Hanife Reklam

Hanife Reklam

Son dakika Hanife reklam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hanife reklam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hanife reklam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hanife Reklam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hanife reklam gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 hanife reklam haberi bulunmuştur. Tüm hanife reklam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hanife: Reklam işleri beleşe olmaz
Hanife: Reklam işleri beleşe olmaz Akaryakıt istasyonunda pompacı olarak göreve başlamasıyla gündeme gelen gelin adayı Hanife, alışveriş poşetlerinin ücret karşılığı satılmasına ilginç şekilde tepki gösterdi. Hanife paylaşımında, "Reklam işleri beleşe olmaz." ifadelerini kullandı.
3.01.2019 Magazin
Hanife artık kız kardeşini de kullanıyor!
Hanife artık kız kardeşini de kullanıyor! Müzmin gelin adayı Hanife, son paylaşımlarında kardeşini de kullanmaya başladı.
10.11.2017 Magazin
Hanife'den şoke eden karar! Artık...
Hanife'den şoke eden karar! Artık... 400 binden fazla takipçisi olan gelin adayı Hanife, herkesi şaşırtarak reklam yapıp para kazandığı hesabını kapattı.
5.09.2017 Magazin
Hanife para basmaya devam ediyor!
Hanife para basmaya devam ediyor! İzdivaç programı ile hayatımıza giren gelin adayı Hanife, sosyal medya hesabından paylaştığı her fotoğrafta reklam yapıp para kazanıyor.
21.08.2017 Magazin
Gelin adayı Hanife'nin başına talih kuşu kondu! İşte yeni işi
Gelin adayı Hanife'nin başına talih kuşu kondu! İşte yeni işi Aradığı koca adayını bulamayan Hanife, Türkiye'nin önde gelen tesettür markalarından birinin reklam yüzü olacak.
10.08.2017 Magazin
Hanife darphane gibi para basıyor!
Hanife darphane gibi para basıyor! İzdivaç programında aradığı koca adayını bulamayan Hanife, sosyal medya hesabından yaptığı reklamlarla büyük paralar kazanıyor. İşte gelin adayı Hanife'nin o paylaşımları...
8.08.2017 Magazin
THY Çanakkale reklamı! Çanakkale şehitlerinin yazdığı mektuplar…
THY Çanakkale reklamı! Çanakkale şehitlerinin yazdığı mektuplar… 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü nedeniyle Türk Hava Yolları'ndan anlamlı bir reklam geldi. Çanakkale destanında şehit olan kahramanların gerçek mektuplarına yer verilen reklam izleyenlere duygusal anlar yaşattı. İşte Çanakkale şehitlerinin yazdığı mektuplar ve THY Çanakkale reklamı...
17.03.2022 Televizyon
Hanife Gürdal o yorumlara tepki gösterdi! 'Diyet kafasında değilim'
Hanife Gürdal o yorumlara tepki gösterdi! 'Diyet kafasında değilim' Gelin adayı olarak tanınan Hanife Gürdal daha sonra başörtüsünü çıkarmış ve reklam paylaşımları yapmaya başlamıştı. Gelin adayı Hanife eşiyle bir pozunu paylaşınca "Bu halin ne? Derhal zayıfla" gibi yorumlarına maruz kaldı. Canı sıkılan Hanife bir paylaşım daha yaparak içini döktü.
15.02.2022 Magazin
Gelin adayı Hanife korse giyince dalga konusu oldu
Gelin adayı Hanife korse giyince dalga konusu oldu Evlilik programıyla ünlenen, ünlendikten sonra da başörtüsünü çıkarıp tepki çeken gelin adayı Hanife durmuyor. Bu kez reklam için korse giyen Hanife dalga konusu oldu.
