‘Bergen’ filmi Kozan’da neden yasaklandı? Halis Serbest ilk kez konuştu! Farah Zeynep Abdullah'a Q testi tepkisi
‘Bergen’ filmi Kozan’da neden yasaklandı? Halis Serbest ilk kez konuştu! Farah Zeynep Abdullah'a Q testi tepkisi Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına özel açıklamalarda bulunan Halisb Serbest filmin ardından ilk kez konuştu.
7.03.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi!
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi! 'Acıların Kadını' olarak anılan arabesk şarkıcısı Bergen'in hayat hikayesinin konu edinen Bergen filmi vizyon tarihi ile sinemaseverlerin gündeminde yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı filmde, Halis Serbest'i ise Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu mu? İşte Bergen filminin vizyonda olacağı tarih!
23.01.2022 Magazin
Yıllar sonra konuştu: Bergen'e neden kezzap attı?
Yıllar sonra konuştu: Bergen'e neden kezzap attı? Sanat dünyasının bir dönemine şarkılarıyla ve hayatı ile damgasını vuran ünlü şarkıcı Bergen’in hayat hikayesi eşi Halis Serbest’in yaşanılanları tüm ayrıntılarıyla Yazar Ayça Öztorun’a anlatması ile senaryolaştırılarak beyaz perdeye uyarlanacak.
14.10.2014 Magazin