Halk Ekmek

Halk Ekmek

Son dakika halk ekmek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halk ekmek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halk ekmek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halk Ekmek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halk ekmek gelişmeleri de dahil olmak üzere 715 halk ekmek haberi bulunmuştur. Tüm halk ekmek haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 bin TL pazar desteği verilecek mi, hane başına 10 bin TL Pazar desteği ne zaman yatacak?
10 bin TL pazar desteği verilecek mi, hane başına 10 bin TL Pazar desteği ne zaman yatacak? Seçim öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Tek maaşla geçinen emekli vatandaşımıza hane başına yıllık 10 bin lira pazar desteği sağlayacağız. Tek emekli maaşı ile geçinen hanelere Halk Ekmek büfelerinden ücretsiz olarak günde 1 ekmek alma hakkı getireceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Yerel seçimlerin sona ermesinin ardından emekliler hane başına verilecek 10 bin TL Pazar desteğinin verilip verilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Peki, 10 bin TL pazar desteği verilecek mi, hane başına 10 bin TL Pazar desteği ne zaman yatacak?
14.04.2024 Ekonomi
Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e silahlı saldırı
Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e silahlı saldırı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük belediye binasında kimliği meçhul bir kişinin silahı saldırısına uğradı. Öte yandan saldırganın da kimliği belli oldu.
12.02.2024 Gündem
Uşak ve Hakkari'de ekmek zam
Uşak ve Hakkari'de ekmek zam Hakkari'de 200 gram ekmeğin fiyatı yeni zamla birlikte 7 TL’ye yükseldi. Uşak’ta Halk Ekmek, 5 liradan satılmaya başlandı.
2.08.2023 Ekonomi
Isparta ve Çorum’da ekmeğe zam
Isparta ve Çorum’da ekmeğe zam Çorum'da 5 TL’ye satılan 200 gram ekmeğin fiyatı, yapılan zamla 7 lira oldu. Fiyat artışı 1 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olacak. Isparta’da ekmek fiyatlarına yüzde 50 zam yapıldı.
31.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldi
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldi İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına yüzde 66 oranında zam yapıldı. Normal ekmek 3 liradan 5 liraya yükseldi.
26.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da bisiklet yolları kaderine terk edildi
İstanbul'da bisiklet yolları kaderine terk edildi İstanbul'un özellikle sahil şeritlerinde bulunan bisiklet yollarının bakımsız olması ve yollarda sürücülerin karşılaştığı engeller bisiklet sürücülerinin güvenliğini riske atıyor.
11.07.2023 Gündem
Muharrem İnce CNN TÜRK'e konuştu: Altılı masadan hiç umudum yok!
Muharrem İnce CNN TÜRK'e konuştu: Altılı masadan hiç umudum yok! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Hafta Sonu’na konuk oldu. Seçim gecesi iddiaları için ne diyor? CHP içinden gelen eleştiriler için ne düşünüyor? Cumhurbaşkanlığı yarışında aday olacak mı? Muhalefet partilerini neden eleştiriyor? Ekonomi, dış politika, eğitim ve istihdam konusunda projeleri neler? Suriyelilerin dönüşü için yapılan çalışmaları nasıl değerlendiriyor? Hakan Çelik sordu; Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yanıtladı.
27.08.2022 Gündem
Ekonomiye 232 milyon dolar katkı sağladı! Potasyum, magnezyum ve kalsiyum...
Ekonomiye 232 milyon dolar katkı sağladı! Potasyum, magnezyum ve kalsiyum... Enerjisi yüksek, potasyum, magnezyum ve kalsiyum bakımından çok zengin! Türkiye’nin önemli ihracat ürünlerinden olan ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan kuru incirde 2022 yılı ihracat rakamları 232 milyon dolara ulaştı.
7.08.2022 Ekonomi
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Fiyatlar değişti, yeni ücretler tek tek açıklandı! Yapılması zorunlu ve...
