Hakan Yılmaz

Hakan Yılmaz

Son dakika Hakan Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.474 hakan yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm hakan yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?
Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Televizyon izleyicisinin ilgiyle takip ettiği tarihi dizilerden Kuruluş Osman’ın yeni sezon tarihi merak ediliyor. Sezona yeni oyuncularla başlayacak olan Kuruluş Osman’ın yayın tarihi için geri sayım sürerken, yeni fragmanın yayınlanıp yayınlanmadığı araştırılan konular arasında geliyor. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte Kuruluş Osman’ın yeni sezonu ile ilgili merak edilenler…
17.09.2022 Televizyon
Gerçek babası ünlü iş insanı çıktı! Sır 56 yıl sonra ortaya çıktı: 'Hakkımı alacağım'
Gerçek babası ünlü iş insanı çıktı! Sır 56 yıl sonra ortaya çıktı: 'Hakkımı alacağım' Bursa'da mühendis Hakan Yılmaz’ın (56), annesinin ameliyat öncesi itirafıyla biyolojik babası olduğunu öğrenip, DNA testi için iş insanı Ahmet Necati Yılmaz’ın mezarını açtırdığı davada karar verildi. Mahkeme heyeti, ünlü iş insanının Hakan Yılmaz'ın babası olduğunu tescilledi. Verilen karardan memnun olduğunu belirten Yılmaz, "56 yaşında gerçek babamın kim olduğu tescillendi" dedi.
6.07.2022 Yaşam
Babalık davasında ünlü tekstilcinin mezarı açıldı
Babalık davasında ünlü tekstilcinin mezarı açıldı Bursa'da mühendis Hakan Yılmaz’ın (55), annesinin ameliyat öncesi itirafıyla biyolojik babası olduğunu öğrendiği iş insanı Ahmet Necati Yılmaz’ın mezarı, DNA testi için açıldı. Babalık davası kapsamında mezardan alınan örnekler, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
17.12.2021 Yaşam
Annesi ameliyattan önce itiraf etti! Babalık davası nedeniyle ünlü tekstilcinin mezarı açılacak
Annesi ameliyattan önce itiraf etti! Babalık davası nedeniyle ünlü tekstilcinin mezarı açılacak Bursa'da yaşayan mühendis Hakan Yılmaz (55) annesinin ameliyat öncesi itirafı ile biyolojik babasının iş insanı Ahmet Necati Yılmaz, olduğunu öğrendi. Yılmaz'ın açtığı babalık davası kapsamında 14 yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Necati Yılmaz'ın mezarının DNA testi için açılmasına karar verdi.
10.12.2021 Gündem
‘Aykut Enişte 2’ seyirci ile buluşuyor!
‘Aykut Enişte 2’ seyirci ile buluşuyor! Yapımını BKM’nin üstlendiği, yönetmeliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı ‘Aykut Enişte 2’, 3 Aralık’ta sinemalarda seyirciyle buluşacak.
25.11.2021 Televizyon
Otomobilin çarptığı minibüs 12 metre savruldu! 1 yaralı
Otomobilin çarptığı minibüs 12 metre savruldu! 1 yaralı Karaman'da, yol kenarında duraklayan yolcu minibüsüne çarpan otomobilin sürücüsü Mevlüt Rahat (22) yaralandı. Kazada minibüs, 12 metre savruldu.
15.09.2021 Gündem
Hakan Yılmaz ve eşine darp davasında flaş karar!
Hakan Yılmaz ve eşine darp davasında flaş karar! Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın 2017 yılında bir otel lobisinde darp edilmesine ilişkin davada karar çıktı.
11.03.2021 Magazin
Hakan Taşıyan ile ilgili son dakika açıklaması
Hakan Taşıyan ile ilgili son dakika açıklaması Ankara Şehir Hastanesi'nde yaklaşık 4 aydır tedavi gören şarkıcı Hakan Taşıyan'a (48) karaciğer nakli yapıldı. Sağlık durumu iyi olan Taşıyan'a, bir kaç gün içinde kızkardeşinin böbreğinin nakledileceği belirtildi.
5.03.2021 Magazin
Hakan Taşıyan ile ilgili yeni gelişme!
Hakan Taşıyan ile ilgili yeni gelişme! Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Uzun süredir sağlık sorunları ile gündemde olan ünlü sanatçının son durumu umut verici.
4.03.2021 Magazin
Hakan Taşıyan için donör aranıyor!
