Hami Aksoy

Hami Aksoy

Son dakika Hami Aksoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hami Aksoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hami Aksoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hami Aksoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hami aksoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 hami aksoy haberi bulunmuştur. Tüm hami aksoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'den Fransa'ya çok sert tepki: Kabul edilemez
Türkiye'den Fransa'ya çok sert tepki: Kabul edilemez Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un bir Fransız Televizyon Kanalına verdiği mülakattaki ifadelerine sert tepki gösterdi. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un, (Cumhurbaşkanı ülkelerimiz arasındaki dostluk ve müttefiklik ilişkisi hilafına kullandığı ifadeleri kabul edilemez buluyoruz." ifadeleri yer aldı.
24.03.2021 Gündem
Türkiye'den Yunanistan'a FETÖ propagandası tepkisi
Türkiye'den Yunanistan'a FETÖ propagandası tepkisi Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "Yunanistan’ın FETÖ üyeleri için güvenli liman haline geldiği gözlenmektedir. FETÖ mensupları bu ülkede serbestçe dolaşabilmekte, FETÖ iltisaklı sözde STK’lar Yunanistan’daki firari FETÖ mensupları için yardım faaliyeti yürütebilmektedir." değerlendirmesinde bulundu.
12.03.2021 Gündem
Yunanistan Cumhurbaşkanı'na ayakkabı tepkisi! Alay konusu oldu
Yunanistan Cumhurbaşkanı'na ayakkabı tepkisi! Alay konusu oldu Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu'nun Rodos ziyaretinde giydiği dağcılık ayakkabısı ise alay konusu oldu.
7.03.2021 Dünya
Türkiye'den Libya açıklaması: Müsaade edilmemelidir
Türkiye'den Libya açıklaması: Müsaade edilmemelidir Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Libyalıların siyasi süreçte diyalog ve ulusal uzlaşı temelinde attığı demokratik adımın Libya'da kalıcı barışın sağlanması için önemli bir fırsat penceresi sunduğunu söyledi.
6.03.2021 Gündem
Dışişleri: Hindistan-Pakistan mutabakatını memnuniyetle karşılıyoruz
Dışişleri: Hindistan-Pakistan mutabakatını memnuniyetle karşılıyoruz Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "Hindistan ve Pakistan arasında, 25 Şubat itibarıyla iki ülke sınır bölgesindeki kontrol hattında ateşkese ve ilgili anlaşmalara riayet edilmesine ilişkin sağlanan mutabakatı memnuniyetle karşılıyoruz" dedi.
27.02.2021 Siyaset
'Hollanda Temsilciler Meclisi kararı hükümsüz bir teşebbüstür'
'Hollanda Temsilciler Meclisi kararı hükümsüz bir teşebbüstür' Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "Hollanda Temsilciler Meclisi'nde kabul edilen ve hükümeti 1915 olaylarını soykırım olarak tanımaya çağıran karar, tarihi siyasi saiklerle yeniden yazma niteliğinde hükümsüz bir teşebbüstür" dedi.
26.02.2021 Siyaset
Türkiye'den Hollanda'nın '1915 olayları' kararına tepki!
Türkiye'den Hollanda'nın '1915 olayları' kararına tepki! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Hollanda Temsilciler Meclisi'nin, Hollanda hükümetini 1915 olaylarını soykırım olarak tanımaya çağıran kararıyla ilgili, "Hollanda Temsilciler Meclisinde kabul edilen ve hükümeti 1915 olaylarını soykırım olarak tanımaya çağıran karar, tarihi siyasi saiklerle yeniden yazma niteliğinde hükümsüz bir teşebbüstür." açıklamasında bulundu.
25.02.2021 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Struma' açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Struma' açıklaması Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "Holokost'tan kaçmak isterken 79 yıl önce 'Struma' gemisinde hayatını kaybedenleri saygıyla anıyoruz" dedi.