1.12.2020 Magazin
Vergi alınmayacak! 1 Ocak'ta başlıyor
Vergi alınmayacak! 1 Ocak'ta başlıyor Yüz binlerce kişiye güzel haber! Yeni bir dönem başlıyor. 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak. Karar Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Vergi alınmayacak. Özellikle bugüne kadar çalışma hayatında olmayan kadınların hayatı değişecek. Evde üretip sanalda satanlara vergi muafiyeti geliyor. 1 Ocak’ta başlayacak karardan başta ev kadınları olmak üzere geniş bir kesim yararlanacak. Kayıt dışı da önlenecek.
19.11.2020 Ekonomi
Dijital hizmet vergisi dönemi başlıyor
Dijital hizmet vergisi dönemi başlıyor 1 Mart'tan itibaren, dijital ortamda sunulan reklam, sesli ve görsel içerik gibi pek çok hizmetten yüzde 7,5'lik dijital hizmet vergisi alınmaya başlıyor.
1.03.2020 Ekonomi
Google herkesi gözetliyor!
Google herkesi gözetliyor! Google’ın pek çok hizmetini kullanarak verilerimizin izlenmesine neden oluyoruz. O da bunları kullanarak karşımıza devamlı reklamlar çıkarıyor. Her aramanız ve her konuşmanızda karşınıza reklam çıkıyorsa Google sizi de izliyor...
10.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Hanife'den erkek takipçisine müstehcen yanıt
Hanife'den erkek takipçisine müstehcen yanıt İzdivaç programlarında şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, "Hala koca bulamadın mı?" şeklinde bir soru yönelten takipçisine verdiği cevapla gündem oldu.
26.11.2018 Magazin
Hanife: Herkes yattığı yerden para kazanma derdinde
Hanife: Herkes yattığı yerden para kazanma derdinde Katıldığı bir evlilik programı sonrası tanınan Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı. Reklam amaçlı işe girdiği iddialarını reddeden Hanife, "Herkes yattığı yerden para kazanma derdinde..." dedi.
19.11.2018 Magazin
Sosyal medyayı gelir kapısı yapanlara vergi geliyor
Sosyal medyayı gelir kapısı yapanlara vergi geliyor Gelin adayı Hanife gibi sosyal medya hesabından reklam yapıp çok ciddi paralar kazanan ünlü isimlere vergi geliyor.
28.03.2018 Magazin
Gelin adayı Hanife kolay para kazanmanın yolunu buldu
Gelin adayı Hanife kolay para kazanmanın yolunu buldu İzdivaç programında aradığı kriterlere uygun koca adayını bulamayan Hanife, şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı reklamlarla büyük paralar kazanıyor.
18.07.2017 Magazin
Hanife için çok ağır konuştu!
Hanife için çok ağır konuştu! Magazin programında yorumculuk yapan Nihat Doğan, izdivaç programında aradığı eş adayını bir türlü bulamayan türbanlı gelin adayı Hanife'yi isim vermeden hedef aldı...
2.11.2016 Magazin
Reklam için teyzesini kullanan Hanife tepki çekti
Reklam için teyzesini kullanan Hanife tepki çekti Sosyal medya hesabından ayakkabı reklamı yapan Hanife'nin buna teyzesini alet etmesi takipçilerinin tepkisini çekti.
19.08.2016 Magazin
Hanife, sosyal medyadan reklam işini abarttı!
Hanife, sosyal medyadan reklam işini abarttı! Gelin adayı Hanife'nin birçok markaya ait ürünü sosyal medya hesabından paylaşması takipçilerini kızdırdı.
15.08.2016 Televizyon
Hanife de modaya uydu!
Hanife de modaya uydu! Instagram'da 312 bin takipçisi bulunan gelin adayı Hanife, bir anda popüler olan sosyal medya fenomenleri gibi kendi hesabı üzerinden ürün tanıtıp para kazanıyor.
10.08.2016 Magazin
Ülker’in nostaljik minibüsü Çağan Irmak filminde
Ülker’in nostaljik minibüsü Çağan Irmak filminde Ülker, Çağan Irmak’ın “Unutursam Fısılda” filminin destekçileri arasında yer aldı...
31.10.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Hanife Reklam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hanife reklam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.