Hamit Altıntop

Hamit Altıntop

Son dakika Hamit Altıntop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hamit Altıntop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hamit Altıntop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamit Altıntop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamit altıntop gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.379 hamit altıntop haberi bulunmuştur. Tüm hamit altıntop haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim Almanya Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, milli takım tercihini resmen açıkladı. Almanya'yı seçebileceği konuşulan Uzun, 'Kalbimin sesini dinledim' diyerek Türkiye'yi tercih ettiğini duyurdu.
4.03.2024 Futbol
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum A Milli Futbol Takımımız, haziran ayında EURO 2024'te mücadele edecek. Dev turnuva öncesi EURO 2008'deki başarısıyla hafızalara kazanan takımın en önemli isimlerinden biri olan ve şu anda Eyüpspor'un teknik direktörlüğünü yapan Arda Turan, UEFA TV'ye yaptığı açıklamada o döneme dair görüşlerini paylaştı.
29.02.2024 Galatasaray
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Futbol
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi UEFA tarafından bu yıl 48'incisi düzenlenen Olağan UEFA Kongresi, üye federasyon delegelerinin katılımıyla Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi.
8.02.2024 Süper Lig
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
Montella'nın ağabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanya'ya acil iniş yaptı
Montella'nın ağabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanya'ya acil iniş yaptı A Milli Futbol Takımı'nı Cardiff’ten İstanbul’a taşıyan uçak, yolcular arasında bulunan teknik direktör Vincenzo Montella’nın ağabeyi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı’na iniş yaptı.
22.11.2023 Futbol
Sacha Boey, Gedson Fernandes A Milli Takıma! Türk vatandaşlığı teklifi, Hamit Altıntop işi bitirecek
Sacha Boey, Gedson Fernandes A Milli Takıma! Türk vatandaşlığı teklifi, Hamit Altıntop işi bitirecek Gedson Fernandes ile Sacha Boey, Türk mü oluyor? Galatasaray'ın bek oyuncusu Sacha Boey ile Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Gedson Fernandes ile ilgili bomba patladı. Hamit Altıntop işi bitirecek. İşte detaylar...
16.11.2023 Galatasaray
Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu
Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu Siyah-beyazlı takımdaki görevinden ayrılan 37 yaşındaki teknik adamın Milliyet Gazetesi'nin yazarı Attila Gökçe'ye yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Burak Yılmaz'ın yeni görevi netlik kazandı.
14.11.2023 Beşiktaş
Montella varsa ben yokum dedi! Flaş istifa kararı, Hamit Altıntop yerine o terk etti
Montella varsa ben yokum dedi! Flaş istifa kararı, Hamit Altıntop yerine o terk etti A Milli Takım'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. A Milli Takım'da teknik heyet tamamen değişiyor. Stefan Kuntz'un görevine son verilmesinin ardından bir istifa haberi daha geldi. Gözler yeni teknik adama çevrilirken TFF’nin Vincenzo Montella’yı açıklaması an meselesi. İtalyan çalıştırıcının da 2 Türk yardımcısı ile kısa sürede göreve başlaması bekleniyor. İşte detaylar...
22.09.2023 Fenerbahçe
Milli takımda Mesut Özil bombası! TFF açıkladı: Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop...
Milli takımda Mesut Özil bombası! TFF açıkladı: Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop... A Milli Futbol Takım'nda teknik direktör Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı. Alman çalıştırıcının ardından teknik direktör arayışlarına başlandı. Ancak Alman basını bomba bir iddia ortaya attı. Öte yandan TFF Stefan Kuntz ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte detaylar...
19.09.2023 Fenerbahçe
Tolgahan Sayışman'dan oğlu ile ilgili açıklama: Bu beni mutlu ediyor
Tolgahan Sayışman'dan oğlu ile ilgili açıklama: Bu beni mutlu ediyor Ateşehir'de açık havada düzenlenen festivalde ünlü akını yaşandı. Aralarında Burak Özçivit-Fahriye Evcen, Nur Fettahoğlu, Tolgahan Sayışman, Hamit Altıntop ve Aleyna Dalveren'in bulunduğu ünlü isimler, çocuklarıyla eğlence dolu bir gün geçirdi. Tolgahan Sayışman, dört yaşındaki oğlu Efehan ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumları değerlendirdi.
30.05.2023 Magazin
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
Erden Timur Hamit Altıntop'la masaya oturdu sosyal medya yıkıldı! Gece yarısı açıklaması...
Erden Timur Hamit Altıntop'la masaya oturdu sosyal medya yıkıldı! Gece yarısı açıklaması... TFF, Hamit Altıntop ve Erden Timur'un havalimanında görüntülendiği fotoğrafların ardından bir açıklama yaptı.
16.01.2023 Galatasaray
Sabri Sarıoğlu Süper Lig'in en iyi sağ bekini açıkladı! 'Ofansı biraz daha iyi olursa...'