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Fiyatlar değişti, yeni ücretler tek tek açıklandı! Yapılması zorunlu ve... Araba sahibi milyonları ilgilendiren son dakika kararı! ‘Zorunlu Trafik Sigortası’ ile ilgili kritik uyarı geldi. Tamamen zorunlu, fiyatlar değiş, yeni ücretler tek tek açıklandı. Son dönemde sigortacıların maliyeti gerekçe gösterip poliçe kesimini zorlaştırdığıyla ilgili şikayetler artmış, düzenleyici kurumdan da bu konuda uyarılar gelmişti. Şubat 2022 itibarıyla artış katsayısı, yüzde 1.50 olarak uygulanmaya başladı. Ayrıca 1 Şubat’ta tek seferlik yüzde 20 artış yapıldı. İşte tüm araç sahiplerini ilgilendiren trafik sigortasında güncel fiyatlar...
7.08.2022 Otomobil
Tarlada 80 kuruş, tezgahta 4-5 lira...
Tarlada 80 kuruş, tezgahta 4-5 lira... Bursa'da sezonu tarlada 3 liradan açan karpuzun fiyatı 80 kuruşa kadar düştü. Karpuzun kilosu pazarda ise 4-5 liradan satılıyor.
7.08.2022 Ekonomi
‘Kilit kavşak’ tarih olacak, 43 ilin geçiş noktasında devrim! Tarih verip duyurdu...
‘Kilit kavşak’ tarih olacak, 43 ilin geçiş noktasında devrim! Tarih verip duyurdu... Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de, hızlı ve konforlu yolculuk imkanının sağlanması hedeflenen Ankara-Delice Otoyolu ile "Köprülü Kavşak" projesi hayata geçiriliyor. AK Parti Milletvekili Ramazan Can, proje sayesinde dini bayramlarda ve hafta sonu tatillerinde yaşanan trafik yoğunluğu sorununun çözüme kavuşacağını belirtti.
7.08.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam! Ankara'dan sonra İzmir ve İstanbul'da da halk ekmek fiyatları arttı
Ekmek fiyatlarına zam! Ankara'dan sonra İzmir ve İstanbul'da da halk ekmek fiyatları arttı Ankara'nın ardından İstanbul ve İzmir'de Halk Ekmek'te fiyatlara zam geldi. 2 ildeki yetkililerden yapılan açıklamada, artan maliyetler gerekçesiyle fiyatlarda artış yapıldığı bildirildi.
7.08.2022 Ekonomi
Ekrem İmamoğlu Esenyurt'ta kütüphane açılışına katıldı
Ekrem İmamoğlu Esenyurt'ta kütüphane açılışına katıldı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Esenyurt Kıraç Şehitler Mahallesi'nde yapımı tamamlanan, "Gülten Akın Kütüphanesi"nin resmi açılışını gerçekleştirdi.
5.08.2022 Gündem
Ekmek fiyatlarına zam! 8 Ağustos itibarıyla...
Ekmek fiyatlarına zam! 8 Ağustos itibarıyla... Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen 250 gram ekmeğin perakende satış fiyatının, 8 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla 3 TL olarak belirlendiğini açıkladı.
5.08.2022 Ekonomi
Jet yakıtı üretilecek! Ar-Ge’si tamamlandı, 400 yıllık...
Jet yakıtı üretilecek! Ar-Ge’si tamamlandı, 400 yıllık... Anadolu'da 400 yıllık bir geçmişe sahip olan pelemir bitkisinden yağ ve küspenin yanı sıra jet yakıtı üretilmesi için başlatılan projede Ankara ve Eskişehir’in de aralarında bulunduğu 5 şehirde binlerce dönümlük alana ekim yapıldı. Eskişehir’de pelemirin hasadına katılan proje uygulayıcısı özel şirketin tarımsal projeler yöneticisi Nezih Suyaran, ekmeğin raf ömrünü uzatan, yağından ve küspesinden faydalanılan pelemir bitkisinin aynı zamanda biyoyakıt ham maddesi olduğunu ifade ederek, “Pelemir bitkisinden jet yakıtı üretilebilecek. Türkiye'de bunun çalışmaları ve bütün Ar-Ge’si tamamlandı” dedi.
5.08.2022 Ekonomi
AK Parti İl Başkanlığından 'İstanbul'un kayıp 1000 günü' toplantısı
AK Parti İl Başkanlığından 'İstanbul'un kayıp 1000 günü' toplantısı AK Parti İstanbul  İl Başkanı tarafından  'İstanbul'un Kayıp 1000 Günü' başlığıyla düzenlenen toplantıda, 1000 günde İBB tarafından yapılan ve yapılmayanlar açıklandı.
