Hande Acar

Hande Acar

Son dakika Hande Acar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Acar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Acar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Acar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande acar gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 hande acar haberi bulunmuştur. Tüm hande acar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Moral tatili
Moral tatili İş insanı Erdinç Acar’dan geçtiğimiz hafta ikinci defa boşanan Hande Acar, tatil sezonunu üç çocuğuyla Bodrum’da açtı.
21.07.2020 Magazin
Anne-kız baş başa
Anne-kız baş başa Hande Acar, annesi Revan Sadıkoğlu’nu doğum günü sebebiyle yemeğe çıkardı.
16.03.2020 Magazin
Hande Acar: Kocam yanımda kime ne?
Hande Acar: Kocam yanımda kime ne? Hande-Erdinç Acar önceki akşam Ferruh Taşdemir ile Eftelya Kökbudak’ın Zincirlikuyu Zorlu’daki Raffels Otel’de yapılan düğününe gitti.
22.10.2019 Magazin
Hande Acar hemcinslerini kıskandırdı
Hande Acar hemcinslerini kıskandırdı İş adamı Erdinç Acar'ın eşi Hande Acar, çocukları Aslan'ı 2007'de, Masal'ı 2012'de, Mavi'yi 2013'te dünyaya getirmişti. Bodrum tatiline devam eden Hande Hanım'ın fiziğini görenler gözlerine inamamıyor.
22.07.2019 Magazin
Hamza'ya altın emzik
Hamza'ya altın emzik Arda Turan’ın 7.5 aylık hamile eşi Aslıhan Doğan Turan, önceki gün Çubuklu’daki villasında baby shower partisi düzenledi.
27.09.2018 Magazin
Hande stili
Hande stili Hande Acar, önceki gün İstinyePark’daydı.
9.09.2018 Magazin
Denizde spor
Denizde spor Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Hande Acar, Bodrum Cennet Koyu’na demirli kendi adını taşıyan teknesinde görüntülendi.
25.08.2018 Magazin
Bodrum’da doğum günü
Bodrum’da doğum günü Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Sitare Kalyoncuoğlu, yeni yaşını Bodrum’un gözde mekanlarından X Beach’te kutladı. Kalyoncuoğlu, doğum gününün tüm detaylarıyla kendi ilgilendi.
24.08.2018 Magazin
Lüks hayat
Lüks hayat İş adamı Erdinç Acar’ın eşi Hande Acar, Bodrum’da tatil yapan isimler arasında.
4.07.2018 Magazin
Rengarenk açılış
Rengarenk açılış Aylin Kan ve Hande Yılmaz’ın kurduğu Tullia Jewels, cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katıldığı renkli ve eğlenceli bir açılışla baharı karşıladı.
15.05.2018 Magazin
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek!
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek! Sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimleri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde işitme implantı takılan çocukların işitme eğitimlerine 1 yıllık fon sağlanması amacıyla düzenlenen "Çocuklara Göz Kulak Oluyoruz" kampanyasına destek sağladı.
18.01.2018 Sağlık
Erken yeni yıl coşkusu
Erken yeni yıl coşkusu Yetişkinlerden çocuklara kadar tüm yaş gruplarına hitap eden Türkiye’nin en büyük sportif yaşam kulübü Coliseum; Ozan Doğulu ve Orkestrası’nın sahne aldığı AcarBlu sponsorluğunda düzenlenen muhteşem bir yeni yıl partisine imza attı.
16.12.2017 Magazin
Engelleri aştılar
Engelleri aştılar Galatasaray Spor Kulübü’nün düzenlediği ‘Engelleri Aşıyoruz’ gecesi, önceki akşam Çırağan Palace Kempinski’de yapılan davetle gerçekleştirildi.
6.12.2017 Magazin
Çantamla aşk yaşıyorum
Çantamla aşk yaşıyorum Sosyetenin tanınmış siması Hande Acar, İtalyan markası Miu Miu’nun her ülke için bir tane tasarladığı çantanın sahibi oldu.
25.10.2017 Magazin
Dünyada sadece Hande Acar'da var!
Dünyada sadece Hande Acar'da var! Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Hande Acar ünlü marka Miu Miu’nun dünya çapında sadece 1 adet ürettiği özel tasarım çantayı satın aldı.
25.10.2017 Magazin
Selin dostumdur
Selin dostumdur Hande Acar geçtiğimiz gün İstinyePark AVM’deydi.
1.10.2017 Magazin
Sarışın dayanışma böyle olur
Sarışın dayanışma böyle olur Geçen Mayıs’ta Mustafa Ceceli ile evlenen Selin İmer bir davete arkadaşı Hande Acar ile birlikte katıldı.
25.09.2017 Magazin
Dudaklara mat renk
Dudaklara mat renk Hande Acar, Nişantaşı’nda takı ve aksesuar satan bir mağazadan alışveriş yaptı.
18.08.2017 Magazin
'Gerizekalık bir ömür sürer!'
'Gerizekalık bir ömür sürer!' Özlem Yıldız ile Hande Acar, bronz görüntüleriyle dalga geçenlere sosyal medya üzerinden sert yanıt verdi.
30.07.2017 Magazin
Ödümüz patladı
Ödümüz patladı Muğla açıklarında gece saat 01.31’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem Bodrum’da tatil yapan ünlü isimleri de korkuttu. Hadise, “Gece dışarıda uyuduk” derken, Demet Akalın “Değil 6.8, bence 10’du! Yere düşüp geri geldim” dedi.
21.07.2017 Magazin
Hande Acar'ın son hali korkuttu
Hande Acar'ın son hali korkuttu Bodrum'da tatil yapan sosyetik güzel Hande Acar'ın vücudundaki güneş yanıkları ve çok zayıf görüntüsü görenleri şaşkına uğrattı.
30.06.2017 Magazin
Bu köpeğe ayda 4 bin TL veriliyor!
Bu köpeğe ayda 4 bin TL veriliyor! Türk Malı dizisinde boy gösteren Pomeranian Boo bölüm başına bin lira alıyor.
18.06.2017 Magazin
Anne yemeği yaptılar
Anne yemeği yaptılar Cemiyet hayatının ünlü kadınları Arçelik Mucize Lezzetler etkinliğinde ‘Anneler Günü’ için özel hazırlanan pişirme atölyesinde bir araya geldi.
10.05.2017 Magazin
Hande Acar kocasını ele verdi!
Hande Acar kocasını ele verdi! Sosyetik güzel Hande Acar, kocası ile ilgili çok özel bir bilgiyi verdi.
8.05.2017 Magazin
Acar çifti 31. kattaki evlerine arabayla çıkacaklar!
Acar çifti 31. kattaki evlerine arabayla çıkacaklar! Sosyetenin ünlü çifti Erdinç-Hande Acar, Miami'de ev aldı. Ancak bu ev çok özel...
5.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hande Acar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande acar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.