Halle Berry

Halle Berry

Son dakika Halle Berry haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halle Berry ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halle Berry haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halle Berry

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halle berry gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 halle berry haberi bulunmuştur. Tüm halle berry haberleri aşağıda listelenmiştir.
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Mutant içerikli filmler denildiği zaman akla mutlaka X Men serisi gelmektedir. Çünkü bu film serisi bugüne kadarki en iyi mutant filmi olarak bilinir. Aksiyon, gizem, fantastik, korku, macera ve daha birçok unsur filmde yer alır.
5.02.2024 Gündem
Ünlü oyuncu nafaka mücadelesini kazandı!
Ünlü oyuncu nafaka mücadelesini kazandı! 'Gothika', 'James Bond: Başka Gün Öl' ve 'John Wick: Parabellum' gibi yapımlara yer alan dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry, uzun süredir yüksek miktarlarda nafaka ödediği eski sevgilisi ve Nahla Ariela adını verdiği kızının babası olan Gabriel Aubry'ye karşı mahkemede zafer kazandı.
29.05.2023 Magazin
Halle Berry aşka geldi: Hepsi benim, paylaşmam!
Halle Berry aşka geldi: Hepsi benim, paylaşmam! 2002 yılında Oscar kazanan ilk siyahi kadın olarak tarihe geçen Halle Berry, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Üç kez evlenip boşanan Hollywood yıldızı, 2020'den bu yana şarkıcı ve söz yazarı Van Hunt'la (52) birlikte. Halle Berry, sosyal medya üzerinden aşkını bir kez daha haykırdı.
8.01.2023 Magazin
Sweaty Betty için imzalar atıldı! Satış gerçekleşti
Sweaty Betty için imzalar atıldı! Satış gerçekleşti İngiliz perakendeci Sweaty Betty'nin 300 milyon sterlinlik bir anlaşmayla satışı gerçekleşti. Türkiye'ye de gönderim yapan şirket artık Wolverine Worldwide markasına ait.
4.08.2021 Ekonomi
Halle Berry
6.05.2021 Magazin
54 yaş pozu sosyal medyayı salladı!
54 yaş pozu sosyal medyayı salladı! ABD’li oyuncu Halle Berry önceki gün 54 yaşına bastı.
16.08.2020 Magazin
'Amansız Takip' fragmanı yayınlandı
'Amansız Takip' fragmanı yayınlandı 'Amansız Takip' filmi cumartesi akşamı saat 22.30'da Kanal D'de!
28.05.2020 Televizyon
Halle Berry karın kaslarını sergiledi
Halle Berry karın kaslarını sergiledi ABD'li oyuncu Halle Berry, spor salonunda onca ter dökerek elde ettiği karın kaslarını gözler önüne serdi.
9.11.2019 Magazin
Tarkan'dan zayıflamak için 98 yıllık yöntem
Tarkan'dan zayıflamak için 98 yıllık yöntem Tarkan, 20-27 Eylül tarihleri arasında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği 6 konser öncesi kampa girdi.
3.09.2019 Magazin
Halle Berry'den küvet pozu
Halle Berry'den küvet pozu Hollywood yıldızı Halle Berry, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur kareyle dikkat çekti.
23.04.2019 Magazin
Çocuk yıldız Mya Lecia Naylor hayatını kaybetti
Çocuk yıldız Mya Lecia Naylor hayatını kaybetti Çocuk yaşta şöhrete kavuşan oyuncu Mya Lecia Naylor, henüz 16 yaşında hayata veda etti.
18.04.2019 Magazin
Halle Berry dövmesini göstermek için soyundu
Halle Berry dövmesini göstermek için soyundu Dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry, dövmesini göstermek için çırılçıplak olduğu anları paylaştı.
6.03.2019 Magazin
John Wick 3’ün Çekimleri Tamamlandı, Film Mayıs’ta Vizyonda
John Wick 3’ün Çekimleri Tamamlandı, Film Mayıs’ta Vizyonda Uzun süredir merakla beklenen John Wick 3’ün çekimleri sona erdi. Filmin çıkış tarihinin ise 2019 Mayıs’ı olacağı açıklandı.
27.11.2018 Kültür Sanat
Bu hafta 5 film vizyona girecek
Bu hafta 5 film vizyona girecek Sinemalarda bu hafta Drew Godddard'ın yazıp yönettiği, Cynthia Erivo, Jeff Bridges, Dakota Johnson, Jon Hamm, Chris Hemsworth, Cailee Spaeny, Lewis Pullman ve Nick Offerman'ın rol aldığı "El Royale'de Zor Zamanlar" izleyici ile buluşacak.
12.10.2018 Kültür Sanat
Saadet Işıl Aksoy 'Bond kızı' paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!
Saadet Işıl Aksoy 'Bond kızı' paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! Güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy, "Olmaz mı benden Bond kızı" paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.
22.06.2018 Magazin
Makyajsız kraliçe
Makyajsız kraliçe Başrolünü Keanu Reeves’in üstlendiği ‘John Wick 3’ filminin kadrosuna katılan Halle Berry (51), John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’nda görüntülendi.
23.05.2018 Magazin
Halle Berry’den vücut şov!
Halle Berry’den vücut şov! ABD’li oyuncu ve eski güzellik kraliçesi Halle Berry’den vücut şov!
4.03.2018 Magazin
Fazla cesur!
Fazla cesur! Ünlü oyuncu Halle Berry (51) ABD’nin Kaliforniya kentinde düzenlenen NAACP İmaj Ödülleri törenine katıldı.
16.01.2018 Magazin
Denizde saldırı!
Denizde saldırı! Oyuncu ve eski güzellik kraliçesi Halle Berry, dünyayı dolaşıyor.
30.11.2017 Magazin
Bazı kadınlar ateştir!
Bazı kadınlar ateştir! Oyuncu ve eski güzellik kraliçesi Halle Berry (51), Hindistan’ın güneybatısında yer alan Kerala eyaletine gitti.
14.11.2017 Magazin
Pişman değilim!
Pişman değilim! ABD’li oyuncu, eski manken ve güzellik kraliçesi Halle Berry (51), hayatında yaptığı hiçbir şeyden pişman olmadığını söyledi.
7.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Halle Berry ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halle berry haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.