Hamzaoğlu

Hamzaoğlu

Son dakika Hamzaoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hamzaoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hamzaoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamzaoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamzaoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.998 hamzaoğlu haberi bulunmuştur. Tüm hamzaoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Fenerbahçe'den TFF ve Galatasaray'a Süper Kupa tepkisi!
Fenerbahçe'den TFF ve Galatasaray'a Süper Kupa tepkisi! Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci, TFF’nin Süper Kupa maçını 7 Nisan’da oynatma kararıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ketenci, TFF ve Galatasaray'a yüklendi.
23.03.2024 Fenerbahçe
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Magazin
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide Oyuncu Erkan Petekkaya, yönetmen koltuğunda İhsan Taş’ın oturduğu, çekimleri Çanakkale’de tamamlanan 'Filme Gel' ile ilk kez bir absürt komediyle seyirci karşısına çıkıyor.
6.12.2023 Magazin
Uyuşturucu satışına 5 gözaltı! Polis şok baskını yaptı
Uyuşturucu satışına 5 gözaltı! Polis şok baskını yaptı Konya’da bir markete düzenlenen operasyonda uyuşturucu ele geçirildi. Uyuşturucu sattığı öne sürülen market sahibi, oğlu ve 3 arkadaşı gözaltına alındı.
29.08.2023 Yaşam
Enkaz altında 108 saat! Hayata böyle tutundular
Enkaz altında 108 saat! Hayata böyle tutundular Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay'daki evlerinde yakalanıp 108 saat enkazda kalan Neslihan Karadeniz (41) ile çocukları Fatmanur (21), Münire Nur (14) ve Musab'ın (7) tedavileri Antalya'da sürüyor. Günlerce kaldıkları enkaz altında su ihtiyaçlarını kızı Münire Nur'un tükürüğüyle karşıladıklarını söyleyen Neslihan Karadeniz, “Münire Nur sürekli bize tükürüğünü veriyordu. Ben veriyordum, ben veremez olunca o vermeye devam etti" dedi.
27.08.2023 Gündem
Yıldız futbolcu 'Araplar daha fazla para veriyor' dedi Ali Koç 'Burası Fenerbahçe' restini çekti
Yıldız futbolcu 'Araplar daha fazla para veriyor' dedi Ali Koç 'Burası Fenerbahçe' restini çekti İsmail Kartal'ın transfer listesinde yer alan oyuncunun Sarı Lacivertli kulüpten yüksek maaş istemesi Ali Koç'u bir hayli kızdırdı. Camiaya yakınlığıyla bilinen ünlü muhabirlerden Sercan Hamzaoğlu 'Kontra' programında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun 'Ekambi, Livakovic, Cengiz Ünder, Krunic' istihbaratları ise bir hayli ilgi uyandırdı.
6.08.2023 Fenerbahçe
Ali Koç yıldız futbolcunun bonservisini öğrenince masadan kalktı: Uçtunuz mu siz?
Ali Koç yıldız futbolcunun bonservisini öğrenince masadan kalktı: Uçtunuz mu siz? Ryan Kent, Dzeko, Umut Nayir, Bartuğ Elmaz, Djiku, Becao, Tadic, Szymanski gibi yıldız futbolcuların işini bitiren Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ederken, kulübe yakın muhabirlerden Sercan Hamzaoğlu, Sarı Lacivertli yönetimin görüştüğü oyuncularla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu...
30.07.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'un gözden çıkardığı oyuncuyu açıkladı: İsmail Kartal, yönetim, camia hepsi onu unuttu bile
Ali Koç'un gözden çıkardığı oyuncuyu açıkladı: İsmail Kartal, yönetim, camia hepsi onu unuttu bile Fenerbahçe Kulübü muhabirlerinden Sercan Hamzaoğlu 'Kontra' kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. 'Kontraya soruyorum' programında Fatih Demirkol'un sorularını yanıtlayan yanıtlayan Hamzaoğlu, Ali Koç'un transfer ajandasıyla ilgili dikkat çeken bilgiler paylaşırken, ünlü yorumcunun 'Zaha, Livakovic, Bartuğ Elmaz, Batshuayi, Szalai' istihbaratları bir hayli ilgi uyandırdı.
20.07.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın kefil olduğu transferi açıkladı: Hoca scout ekibini elinin tersiyle itti
İsmail Kartal'ın kefil olduğu transferi açıkladı: Hoca scout ekibini elinin tersiyle itti Yapılan transferlerle taraftarlarını bir hayli heyecanlandıran ve Zaha, Livakovic, Mert Müldür için artık son görüşmelerini yapan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı Lacivertli kulübün muhabirlerden Sercan Hamzaoğlu takımdan ayrılacak oyuncuları açıklarken, ünlü yorumcunun 'Zaha' istihbaratı ise camiayı ayağa kaldırdı.