24.02.2021 Siyaset
3 büyükelçi merkeze çekildi, 4 ülkeye yeni büyükelçi atandı
3 büyükelçi merkeze çekildi, 4 ülkeye yeni büyükelçi atandı Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Belgrad Büyükelçisi Tanju Bilgiç ve Dublin Büyükelçisi Levent Murat Burhan merkeze alındı.
24.02.2021 Gündem
Türkiye'den Atina'da düzenlenen foruma sert tepki
Türkiye'den Atina'da düzenlenen foruma sert tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunan-Rum ikilisinin, Avrupa Birliği'nin (AB) aday ülke Türkiye ile oluşturmaya çalıştığı olumlu gündemi engellemeye çalışmaları ve başkalarından medet umarak siyaset yapmasının bölgedeki barış ve istikrarı tehdit ettiğini bildirdi.
11.02.2021 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye tepki: Hiç kimse Türk mahkemelerine emir veremez
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye tepki: Hiç kimse Türk mahkemelerine emir veremez Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price'nin Osman Kavala'nın serbest bırakılması çağrısına ilişkin, "Hiçbir devlet veya hiç kimse Türk mahkemelerine yargı süreçleri hakkında emir veremez" dedi.
11.02.2021 Dünya
Türkiye'den flaş ABD ve Rusya açıklaması: Memnuniyetle karşılıyoruz
Türkiye'den flaş ABD ve Rusya açıklaması: Memnuniyetle karşılıyoruz Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, ABD ve Rusya'nın Stratejik Silahların Azaltılması (Yeni START) Antlaşması'nı 5 yıl uzatma kararının, Türkiye tarafından memnuniyetle karşılandığını açıkladı.
3.02.2021 Gündem
Türkiye'den Kosova'nın Kudüs'te büyükelçilik açma taahhüdüne tepki
Türkiye'den Kosova'nın Kudüs'te büyükelçilik açma taahhüdüne tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Kosova'nın Kudüs'te büyükelçilik açma taahhüdünün, başta bu konuda kabul edilmiş Birleşmiş Milletler (BM) kararları olmak üzere uluslararası hukuka aykırılık teşkil ettiğini bildirdi.
2.02.2021 Gündem
Türkiye'den Yunanistan'ın kararına sert tepki!
Türkiye'den Yunanistan'ın kararına sert tepki! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan'ın İyon Denizi'nde karasularını 12 deniz miline çıkarmaya yönelik tasarrufunun, Mora Yarımadası'nın güneyinde sona erdiğini ve Ege Denizi'ni hiçbir şekilde etkilemediğini bildirdi.
20.01.2021 Gündem
Türkiye'den sert Yunanistan açıklaması!
Türkiye'den sert Yunanistan açıklaması! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Batı Trakya Türk azınlığına uyguladığı asimilasyon ve baskı politikası sonucunda, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) tarafından hakkında 3 kez ihlal kararı verilen Yunanistan'ın Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın azınlıklar konusunda Türkiye'yi eleştirmesinin trajikomik olduğunu bildirdi.
19.01.2021 Gündem
Türkiye'den Ermenistan'a tepki! Ateşkes açıkça ihlal edildi
Türkiye'den Ermenistan'a tepki! Ateşkes açıkça ihlal edildi Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Dağlık Karabağ'da silah bırakmayı ve geri çekilmeyi reddeden Ermeni unsurların Azerbaycan silahlı kuvvetlerine karşı gerçekleştirdikleri saldırıların, 9 Kasım 2020 tarihli Üçlü Bildiri ile tesis edilen ateşkes rejiminin açık ihlali olduğunu belirtti.
