Hangouts

Hangouts

Son dakika Hangouts haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hangouts ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hangouts haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hangouts

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hangouts gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 hangouts haberi bulunmuştur. Tüm hangouts haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp, Telegram ve Viber kullananlar dikkat! Hepsini etkiliyor
WhatsApp, Telegram ve Viber kullananlar dikkat! Hepsini etkiliyor Akıllı telefon kullanımındaki artış siber güvenlik ile ilgili sorunları da beraberinde getirdi. Telefonların sonsuz faydalarının yanı sıra ciddi dezavantajları da var. Özellikle koronavirüs sürecinde sık sık gündeme gelen siber güvenlik sorunları tehdit oluşturuyor. Yapılan araştırmalar kötü amaçlı kimlik avı saldırılarında mesajlaşma uygulamalarının etkisinin olduğunu gösteriyor. Peki, Kimlik avı saldırıları nasıl gerçekleşiyor? Uygulamalarla hangi bilgiler ele geçiriliyor? Kimlik avı saldırılarından korunmak için neler yapılmalı? İşte uzman görüşleri...
15.09.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp, Telegram, Viber ve Hangouts kullananlar dikkat!
WhatsApp, Telegram, Viber ve Hangouts kullananlar dikkat! WhatsApp, Telegram, Viber ve Hangouts kullanaları çok yakından ilgilendiriyor. Ortaya çıktı. 6 ayda 100 bine yaklaştı. Kimlik avı dolandırıcıları arasında hangi mesajlaşma uygulamalarının daha yoğun olarak kullanıldığı araştırıldı. Birinci sırayı açık ara WhatsApp alırken, onu Telegram, Viber ve Hangouts takip etti.
20.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Corona virüs ile birlikte hayat "online" oldu
Corona virüs ile birlikte hayat "online" oldu Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını sonrası dünya çapında yapılan "Evde kal" çağrıları hızla artarken, birçok kişi iş, eğitim ve sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılamak için akıllı ekranların başında daha fazla zaman geçirmeye başladı.
2.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Video konferans uygulamalarına talep arttı
Video konferans uygulamalarına talep arttı Google'ın, Microsoft'un ve Zoom'un uygulamalarının bulunduğu video konferans platformları, 14-21 Mart'ta App Store ve Google Play uygulama dükkanlarından 62 milyon defa indirildi.
2.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Evden çalışırken kullanılabilecek 6 dijital uygulama
Evden çalışırken kullanılabilecek 6 dijital uygulama Koronavirüse karşı tüm dünya alarmda. Devletler kitlesel tedbirler alırken, şirketler ve çalışanlarda da bireysel önlemler almaya çalışıyor. Bu önlemlerden biri de daha az teması mümkün kılan, çalışan sağlığını ve güvenliğini sağlayan uzaktan online çalışmak seçeneği. 150 yılı aşkın köklü geçmişiyle Türkiye’nin ilk sigorta şirketi olma unvanına sahip Generali Sigorta, salgın sürecinde iş hayatının sürdürülebilmesi için kullanılabilecek, herkesin kolayca erişebileceği, uzaktan erişim imkanı sağlayan dijital araçları kamuoyuyla paylaştı.
24.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Google uyarmıştı: Apple güvenlik açığını kapattı
Google uyarmıştı: Apple güvenlik açığını kapattı Google güvenlik uzmanları Apple'da iPhone'lar için ciddi güvenlik açığından söz etmişti. Apple'ın iPhone marka akıllı telefonlarının en az iki yıl boyunca hacklenmeye çalışıldığına dair kanıtlar olduğunu ortaya çıkardı. Bunun üzerine Apple da çok geçmeden ilgili güvenlik açığını kapattı.
1.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Gmail'de bir dönem resmen sona erdi
Gmail'de bir dönem resmen sona erdi Google'ın popüler e-posta servisi Gmail'e erişimi keyifli hale getiren Gmail Inbox için yolun sonu göründü. Söz konusu uygulama tam anlamıyla kaldırıldı.
22.04.2019 Bilim ve Teknoloji
'Google Plus' bugün resmen kapatıldı
'Google Plus' bugün resmen kapatıldı Facebook gibi sosyal medya platformlarına rakip olmak için çıkarılan Google Plus, umduğunu bulamadı. Google daha önce duyurduğu gibi bugün itibariyle Google Plus uygulamasını kapattı.
3.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Google o uygulamanın fişini çekiyor
Google o uygulamanın fişini çekiyor Google, uzun zamandır kullanıcıların hizmetinde olan mesajlaşma servisi Allo'nun fişini bugün çekiyor.
13.03.2019 Dünya
Apple Google'ın iOS geliştirici yetkilerini askıya aldı
Apple Google'ın iOS geliştirici yetkilerini askıya aldı ABD'li teknoloji firması Apple, mobil işletim sistemi iOS üzerindeki bazı kurumsal mobil uygulamaların dağıtımı ve kullanıcı verilerinin takibine ilişkin kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle Google'ın iOS geliştirici sertifikasını askıya aldı.
2.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Google, o hizmetini sonlandırıyor!