16.07.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'a isyan edip İsmail Kartal'a içini döktü: Hocam ben 8 numara oynamak istiyorum
Jorge Jesus'a isyan edip İsmail Kartal'a içini döktü: Hocam ben 8 numara oynamak istiyorum Fenerbahçe Kulübü muhabirlerinden Sercan Hamzaoğlu 'Kontrayorum' programında çok önemli açıklamalarda bulundu. Sarı Laciverti ekibin transfer gündemini değerlendiren Hamzaoğlu Zajc, Crespo, Oosterwolde, İrfan Can Kahveci hakkında can alıcı bilgiler paylaşırken, ünlü yorumcunun Zaha ve Perisic'e ayrı parantez açması dikkatlerden kaçmadı.
4.07.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Selçuk Şahin sürprizi! 5 gün önce Emre Belözoğlu'nun yanından ayrılmıştı
Ali Koç'tan Selçuk Şahin sürprizi! 5 gün önce Emre Belözoğlu'nun yanından ayrılmıştı Bir yandan yeni teknik direktör çalışmalarına devam eden Fenerbahçe diğer taraftan transferde Edin Dzeko ve Wilfried Zaha bombalarını patlatmak için yoğun bir çaba sarfediyor. Sarı Lacivertli kulübe yakın muhabirlerden Sercan Hamzaoğlu 'Kontra' kanalında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun takımdan ayrılacak olan 3 futbolcunun ismini duyurması ise oldukça dikkat çekti.
21.06.2023 Fenerbahçe
Meğer Montella değilmiş! Ali Koç'un telefonlaştığı teknik direktörü açıkladı: 5 yıldır aklında vardı ama bir türlü olmamıştı
Meğer Montella değilmiş! Ali Koç'un telefonlaştığı teknik direktörü açıkladı: 5 yıldır aklında vardı ama bir türlü olmamıştı Jorge Jesus'la yolların ayrılmasından sonra Montella, Abdullah Avcı, İsmail Kartal, Sergen Yalçın gibi teknik adamları gündemine aldığı iddia edilen Fenerbahçe'de Ali Koç'un ne de yönetim kurulunun bu isimlerle kesinlikle görüşmediği ortaya çıktı. Kulübe yakın muhabirlerden Sercan Hamzaoğlu 'Kontra' programında çok önemli açıklamalarda bulunurken, Hamzaoğlu'nun 'başkanın telefonlaştığı sadece bir tane hoca var' sözleri camiada bir hayli ilgi uyandırdı.
13.06.2023 Fenerbahçe
Şampiyon Galatasaray!
Şampiyon Galatasaray! Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayarak tarihinde 23. şampiyonluğunu kazandı.
30.05.2023 Galatasaray
Ali Koç'un Jorge Jesus kararı ortaya çıktı! 'Zaten seninle görüşmeleri kestiler hocam'
Ali Koç'un Jorge Jesus kararı ortaya çıktı! 'Zaten seninle görüşmeleri kestiler hocam' 24 Mayıs Çarşamba günü Sivasspor'la Türkiye Kupası yarı final maçına çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un Jorge Jesus hakkında verdiği karar ortaya çıktı. Kulübe yakın muhabirlerden biri olan Sercan Hamzaoğlu 'Kontra' kanalında önemli açıklamalarda bulunurken, Hamzaoğlu'nun 'Fenerbahçe en az 10 transfer yapacak' sözleri ise camiada oldukça dikkat çekti.
22.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaray maçından sonra Fenerbahçe'nin yıldızını topa tuttu: Gördün mü topu nasıl kesiyor?
Galatasaray maçından sonra Fenerbahçe'nin yıldızını topa tuttu: Gördün mü topu nasıl kesiyor? İstanbulspor-Galatasaray maçından sonra 90 dakikayı değerlendiren ve Oliveira-Mertens ikilisinin performans düşüklüğüne dikkat çeken Mehmet Özcan Okan Buruk'un aldığı galibiyetleri Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ına benzetti. Torreira, Nelsson ve İcardi'ye ayrı bir parantez açan Özcan Sarı Kırmızılı taraftarların hakkını teslim ederken ünlü muhabirin 'maçtan sonra yönetim soyunma odasına indi büyük bir ihtimal prim konusunu konuşuyorlar' sözleri ise camiada alkış topladı.
17.05.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör Mircea Lucescu, Sportif Direktörü ise Volkan Demirel!
