Gazete Vatan Logo
Magazin Yakalandılar!

Yakalandılar!

Son günlerin en popüler âşkları sonunda gün yüzüne çıktı

Erdinç Acar, adını Bodrum koylarındaki tepelere lazerle yazdırdığı ve uğruna 26 bin Euro’luk saatini denize attığı söylenen sunucu Ece Erken’le teknesinde görüntülendi.

Son günlerin en popüler âşkları sonunda gün yüzüne çıktı. İşadamı Erdinç Acar, eşi Hande Demir’den ayrıldıktan sonra âşık olduğu sunucu Ece Erken’le ilk kez objektiflere yansıdı. Aşkını dağlara yazdırmaktan sakınmayan Acar, sevgilisiyle Bodrum’un ıssız koylarında dolaşırken görüntülendi. Gözlerden uzak koylarda aşklarını yaşayan çift, görüntülendiklerini fark etmedi. Bir ara sevgilisini denize iten Acar, daha sonra duş almasına yardımcı oldu.

LİSELİ AŞIKLAR GİBİYDİLER

Bodrum’da herkes Erdinç Acar’ın sunucu Ece Erken için yaptığı aşk jestlerini konuşuyor. Liseli âşıklar gibi her fırsatta aşkını ilan eden Acar, önceki gün sevgilisiyle teknesinde görüntülendi. Geçen hafta, Türkbükü Koyu’ndaki tepelere lazerle, “Seni seviyorum Ece Erken” yazdıran genç işadamının, önceki günde aşkını ispat için 26 bin Euro’luk saatini gözünü kırpmadan denize attığı iddia edilmişti.

BOL BOL ŞAKALAŞTILAR

Haklarında söylenenlere kulaklarını kapayan çiçeği burnunda âşıklar, hafta sonunda Erdinç Acar’ın teknesinde denize girip güneşlendi. Acar, sevgilisini denize itip şakalaşırken, Erken aşkının duş almasına yardımcı oldu. Bütün günü teknede geçiren ve fotoğraflarının çekildiğini fark etmeyen ikili, çocuklar gibi şendi.



KiM O KADAR GÖRGÜSÜZ OLABiLiR?

Ece Erken, sevgilisi Erdinç Acar’ın kendisine aşkını ispat etmek için 26 bin Euro’luk saatini denize attığı iddiasına cevap verdi: “Kim bu kadar görgüsüz olabilirki? Öyle bir şey olmadı!” Bu arada Demet Akalın-Önder Bekensir ikilisinin ‘Evlilik Hayatı’ programında ise Acar’ın Erken’in Blackberry telefonunu denize attığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı