Erdinç Acar

Erdinç Acar

Son dakika erdinç acar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erdinç acar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erdinç acar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdinç Acar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdinç acar gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 erdinç acar haberi bulunmuştur. Tüm erdinç acar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Demir oğluna saat hediye etti, değeri dudak uçuklattı!
Hande Demir oğluna saat hediye etti, değeri dudak uçuklattı! Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Hande Demir, geçtiğimiz günlerde 16 yaşına basan oğlu Aslan Acar'ın doğum günü hediyesi için binlerce doları gözden çıkardı. Demir'in oğluna aldığı saatin değerinin 20 bin dolar (Yaklaşık 360 bin TL) olduğu öğrenildi.
29.07.2022 Magazin
Erdinç Acar ile Gizem Çetin ilk kez görüntülendi
Erdinç Acar ile Gizem Çetin ilk kez görüntülendi Erdinç Acar, spiker sevgilisi Gizem Çetin ile ilk kez objektiflere yakalandı. Bodrum’da aşk tatiline çıkan iş insanı, sevgilisiyle birlikte göbek atıp eğlendi.
21.08.2021 Magazin
Duygu Bal şoke oldu, mekana alınmadı!
Duygu Bal şoke oldu, mekana alınmadı! İş insanı Erdinç Acar ile aşk yaşayan ve yakın zamanda ayrılan eski voleybolcu Duygu Bal, önceki gün Bebek'te görüntülendi.
14.03.2021 Magazin
Erdinç Acar yeni bir aşka yelken açtı
Erdinç Acar yeni bir aşka yelken açtı Üç çocuğunun annesi Hande Demir’den geçen temmuzda boşanan Erdinç Acar, gönlünü eski milli voleybolcu Duygu Bal'a kaptırdı.
14.09.2020 Magazin
Erdinç Acar'dan 'İş insanını dövdü' iddiasına yanıt
Erdinç Acar'dan 'İş insanını dövdü' iddiasına yanıt Hande Demir, Bodrum tatilinde yolunu kesen M.Ö’yü, Erdinç Acar’a şikayet etti. Erdinç Acar, 'iş insanını dövdü' iddiasına yanıt verdi.
11.09.2020 Magazin
Erdinç Acar iş adamını dövdü iddiası! Nedeni...
Erdinç Acar iş adamını dövdü iddiası! Nedeni... Erdinç Acar'ın, çocuklarının annesini ısrarla rahatsız eden iş insanı M.Ö.’yü Ulus'ta bir mekanda görünce dövdüğü iddia edildi.
8.09.2020 Magazin
Moral tatili
Moral tatili İş insanı Erdinç Acar’dan geçtiğimiz hafta ikinci defa boşanan Hande Acar, tatil sezonunu üç çocuğuyla Bodrum’da açtı.
21.07.2020 Magazin
Hande Acar: Kocam yanımda kime ne?
Hande Acar: Kocam yanımda kime ne? Hande-Erdinç Acar önceki akşam Ferruh Taşdemir ile Eftelya Kökbudak’ın Zincirlikuyu Zorlu’daki Raffels Otel’de yapılan düğününe gitti.
22.10.2019 Magazin
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi TV programı yapımcısı ve iş adamı Ferruh Taşdemir, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu iş kadını Eftelya Kökbudak ile Raffels İstanbul Hotel’de nikah masasına oturdu. İş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü simaları, düğün töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.
21.10.2019 Magazin
Hande Acar hemcinslerini kıskandırdı
Hande Acar hemcinslerini kıskandırdı İş adamı Erdinç Acar'ın eşi Hande Acar, çocukları Aslan'ı 2007'de, Masal'ı 2012'de, Mavi'yi 2013'te dünyaya getirmişti. Bodrum tatiline devam eden Hande Hanım'ın fiziğini görenler gözlerine inamamıyor.
22.07.2019 Magazin
Lüks hayat
Lüks hayat İş adamı Erdinç Acar’ın eşi Hande Acar, Bodrum’da tatil yapan isimler arasında.
4.07.2018 Magazin
Cem Yılmaz Miami'de 'ev'leniyor!
Cem Yılmaz Miami'de 'ev'leniyor! 'Arif V 216' ile bugüne kadar 60 milyon TL hasılat elde eden Cem Yılmaz için tatil vakti! Sessiz sedasız ABD’ye giden komedyen, iddiaya göre Miami’den ev almaya karar verdi. Yılmaz’ın ayırdığı bütçe ise 5 milyon dolar.
6.02.2018 Magazin
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek!
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek! Sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimleri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde işitme implantı takılan çocukların işitme eğitimlerine 1 yıllık fon sağlanması amacıyla düzenlenen "Çocuklara Göz Kulak Oluyoruz" kampanyasına destek sağladı.
18.01.2018 Sağlık
Ünlü göçü başladı!
Ünlü göçü başladı! 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’nın birleşmesiyle 10 güne çıkan tatilde birçok ünlü isim İstanbul’dan kaçmayı tercih etti
26.08.2017 Magazin
Karnaval neşesi
Karnaval neşesi Coliseum Acarkent, bahar mevsimine yakışır renklilikte bir karnavala imza attı.
16.05.2017 Magazin
Hande Acar kocasını ele verdi!
Hande Acar kocasını ele verdi! Sosyetik güzel Hande Acar, kocası ile ilgili çok özel bir bilgiyi verdi.
8.05.2017 Magazin
Alışveriş şıklığı
Alışveriş şıklığı Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Erdinç Acar’ın eşi Hande Acar, önceki gün İstinyePark AVM’deydi...
7.12.2016 Magazin
Romantik yemek
Romantik yemek Cemiyet hayatının önemli çiftlerinden Erdinç Acar ve Hande Acar, öndeki gün Zorlu AVM’de görüntülendi...
9.01.2016 Magazin
Tarzını konuşturdu
Tarzını konuşturdu Acarlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Acar’ın eşi Hande Acar, yeni saç rengi ile dikkat çekti...
24.12.2015 Magazin
Hande Acar'a milyonluk sürpriz!
Hande Acar'a milyonluk sürpriz! Sosyal medyadaki paylaşımları ve lüks yaşamıyla adından sık sık söz ettiren Hande Acar'ın ayağı yerden kesildi! Sosyetik güzel, önceki gün Etiler Akmerkez'de alışveriş turundaydı...
25.11.2015 Magazin
Milyonluk oyuncak
Milyonluk oyuncak İş adamı Erdinç Acar’ın eşi Hande Acar, önceki gün Akmerkez’de bir kadın arkadaşıyla alışveriş turundaydı...
24.11.2015 Magazin
Vitamin aldı
Vitamin aldı Acarlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Acar’ın eşi Hande Acar, soğuk algınlığı ile boğuşuyor...
9.11.2015 Magazin
El salla El salla!
El salla El salla! Erdinç Acar ve Hande Acar çifti Yalıkavak’ta demirlerdikleri teknelerinde tatillerine devam ediyor...
21.07.2015 Magazin
Çocukluk hayâlimi yaşıyorum
Çocukluk hayâlimi yaşıyorum İkinci el butiği ‘One More Time’ ile geçen yıl ilk kez iş dünyasına atılan Hande Acar, iş ve özel hayatını anlatıp çocukları Aslan, Masal ve Mavi ile birlikte Şamdan Plus’ın yeni sayısına özel pozlar verdi....
21.02.2015 Magazin
Sempatikliği dikkat çekti!
Sempatikliği dikkat çekti! İşadamı Erdinç Acar’ın eşi Hande Acar Akmerkez’deydi...
19.01.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erdinç Acar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdinç acar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.