Sabri Sarıoğlu Süper Lig'in en iyi sağ bekini açıkladı! 'Ofansı biraz daha iyi olursa...' Galatasaray'ın eski kaptanlarından Sabri Sarıoğlu A Spor'da Süper Lig'in en iyi sağ bekinin Sacha Boey olduğunu açıkladı ve Sarıoğlu "Hem ofansif hem de defansif anlamda göz doldurdu. Bununla yetinmemesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.
27.11.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10
Milli Takım'da Son Dakika! Görüştüğü hocayı açıkladı: Tam 1,5 saat...
Milli Takım'da Son Dakika! Görüştüğü hocayı açıkladı: Tam 1,5 saat... UEFA Uluslar Ligi'nde gruptan çıkmasına rağmen Lüksemburg karşısında 3 gol yiyen, Faroe Adaları'na karşı tarihi bir mağlubiyet alan milli takımda Hamit Altıntop'un canlı yayındaki agresif tavırları oldukça tepki toplarken, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin harekete geçtiği ve Kuntz'un yerine tecrübeli teknik adamla görüştüğü ortaya çıktı...
27.09.2022 Futbol
TFF'de olağanüstü toplanı ve kriz! Üst düzey değişimler kapıda
TFF'de olağanüstü toplanı ve kriz! Üst düzey değişimler kapıda Önce Lüksemburg'a karşı alınan 3-3'lük skor ardından Faroe Adaları'na kaybedilen 2-1'lik maçın ardından kriz toplantısı düzenleyen TFF'de üst düzey değişimlerin yaşanacağı öğrenildi.
27.09.2022 Futbol
Stefan Kuntz'un yerine Sergen Yalçın... Hamit Altıntop resmen açıkladı
Stefan Kuntz'un yerine Sergen Yalçın... Hamit Altıntop resmen açıkladı TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, 'A Milli Takımın başına Stefan Kuntz'un yerine Sergen Yalçın geçecek' haberlerini yalanladı.
20.09.2022 Futbol
Hamit Altınop'a inanılmaz tepki: Yazıklar olsun bir türlü ikna edemedin
Hamit Altınop'a inanılmaz tepki: Yazıklar olsun bir türlü ikna edemedin Süper Lig'in 6.hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'yı Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda 3-2'lik skorla deviren Galatasaray'da moraller tavan yaparken, Sarı Kırmızılı taraftarların Juan Mata ve İcardi'yi dört gözle bekledikleri öğrenildi. 5 golün atıldığı mücadelede oyuna sonradan giren Yusuf Demir'in yabancı statüsünde sayılması tepki çekerken, konuyla ilgili Hamit Altıntop'a da eleştiri oklarının çevrildiği görüldü.
14.09.2022 Galatasaray
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attım
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attım Dün futbolu bırakma kararını açıklayan ve sahalara veda eden Arda Turan Kafa TV'ye çok önemli açıklamalarda bulundu.
13.09.2022 Süper Lig
Bakan Kasapoğlu İçişleri Bakanı'yla görüştü saldırının perde arkasını duyurdu!
Bakan Kasapoğlu İçişleri Bakanı'yla görüştü saldırının perde arkasını duyurdu! Dün akşam saatlerinde TFF Binasına gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınayan ve İçişleri Bakanı'yla görüştüğü açıklayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi.
2.09.2022 Şampiy10
TFF binasına silahlı saldırı! İki kişi gözaltında
TFF binasına silahlı saldırı! İki kişi gözaltında Son dakika gelişmesi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yönetim kurulunun toplantı yaptığı sırada silahlı saldırıda bulunuldu. TFF binasında başkanlık ofisi ve hemen alt katında bulunan yönetim kurulu odasına 7 kurşun isabet ettiği ifade edildi. Gerçekleştirilen saldırıda kimsenin yara almadığı ve kamera kayıtlarının incelendiği öğrenildi. Kurşunlardan bir tanesinin Hamit Altıntop'un kafasının üstünden geçtiği öğrenildi. Hamit Altıntop silahlı saldırıyla ilgili, "Silah seslerini duyar duymaz kendimizi yere attık. Yönetim kurulundaki arkadaşlar benim yaralandığımı düşünmüşler. Verilmiş sadakamız varmış, failler umarım en kısa zamanda bulunur" dedi. Öte yandan saldırıyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
1.09.2022 Gündem
Halil Altıntop Bayern Münih'te! İşte yeni görevi...
Halil Altıntop Bayern Münih'te! İşte yeni görevi... 2020 Temmuz ayından bu yana Bayern Münih’te önce U16 takımı yardımcı hocalığı ardından da U17 takımı antrenörü olarak çalışan TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar sorumlusu Hamit Altıntop’un ikiz kardeşi Halil Altıntop, Ajansspor'un haberine göre; Bayern Münih kulübü tarafından yetenek geçiş koordinatörlüğüne getirildi.
4.08.2022 Almanya
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler Spor Toto 1'inci Lig 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi, bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
5.07.2022 TFF 1.Lig
TFF Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı
TFF Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun yaptığı toplantıda görev dağılımı belirlendi.
23.06.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Hamit Altıntop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamit altıntop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.