Hande Demir

Hande Demir

Son dakika Hande Demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 hande demir haberi bulunmuştur. Tüm hande demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özkan Uğur'un vefatının ardından gündem oldu! Şarkıyı tamamlayamadı
Özkan Uğur'un vefatının ardından gündem oldu! Şarkıyı tamamlayamadı Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69), dün yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti.Özkan Uğur'un sevenleri, grup arkadaşlarıyla birlikte 'No Problem' isimli parçalarını seslendirirken duygulandığı anlar yeniden gündem oldu.
9.07.2023 Magazin
Hande Demir'in şaşırtan anları! Yürürken bir anda yere kapaklandı
Hande Demir'in şaşırtan anları! Yürürken bir anda yere kapaklandı Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Hande Demir, Bebek'te zor anlar yaşadı. Erkek arkadaşı ile bir mekandan ayrılan sosyetik güzel, alkolü fazla kaçırınca kendisini bekleyen araca yürürken yere düştü. O anlar objektiflere böyle yansıdı.
9.07.2023 Magazin
Hande Demir: Gece yarısı yolda kaldı
Hande Demir: Gece yarısı yolda kaldı Geçen akşam hastane çıkışında görüntülenen Hande Demir, eve dönüş yolunda otomobilinin azizliğine uğradı. Ünlü ismin otomobili aniden durdu ve Hande Demir gece yarısı yolda kaldı.
12.10.2022 Magazin
Hande Demir oğluna saat hediye etti, değeri dudak uçuklattı!
Hande Demir oğluna saat hediye etti, değeri dudak uçuklattı! Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Hande Demir, geçtiğimiz günlerde 16 yaşına basan oğlu Aslan Acar'ın doğum günü hediyesi için binlerce doları gözden çıkardı. Demir'in oğluna aldığı saatin değerinin 20 bin dolar (Yaklaşık 360 bin TL) olduğu öğrenildi.
29.07.2022 Magazin
Erdinç Acar ile Gizem Çetin ilk kez görüntülendi
Erdinç Acar ile Gizem Çetin ilk kez görüntülendi Erdinç Acar, spiker sevgilisi Gizem Çetin ile ilk kez objektiflere yakalandı. Bodrum’da aşk tatiline çıkan iş insanı, sevgilisiyle birlikte göbek atıp eğlendi.
21.08.2021 Magazin
Yıllık 12 bin lira ikramiye! İlk ödenek maaşla yattı, duyan bıraktı...
Yıllık 12 bin lira ikramiye! İlk ödenek maaşla yattı, duyan bıraktı... Yıllık 12 bin lira ikramiye ve bir hafta ek izin... Duyan hemen bıraktı. İlk ödenek ise maaşla yattı. Esnek ambalaj sektöründe hizmet veren özel bir şirket, çalışanlarını sigarayı bırakmaya teşvik etmek için yeni bir uygulama başlattı. 2020 yılının kasım ayında hayata geçirilen çalışmayla sigarayı bırakan personele yıllık 12 bin lira ikramiye ve 1 hafta ek izin hakkı verildi. Ocak ayında ilk ödenek ise maaşla birlikte yattı.
8.02.2021 Ekonomi
Aşk tam gaz devam ediyor
Aşk tam gaz devam ediyor Olaylı bir şekilde boşandıktan sonra iş insanı Cevdet Taşçeken ile aşk yaşamaya başlayan Hande Demir, önceki akşam sevgilisiyle Anadolu Yakası’nda bir mekanda yemekteydi.
28.10.2020 Magazin
Erdinç Acar yeni bir aşka yelken açtı
Erdinç Acar yeni bir aşka yelken açtı Üç çocuğunun annesi Hande Demir’den geçen temmuzda boşanan Erdinç Acar, gönlünü eski milli voleybolcu Duygu Bal'a kaptırdı.
14.09.2020 Magazin
Erdinç Acar'dan 'İş insanını dövdü' iddiasına yanıt
Erdinç Acar'dan 'İş insanını dövdü' iddiasına yanıt Hande Demir, Bodrum tatilinde yolunu kesen M.Ö’yü, Erdinç Acar’a şikayet etti. Erdinç Acar, 'iş insanını dövdü' iddiasına yanıt verdi.
11.09.2020 Magazin
Erdinç Acar iş adamını dövdü iddiası! Nedeni...
Erdinç Acar iş adamını dövdü iddiası! Nedeni... Erdinç Acar'ın, çocuklarının annesini ısrarla rahatsız eden iş insanı M.Ö.’yü Ulus'ta bir mekanda görünce dövdüğü iddia edildi.