Google, o hizmetini sonlandırıyor! Bir zamanların popüler web üzerinden sohbet uygulamasına, veda etme zamanı geldi.
1.12.2018 Bilim ve Teknoloji
YouTube o özelliği bilgisayarlara da getirdi
YouTube o özelliği bilgisayarlara da getirdi Popüler video sitesi YouTube, mobilde halihazırda var olan mesajlaşma özelliğini masaüstüne de getirdi
28.05.2018 Bilim ve Teknoloji
FETÖ'nün yeni haberleşme yöntemi: "ooVoo"
FETÖ'nün yeni haberleşme yöntemi: "ooVoo" Iğdır merkezli 18 ilde, FETÖ/PDY'nin askeri mahrem yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan bir astsubayın ifadesinden yola çıkan polis, örgüt mensuplarının internetten çoklu sohbet ve video konferans imkanı sunan "ooVoo" programı üzerinden iletişim kurduklarını belirledi.
22.05.2018 Gündem
Apple'a büyük darbe! Android'e süper özellik
Apple'a büyük darbe! Android'e süper özellik Google, anlık mesajlaşma alanının önde gelen oyuncuları WhatsApp, Messenger ve Apple'ın iMesseage’ına karşı yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor
9.02.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone'u webcam olarak kullanın!
iPhone'u webcam olarak kullanın! iPhone'unuzu bir web kamerası gibi kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte bunu yapmanızı sağlayan 5 uygulama!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'ın Play Store'unda değişiklikler var!
Google'ın Play Store'unda değişiklikler var! Google'ın Play Store'da yaptığı tasarım değişiklikleri, bazı kullanıcılara görünmeye başladı!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ı daha iyi hale getirin!
WhatsApp'ı daha iyi hale getirin! WhatsApp deneyiminizi bir adım öteye taşıyacak 5 ücretsiz uygulamayı seçtik!
9.08.2016 Bilim ve Teknoloji
G-Mail giriş ve hesap açma işlemleri nasıl yapılır?
G-Mail giriş ve hesap açma işlemleri nasıl yapılır? Dünyanın en büyük arama motoru olan ve Google'ın bünyesinde bulunan GMail en çok kullanılan mail platformlarının başında geliyor. Ücretsiz mail yollama arama yapma gibi özellikleri içinde barındıran GMail hesabı nasıl açılır? İşte GMail giriş ve hesap açma işlemleri ayrıntılı gösterimi...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Gmail hesap açma işlemleri
Gmail hesap açma işlemleri Dünyanın en kapsamlı mail platformu Google'un mail servisi olan Gmail, hızlı mail alma ve gönderme, sesli mesaj gönderebilme gibi bir çok özelliği içerisinde barındırıyor. Gmail kaydolma, gmail hesabı açma, gmail mail gönderme ile ilgiler Gmail açma ücretsiz gmail hesabı oluşturma nasıl yapılıyor? İşte tüm detaylar haberin içeriğinde...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Gmail hesap açma işlemleri nasıl yapılır?
Gmail hesap açma işlemleri nasıl yapılır? Son yıllarda en çok kullanılan mail hesaplarından olan gmail hesap açma işlemleri nasıl yapılır? Google tarafından kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan Gmail hesap işlemleri hakkında merak edilen tüm detayları sizin için derledik. İşte Gmail hesap açma işlemleri hakkında merak edilen o ayrıntılar...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
G-mail hesap açma işlemleri nasıl yapılır?
G-mail hesap açma işlemleri nasıl yapılır? Son yıllarda en çok kullanılan mail hizmetlerinden olan Google G-mail hakkında merak edilen tüm detayları sizin için derledik. Peki G-mail hesabı nasıl açılır? İşte G-mail hakkında merak edilen tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Google'dan Whatsapp'a rakip uygulama
Google'dan Whatsapp'a rakip uygulama Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a bir rakip daha çıktı...
20.05.2016 Bilim ve Teknoloji
BBM Görüntülü Arama Artık Android ve iOS'ta
BBM Görüntülü Arama Artık Android ve iOS'ta BlackBerry’nin popüler mesajlaşma servisi BlackBerry Messenger (BBM), artık Android ve iOS kullanıcılarıyla görüntülü aramaları da destekliyor...
4.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook Messenger'dan yeni hamle! Konferans Görüşmesi nasıl yapılır?
Facebook Messenger'dan yeni hamle! Konferans Görüşmesi nasıl yapılır? Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan Facebook yapacağı son yenilikle piyasayı sallayacak gibi gözüküyor. En fazla kullanılan sosyal mecralardan olan Facebook Messenger uygulamasına konferans görüşmesini ekliyor. İşte tüm ayrıntılarıyla Facebook Messenger konferans görüşmesi...
25.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Google, yeni sohbet uygulamasını test ediyor!
Google, yeni sohbet uygulamasını test ediyor! Google, Facebook gibi büyük rakiplerini alt etmek için şimdi de bu yeni uygulamaya güveniyor!
4.04.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Hangouts ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hangouts haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.