'daki zararı, 8 milyon 630 bin TL Milli Savunma Bakanlığı'nın 15 Temmuz darbe girişiminde, darbecilerin Akıncı Üssü'ne verdiği zararın tazmini için aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 500 sanık hakkında açtığı dava kapsamındaki bilirkişi incelemesi tamamlandı. Raporda, Akıncı Üssü'ndeki zararın 8 milyon 630 bin lira olduğu tespit edildi.
29.03.2022 Gündem
FETÖ'cü sivil imamların yalanı ortaya çıktı!
FETÖ'cü sivil imamların yalanı ortaya çıktı! Ankara'da FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin yönetildiği Akıncı Üssü davasında verilen hükmün gerekçesinde, darbe girişimini yöneten sivil imamlar Adil Öksüz, Kemal Batmaz ve Harun Biniş'in 'arsa bakmaya gittik' yalanı deşifre edildi. Gerekçede, sivil imamların arsa baktıklarını söyledikleri arazinin, imara kapalı askeri alan olduğu yer aldı. Kararda bu savunma için, "Sanıkların savunmalarının tümüyle gerçek dışı, yalan ve gülünç olduğu açıktır" ifadeleri yer aldı.
24.07.2021 Yaşam
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı Son dakika haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı.
12.07.2021 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın, yaklaşık 3,5 yıl süren yargılamasında sona gelindi. Yarın görülecek 516'ncı celsede sanıklar hakkındaki hüküm açıklanacak.
25.11.2020 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar duruşması 26 Kasım'da
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar duruşması 26 Kasım'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın yargılandığı davada sanıkların tamamının son sözleri dinlenildi.
6.11.2020 Gündem
FETÖ'den yargılanan eski istihbaratçıya 12 yıl hapis!
FETÖ'den yargılanan eski istihbaratçıya 12 yıl hapis! FETÖ'den yargılanan eski istihbaratçı Basri Aktepe, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
27.09.2019 Gündem
8 darbe davasında 1600 sanık hala hesap veriyor
8 darbe davasında 1600 sanık hala hesap veriyor FETÖ'nün darbe girişiminin ardından geçen üç yılda, yargılaması süren 8 darbe girişimi davasında, Ankara'da bin 404, İstanbul'da 255 olmak üzere toplam 1659 darbe sanığı halen yargılanıyor.
14.07.2019 Gündem
Akın Öztürk'e, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi
Akın Öztürk'e, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi FETÖ'nün darbe girişimini yöneten sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski orgeneral Akın Öztürk, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
Kemal Batmaz'ın dosyası Ankara'ya gönderildi
Kemal Batmaz'ın dosyası Ankara'ya gönderildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde bulunduğu belirlenen örgütün "sivil imamı" Kemal Batmaz ve eşinin de aralarında olduğu 5 sanığın yargılandığı davada, Kemal Batmaz'ın dosyasının tefrik edilerek Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki "Akıncı Üssü davası" dosyası ile birleştirilmesine karar verildi.
30.04.2019 Gündem
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı!
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından İstanbul'da işgal edilecek yerler ve buralara gidecek askerlerden sorumlu olan darbeci rütbelilerin görevleri, üst düzey FETÖ'cü askerlerin katıldığı 3 farklı darbeye hazırlık toplantısıyla planlandı.
20.04.2019 Gündem
FETÖ ihanete böyle hazırlandı
FETÖ ihanete böyle hazırlandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından sivil imamların başkanlığında Ankara'nın birçok yerinde darbeye hazırlık toplantıları yapıldı.
18.04.2019 Gündem
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Sivil imamlar
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Sivil imamlar Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından darbe girişiminin hazırlık aşamasında başrol oynayan ve ihanet sürecini son ana kadar sevk ve idare eden sivil imamlar, girişim başarısız olunca darbenin kontrol merkezi Akıncı Üssü'nde suçüstü yakalandı.
16.04.2019 Dünya
Akıncı Üssü davasında savcı mütalaasını sundu
Akıncı Üssü davasında savcı mütalaasını sundu FETÖ'nün darbe girişiminin yönetildiği Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanıklı davada, Cumhuriyet Savcısı esasa ilişkin mütalaasını sundu.
21.01.2019 Gündem
Darbe sanıkları inkara devam ediyor
Darbe sanıkları inkara devam ediyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yargılamaların devam ettiği davalarda sanıklar inkar taktiğini sürdürüyor.