Hakan Taşıyan için donör aranıyor! Hakan Taşıyan,sağlığına kavuşabilmek için karaciğer nakli bekliyor. Taşıyan'ın arkadaşı Hakan Yılmaz, son durum hakkında bilgi verdi.
21.01.2022 Magazin
Hakan Taşıyan'dan üzen haber! Son durumu...
Hakan Taşıyan'dan üzen haber! Son durumu... Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Bir süredir tedavi gören ünlü sanatçıdan sevenlerini üzen haber geldi.
1.03.2021 Magazin
Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi darp edilmişti! Flaş gelişme: Hapis...
Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi darp edilmişti! Flaş gelişme: Hapis... Etiler'de 2017 yılında Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın bir otelin lobisinde darp edilmesine ilişkin, 3 tutuksuz sanık hakkında açılan davada mütalaa verildi.
24.02.2021 Gündem
EDHO'nun oyuncusu Gözde Okur evlendi!
EDHO'nun oyuncusu Gözde Okur evlendi! ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncusu Gözde Okur evlendi. EDHO'da Mine rolünü canlandıran Gözde Okur nikah fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.
24.02.2021 Magazin
Halkbank resmen duyurdu! Faiz...
Halkbank resmen duyurdu! Faiz... Halkbank'tan önemli adım. Dev banka ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlar için harekete geçti. Protokol imzalandı. Düşük faizli kredi imkanı vatandaşların kullanımına sunuldu. 540 gün vade imkanı bulunuyor. Ayrıca indirim ve avantajlı kampanyalar da bulunuyor. Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması ile birçok vatandaş ekonomik olarak rahatlayacak. Konu ile ilgili Ankara Ticaret Odası(ATO), Kayseri Ticaret Odası (KTO) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) peş peşe açıklamalar yaptı.
6.01.2021 Ekonomi
Tansel Öngel kimdir? Masumlar Apartmanı'na yeni oyuncu!
Tansel Öngel kimdir? Masumlar Apartmanı'na yeni oyuncu! Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta Safiye'nin sevgilisi Naci karakterini kimin oynayacağı merak ediliyordu. Masumlar Apartmanı Naci karakterini oyuncu Tansel Öngel canlandıracak. Peki, Tansel Öngel kimdir? Masumlar Apartmanı'nda Naci'yi canlandıran Tansel Öngel ile ilgili merak edilenler...
24.11.2020 Gündem
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağlamayı başaran Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıkıyor. Herkes Safiye’nin aşka düşman olduğunu düşünürken, Naci’nin gelişi onun tüm duygularını alt üst edecek. Peki, Masumlar Apartmanı 11. bölümde neler olacak? Safiye eski sevgilisi Naci'ye karşı koyabilecek mi? Masumlar Apartmanı Safiye'nin sevgilisi kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve detayları...
24.11.2020 Gündem
Gençlerbirliği 1-0 Kırşehir Belediyesi
Gençlerbirliği 1-0 Kırşehir Belediyesi Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Gençlerbirliği, sahasında Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Kırşehir Belediyespor'u 1-0 yenerek 5. tura yükseldi.
24.11.2020 Gençlerbirliği
Anlamlı klip
Anlamlı klip Hakan Yılmaz, 18 yaşında yaşamını yitiren rapçi VİO anısına yayınlanan ‘Yan Yol Vol.2’ albümünde, Ezhel’in seslendirdiği ‘İz Bırak’ adlı şarkının klibinde rol aldı.
31.05.2020 Magazin
Beşiktaş TEM Otoyolunda zincirleme kaza
Beşiktaş TEM Otoyolunda zincirleme kaza İstanbul - Beşiktaş, TEM Otoyolu'nda 3 aracın karıştığı zincirleme kaza nedeniyle bir şerit trafiğe kapanırken, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde trafik yoğunluğu yaşandı.
2.01.2020 Gündem
İki perdelik kara komedi “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor.
İki perdelik kara komedi “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor. Sanatseverlerin gününe renk katacak bol eğlenceli “Öl’ün Bizi Ayırana Denk” tiyatro oyunu izleyicileriyle buluşuyor.
1.01.2020 Kültür Sanat
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde terfiler Resmi Gazete'de
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde terfiler Resmi Gazete'de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde, il emniyet müdür yardımcılığı görevinde bulunan 9 ikinci sınıf emniyet müdürü, bir üst rütbeye terfi etti.
27.10.2019 Gündem
Ailece hafta sonu gezintisi
Ailece hafta sonu gezintisi Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz, hafta sonunu eşi ve kızıyla birlikte geçirdi.
6.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.