28.12.2020 Gündem
"Yunanistan'ı sağduyuya davet ediyoruz"
"Yunanistan'ı sağduyuya davet ediyoruz" Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan tarafından Ege ve Doğu Akdeniz’de yayınlanan 'NOTAM'a ilişkin, "Yunanistan'ı sağduyuya ve iyi komşuluk ilişkileri çerçevesinde bölgede barış ve istikrarı güçlendirme çabalarımıza katkıda bulunarak sorumlu bir şekilde hareket etmeye davet ediyoruz" dedi.
26.12.2020 Siyaset
Hami Aksoy kimdir? Belgrad Büyükelçisi olan Hami Aksoy kaç yaşında?
Hami Aksoy kimdir? Belgrad Büyükelçisi olan Hami Aksoy kaç yaşında? Dışişleri Bakanlığı'nda bazı büyükelçiliklere ve daimi temsilciliklere atamalar yapıldığı, Çavuşoğlu'nun bazı büyükelçileri arayarak yeni görev yerlerini tebliğ ettiği bildirildi. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Çavuşoğlu bazı büyükelçileri telefonla aradı ve yeni görev yerlerini tebliğ ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy da Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi oldu.
8.12.2020 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, büyükelçilik görevlerini tebliğ etti
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, büyükelçilik görevlerini tebliğ etti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ etti.
8.12.2020 Gündem
Hami Aksoy Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi oldu
Hami Aksoy Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi oldu Dışişleri Bakanlığı'nda bazı büyükelçiliklere ve daimi temsilciliklere atamalar yapıldığı, Çavuşoğlu'nun bazı büyükelçileri arayarak yeni görev yerlerini tebliğ ettiği bildirildi.
7.12.2020 Siyaset
Türkiye'den Yunanistan'a sert tepki: Haberler gerçek dışıdır
Türkiye'den Yunanistan'a sert tepki: Haberler gerçek dışıdır Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunan basınında Türkiye'nin AB Zirvesi Öncesinde Ege ve Akdeniz'deki askeri faaliyetlerini artırdığına dair çıkan haberleri sert bir dille yalanlayarak Yunanistan'a tepki gösterdi.
6.12.2020 Gündem
Sözcü Aksoy: Türkiye, diyaloğa açık yaklaşımını sürdürecektir
Sözcü Aksoy: Türkiye, diyaloğa açık yaklaşımını sürdürecektir Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "Türkiye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ön koşulsuz diyaloğa açık yaklaşımını sürdürecektir" dedi.
1.12.2020 Gündem
Türkiye, Müftü Ahmet Mete'ye yapılan tehdidi kınadı
Türkiye, Müftü Ahmet Mete'ye yapılan tehdidi kınadı Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "Yunanistan'da İskeçe Müftüsü Ahmet Mete'nin ikamet ettiği apartmanın asansörüne ırkçı tehdit mesajı yazılmasını kınıyoruz" dedi.
28.11.2020 Gündem
Türkiye'den AP'nin kararına sert tepki: Reddediyoruz
Türkiye'den AP'nin kararına sert tepki: Reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulunun, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hakkında kabul ettiği bağlayıcı olmayan tavsiye kararını tümüyle reddettiklerini bildirdi.
26.11.2020 Gündem
Emekli Tümamiral Kutluk: Türk gemisine müdahalenin gizli siyasi hedefi var
Emekli Tümamiral Kutluk: Türk gemisine müdahalenin gizli siyasi hedefi var Emekli Tümamiral Deniz Kutluk, Yunan komutan idaresindeki İrini Harekatı'nda görevli Alman fırkateyninin, Libya'ya insani yardım malzemesi taşıyan Türk bandıralı yük gemisinde arama yapmasının uluslararası deniz hukukunu ihlal ettiğini belirterek "Türk gemisine müdahalenin gizli siyasi hedefi var. Almanya, aralık sonunda gerçekleştirilecek AB Liderler Zirvesi öncesi Türkiye'ye mesaj vermek istiyor. Bir yandan da Yunanistan'ı yatıştırma hamlesi olarak görüyorum." dedi.
24.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hami Aksoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hami aksoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.