19.01.2019 Gündem
FETÖ'cü Hakan Çiçek adım adım takip edildi
FETÖ'cü Hakan Çiçek adım adım takip edildi AA, FETÖ’nün darbe girişiminin baş aktörlerinden sivil imam Hakan Çiçek’in cep telefonundan elde edilen lokasyon verilerini ABD’de adım adım takip etti.
31.12.2018 Dünya
ABD heyeti FETÖ delillerini görüşmek için 3-4 Ocak'ta Ankara'da olacak
ABD heyeti FETÖ delillerini görüşmek için 3-4 Ocak'ta Ankara'da olacak ABD’den aralarında FBI yetkililerinin de bulunduğu bir heyet, 3-4 Ocak'ta Ankara'da olacak. Görüşmede taraflar, Türkiye'nin sunduğu yeni FETÖ delilleri üzerinden katedilen mesafeyi değerlendirecek. Darbe girişiminin sivil imamlarından Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlenen cep telefonundan elde edilen dijital izler, elebaşı Gülen'in darbeyle ilişkisini ortaya koyan en önemli kanıtlardan biri niteliğinde.
31.12.2018 Dünya
ABD'den art arda son dakika haberleri geliyor! Meğer FETÖ'cüler...
ABD'den art arda son dakika haberleri geliyor! Meğer FETÖ'cüler... Anadolu Ajansı ABD'de yaşayan FETÖ'cülerle ilgili peş peşe haberler yayınladı. FETÖ'cülerin kilisede buluştukları ortaya çıktı. Kaçak FETÖ'cü Adil Öksüz'ün kayınbiraderi de ABD bayrağını öperken görüntülendi. İşte detaylar...
14.06.2018 Gündem
Devlet büyüklerini defalarca dinlemişler
Devlet büyüklerini defalarca dinlemişler Devlet büyüklerinin kriptolu telefonlarının usulsüz dinlenmesi davasında, kapatılan TİB'in eski Başkanvekili Şen'in de arasında bulunduğu 24 sanığın 10 yıl 6 ay ile 68 yıl 3 ay arasında değişen sürelerde hapse çarptırılmasının gerekçesi açıklandı.
12.05.2018 Gündem
Kemal Batmaz hakkında yeni iddianame
Kemal Batmaz hakkında yeni iddianame Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde bulunduğu tespit edilen "sivil imam" Kemal Batmaz ve eşinin de aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında iddianame hazırladı.
11.05.2018 Gündem
O villada Öksüz’e Gülen talimat verdi
O villada Öksüz’e Gülen talimat verdi Genelkurmay çatı davasında ifade veren eski albay Hakan Bıyık, darbe planı yapılan villadaki toplantıda 3 gün kaldığını, Adil Öksüz’ün Fetullah Gülen ile görüşme yaptığını anlattı
22.02.2018 Gündem
Kriptolu telefonların dinlenmesi davasında karar çıktı
Kriptolu telefonların dinlenmesi davasında karar çıktı Devlet büyüklerinin kriptolu telefonlarının usulsüz dinlenmesine ilişkin davada, kapatılan TİB Başkanvekili Osman Nihat Şen ile darbe girişimi sırasında Akıncı Üssünde bulunan FETÖ'nün sivil imamı Harun Biniş'in de aralarında olduğu 24 sanığa, 10 yıl 6 ay ile 68 yıl 3 ay arasında değişen sürelerde hapis cezaları verildi.
22.02.2018 Gündem
Duruşmada sivil imama gizlice not yollanmış!
Duruşmada sivil imama gizlice not yollanmış! Akıncı sanığı eski teğmenin 10 Kasım’daki duruşmada sivil imam Harun Biniş’e yolladığı şu not ele geçirildi: Size ne diyebilirim ki, bu yükü yüklendiniz, inşallah cennet ayaklarınızın altında olduğu gibi başınız üstte olacaktır....
29.09.2021 Gündem
Akıncı Üssü duruşması sırasında sanıktan sanığa "motivasyon" notu
Akıncı Üssü duruşması sırasında sanıktan sanığa "motivasyon" notu Akıncı Hava Üssü davası sanıklarından eski kursiyer Teğmen İsmail Küçükberber'in, 10 Kasım'daki duruşmada, üste yakalanan sivil imam Harun Biniş'e, "Size ne diyebilirim ki, bu yükü yüklendiniz, inşallah cennet ayaklarınızın altında olduğu gibi başınız üstte olacaktır. Hiç üzülmeyin, endişe etmeyin, inşallah Rabbim sizleri öyle yakın bir zamanda sevdiklerinize kavuşturacak ki hepimiz hayret edeceğiz" yazılı not iletirken yakalandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Harun Biniş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harun biniş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.