3.08.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda yeni kriz! İttifak içinde ittifak
Millet İttifakı'nda yeni kriz! İttifak içinde ittifak 2023 seçimleri yaklaştıkça Millet İttifakı'nda liderlerden hamleler peş peşe geliyor. İYİ Parti lideri Meral Akşener'den Mansur Yavaş hamlesi geldi. İki ismin siyaseten bir araya gelmesi Millet İttifakı içinde merkez sağ bloğu kuruluyor yorumlarının yapılmasına neden oldu. İşte Millet İttifakı'nda yaşanan son gelişmeler.
26.07.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! Akşener, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu...
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! Akşener, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu... Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bir yıldan az bir süre kaldı. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayını henüz belirlemiş değil. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylık savaşına İYİ Parti lideri Meral Akşener'in de dahil olması ortalığı karıştırdı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...
25.07.2022 Siyaset
Akşener: Talana yol verenden de altına imza atandan da hesap soracağız
Akşener: Talana yol verenden de altına imza atandan da hesap soracağız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Milletimizin çalınan ve yağmalanan her bir karış toprağının, kopartılan her bir çiçeğinin, ağacının hesabını soracağız. Talana yol verenden de altına imza atandan da çanta taşıyandan da hesap soracağız. İhaleyi alandan da şantiye kurandan da ranttan beslenip semirenden de hesap soracağız" dedi.
8.06.2022 Siyaset
Meral Akşener: Ülkemizin ihtiyacı seçimdir
Meral Akşener: Ülkemizin ihtiyacı seçimdir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Biz memleketimize gidemiyoruz, onlar uzaydan bahsediyorlar. Türkiye elbette uzaya gidecektir. Ama bugün, milletimizin ihtiyacı seçimdir. Türkiye’nin ihtiyacı seçimdir. İYİ Parti’nin de yetkiyi alıp memleketi düze çıkarmak için beklediği şey seçimdir" dedi.
1.06.2022 Siyaset
Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara zamlı ekmek fiyatı…
Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara zamlı ekmek fiyatı… ANKARA'da ekmek fiyatlarına Mart ayında gelen zammın ardından bir zam daha geldi. İşte Ankara’da zamlı ekmek fiyatı…
7.05.2022 Ekonomi
CHP'li Öztunç: Recep Tayyip Erdoğan mülteci sorununu çözemez
CHP'li Öztunç: Recep Tayyip Erdoğan mülteci sorununu çözemez CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriyelileri ülkelerine gönderme projesiyle mülteci sorununu çözemeyeceğini belirterek, "Mültecilerle ilgili sorunu çözeceğiz 2 yıl içerisinde. Recep Tayyip Erdoğan bu sorunu çözemez, çünkü yaratıcısı Tayyip Erdoğan" dedi.
4.05.2022 Siyaset
Fatih Erbakan: Kaynaklar millete aktarılmalı
Fatih Erbakan: Kaynaklar millete aktarılmalı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptığı yazılı açıklamada, “Yapılması gereken ‘önce millet’ anlayışıyla kaynaklar millete aktarılmalıdır. ‘Önce millet’ anlayışıyla bütün bu adımları atacak olan da adil paylaşımla aziz milletimizi bu durumdan kurtaracak olan da Millî Görüş’tür, Yeniden Refah Partisi’dir” dedi.
18.04.2022 Siyaset
Muharrem İnce: İthalat lobilerine teslim olmayacağız
Muharrem İnce: İthalat lobilerine teslim olmayacağız Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Memleket Partisi olarak milletimize sözümüzdür; tarımı, Tarım Bakanlığı'ndan yöneteceğiz. İthalat lobilerine teslim olmayacağız" dedi. 
13.04.2022 Siyaset
İndirimli saat uygulaması başlıyor! 2 TL daha ucuz olacak
İndirimli saat uygulaması başlıyor! 2 TL daha ucuz olacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Sabah trafiğini rahatlatmak ve Ankaralının bütçesine katkı sağlamak için sabah 06.00-06.45 saatleri arasında tam biniş ücretinin 4,5 TL’ye indirilmesini UKOME toplantısında gündeme getireceğiz” dedi
10.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Halk Ekmek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halk ekmek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.