8.09.2020 Magazin
Kavga edenleri ayırmak istedi, canından oldu! O anlar kamerada...
Kavga edenleri ayırmak istedi, canından oldu! O anlar kamerada... Batman'da dün akşam iki grup arasında sahte banknot yüzünden çıkan ve tarafları ayırmak isteyen Deniz Özbek'in (24) bıçaklanarak yaşamını yitirdiği kavganın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde iş yerinin 2'nci katındaki saldırganların tabancayla çevreye ateş ettiği anlar yer aldı.
15.09.2019 Yaşam
İkinci kez 'evet' dediler
İkinci kez 'evet' dediler Ünlü çift boşanma yıldönümlerinde nikah masasına oturdu
2.05.2011 Magazin
İkinci kez evleniyorlar!
İkinci kez evleniyorlar! Nisan'da boşanan Hande Demir-Erdinç Acar çifti, Şubat ayında ikinci kez evleniyor.
3.12.2010 Magazin
Bu sözler olay yaratır
Bu sözler olay yaratır Hande Demir, "Erdinç bir boşluk anında Ece ile ilişki yaşadı" dedi. Ece Erken'den jet yanıt geldi
3.09.2010 Magazin
Lazer hızıyla bitti!
Lazer hızıyla bitti! Ece Erken ile adını lazerle dağa yazdırıp kalbini kazanan iş adamı Erdinç Acar’ın sürpriz ilişkisi bitti
22.07.2010 Magazin
Yakalandılar!
Yakalandılar! Son günlerin en popüler âşkları sonunda gün yüzüne çıktı
20.07.2010 Magazin
Dağdaki yazıyı gördüm
Dağdaki yazıyı gördüm İşadamı Erdinç Acar’ın dağa lazer ile ünlü sunucu Ece Erken’in adını yazdığı iddiasına şahit de bulundu!
13.07.2010 Magazin
Ece’ye aşkını dağlara yazdı
Ece’ye aşkını dağlara yazdı Erdinç Acar Ece Erken’e aşkını lazerle dağlara yazdı
13.07.2010 Magazin
Evlilik sözleşmesi  yaptılar
Evlilik sözleşmesi yaptılar Anna Demir ile birliktelik yaşayan Teodem Deri’nin sahibi Teoman Demir evliliğe hazırlanıyor
7.09.2007 Magazin
Babam azgın tekeden beter
Babam azgın tekeden beter Ünlü işadamı Teoman Demir’in ölen kuzeninin Rus eşi Anna Demir ile yaşadığı aşk magazin gündemine bomba gibi düştü.
21.08.2007 Magazin
AIDS'li Boncuk hastalığını yendi
AIDS'li Boncuk hastalığını yendi Boncuk, 2 yıl önceye kadar birtakım belirtilerle hastalanana kadar son derece sağlıklı ve sevimli bir Siyam’dı
6.04.2007 Yaşam
Yanağından ‘muck’ diye öpesim var!
Yanağından ‘muck’ diye öpesim var! Sözlerini Sezen Aksu’nun yazdığı ‘Çakkıdı’ şarkısıyla yaza damgasını vuran Kenan Doğulu’nun önceki akşam konser verdiği Açıkhava Tiyatrosu hayranlarına dar geldi
12.09.2006 Magazin
Okan ağabeyim Mustafa sevgilim
Okan ağabeyim Mustafa sevgilim Oyuncu Sinem Kobal, Sefa Sirmen'in oğlu Mustafa Sirmen'le objektiflere yakalanınca 1.5 yıldır sakladığı ilişkisini açıkladı. Okan Bayülgen'le ilgili iddialara da yanıt verdi
2.07.2006 Magazin
Formula geceleri
Formula geceleri Dün start alan "Fi" heyecanı öncesinde Buzz Ada'da bir parti düzenlendi. Basının alınmadığı gecede hem yarışçılar hem de sosyetenin ünlü simjgkırı eğlendi
19.08.2005 Magazin
Sosyeteyi Bodrum'da buluşturan nişan
Sosyeteyi Bodrum'da buluşturan nişan Jefi- Yasemin Kamhi'nin kızı Melda ve Süleyman-Füsun Kosif çiftinin oğlu Sinan'ın iki senedir süren ilişkileri, geçtiğimiz gece Bodrum Yalıkavak'ta yapılan nişan töreni ile resmiyete döküldü...
3.07.2005 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hande Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.