Halle Berry İnstagram

Halle Berry İnstagram

Son dakika Halle Berry instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halle Berry instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halle Berry instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halle Berry İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halle berry instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 halle berry instagram haberi bulunmuştur. Tüm halle berry instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halle Berry karın kaslarını sergiledi
Halle Berry karın kaslarını sergiledi ABD'li oyuncu Halle Berry, spor salonunda onca ter dökerek elde ettiği karın kaslarını gözler önüne serdi.
9.11.2019 Magazin
Halle Berry dövmesini göstermek için soyundu
Halle Berry dövmesini göstermek için soyundu Dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry, dövmesini göstermek için çırılçıplak olduğu anları paylaştı.
6.03.2019 Magazin
Filmdeki oğluyla kırmızı halıda!
Filmdeki oğluyla kırmızı halıda! Oscarlı oyuncu Halle Berry, önceki gün 'Kidnap' filminin Hollywood'daki galasına katıldı.
2.08.2017 Magazin
Halle Berry hamilelik iddialarına cevap verdi!
Halle Berry hamilelik iddialarına cevap verdi! Hamile olduğu iddia edilen Halle Berry'den açıklama geldi. İşte Halle Berry'nin o açıklaması.
7.06.2017 Magazin
Halle Berry sosyal medyayı resmen salladı!
Halle Berry sosyal medyayı resmen salladı! Oscar ödüllü dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry, güzelliğiyle yıllara meydan okuyor.
31.03.2017 Magazin
Halle Berry Oscar'dan sonra soyunup havuza girdi!
Halle Berry Oscar'dan sonra soyunup havuza girdi! Oyuncu Halle Berry, 89. Ocar Ödül Töreni sonrası çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.
27.02.2017 Magazin
Hoş geldin 50!
Hoş geldin 50! 14 Ağustos tarihinde 50...
15.08.2016 Magazin
Dersine çalışmış
Dersine çalışmış Oscar ödüllü güzel oyuncu Halle Berry, Instagram’daki ünlüler arasına katıldı...
30.03.2016 Magazin
54 yaş pozu sosyal medyayı salladı!
54 yaş pozu sosyal medyayı salladı! ABD’li oyuncu Halle Berry önceki gün 54 yaşına bastı.
16.08.2020 Magazin
Halle Berry'den küvet pozu
Halle Berry'den küvet pozu Hollywood yıldızı Halle Berry, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur kareyle dikkat çekti.
23.04.2019 Magazin
John Wick 3’ün Çekimleri Tamamlandı, Film Mayıs’ta Vizyonda
John Wick 3’ün Çekimleri Tamamlandı, Film Mayıs’ta Vizyonda Uzun süredir merakla beklenen John Wick 3’ün çekimleri sona erdi. Filmin çıkış tarihinin ise 2019 Mayıs’ı olacağı açıklandı.
27.11.2018 Kültür Sanat
Bazı kadınlar ateştir!
Bazı kadınlar ateştir! Oyuncu ve eski güzellik kraliçesi Halle Berry (51), Hindistan’ın güneybatısında yer alan Kerala eyaletine gitti.
14.11.2017 Magazin
'Çocuklarımdan utanmıyorum'
'Çocuklarımdan utanmıyorum' Halle Berry, iki çocuğunun fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmamasının nedenini açıkladı: “Onlara birer çocuk gözüyle bakıyorum”
10.10.2016 Magazin
Teşekkür pozu
Teşekkür pozu Geçtiğimiz Mart ayında Instagram hesabı açan Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, fotoğraf paylaşmayı sevdi...
5.07.2016 Magazin
Oscar’a ırkçılık boykotu
Oscar’a ırkçılık boykotu ABD’li yönetmen Spike Lee ve aktris Jada Pinkett Smith, 88. Oscar adaylarının çoğunun beyaz olması nedeniyle töreni boykot edip katılmayacaklarını duyurdular
19.01.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Halle Berry İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halle berry instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.