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör Mircea Lucescu, Sportif Direktörü ise Volkan Demirel! Giresunspor beraberliğinden sonra Jorge Jesus'la bir araya gelen ve takıma verilen 3 günlük izni 'İstanbul dışına çıkmama' kaydıyla kabul eden Ali Koç'un yeni teknik direktör arayışlarına geçtiği öğrenildi. Fenerbahçe muhabirlerinden Sercan Hamzaoğlu, Başkan Koç'un Mircea Lucescu'ya sıcak baktığını açıklarken, ünlü yorumcunun 'Volkan Demirel de Sportif Direktör olabilir' sözleri camiada bomba etkisi yarattı.
10.05.2023 Fenerbahçe
Hamza Hamzaoğlu 2015'te 'bundan olmaz' demişti! Okan Buruk'tan sürpriz transfer hamlesi
Hamza Hamzaoğlu 2015'te 'bundan olmaz' demişti! Okan Buruk'tan sürpriz transfer hamlesi 2015 yılında Galatasaray'ın gündemine gelen, fakat Hamza Hamzaoğlu tarafından veto edilen 28 yaşındaki yıldız futbolcunun Galatasaray'a transfer edileceği öğrenildi. O dönem Jason Denayer'i kadrosuna katan Cimbom'un 8 yıl sonra yine aynı futbolcunun kapısını çaldığı belirtilirken, Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği bildirildi.
8.05.2023 Galatasaray
Müslüman ülkede oynamak istiyorum dedi! Sadio Mane gelecek sezon Fenerbahçe'de
Müslüman ülkede oynamak istiyorum dedi! Sadio Mane gelecek sezon Fenerbahçe'de Galatasaray'ın Beşiktaş deplasmanında kaybetmesi sonrası ezeli rakibiyle puan farkını 3'e düşüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Sarı Lacivertli kulübe yakınlığıyla bilinen muhabirlerden Sercan Hamzaoğlu yönetimin görüştüğü yıldızları açıklarken, sosyal medyada 'Sadio Mane gelecek sezon Fenerbahçe'de' iddiası ise camiada bir anda bomba etkisi yarattı.
2.05.2023 Fenerbahçe
Taner Savut, son yolculuğuna uğurlandı! Volkan Demirel gözyaşları içinde veda etti
Taner Savut, son yolculuğuna uğurlandı! Volkan Demirel gözyaşları içinde veda etti Kahramanmaraş merkezli büyük depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor’un Sportif Direktörü Taner Savut, Hacı Fatma Tatari Camii’nde düzenlenen cenaze törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye spor camiasından birçok ismin yanı sıra Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de katıldı.
22.02.2023 Hatay Spor
Hamza Hamzaoğlu 'Semih Kaya' var diye istememişti! Jorge Jesus hiç vakit kaybetmedi: Alırsak şampiyon oluruz
Hamza Hamzaoğlu 'Semih Kaya' var diye istememişti! Jorge Jesus hiç vakit kaybetmedi: Alırsak şampiyon oluruz Serdar Aziz'in istikrarsız performansı, Luan Peres'in henüz geri dönememesi, Gustavo Henrique'nin ağır görüntüsü üzerine defans hattına takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe aradığı stoperi buldu. 2015 yılında Hamza Hamzaoğlu'nun reddettiği futbolcu için olumlu rapor veren Jorge Jesus beklemeye geçerken, Ali Koç'un zaman kaybetmeden görüşmelere başladığı bildirildi.
4.01.2023 Fenerbahçe
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu Türk voleybol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan ve gerek Fenerbahçe'de gerekse Milli Takım'da gösterdiği performansla başarılara doymayan Eda Erdem'in hayat hikayesi kendisini yakından takip eden sporseverleri oldukça gururlandırdı.
6.12.2022 Voleybol
Sergen Deveci'nin son durumunu arkadaşı açıkladı!
Sergen Deveci'nin son durumunu arkadaşı açıkladı! Amasya’da 'Baş Belası' tiyatro oyuncuları turneden dönerken feci bir kaza geçirdi. Minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle kazada ağır yaralanan Sergen Deveci, dün ambulans uçakla İstanbul'a getirilmişti. Boynunda ve omurgasında kırıklar olduğu tespit edilen oyuncu, ameliyata alınmıştı. Deveci’nin son durumuyla ilgili arkadaşı Ersel Dursun'dan açıklama geldi.
23.11.2022 Magazin
Sergen Deveci'nin doktoru açıkladı! Ameliyat edilecek
Sergen Deveci'nin doktoru açıkladı! Ameliyat edilecek Amasya’da, turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul’daki özel bir hastaneye getirilen tiyatrocu Sergen Deveci’nin boyun ve omurgasındaki kırıklar nedeniyle ameliyat edileceği öğrenildi. Deveci’nin, ameliyatın istenilen sonucu vermesi halinde, bir hafta içinde taburcu olabileceği belirtildi.
22.11.2022 Magazin
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Hamzaoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamzaoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.