Haley

Haley

Son dakika haley haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haley ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haley haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haley

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haley gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 haley haberi bulunmuştur. Tüm haley haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti Kadınlar Futbol Ligi'nde Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü derbide Fenerbahçe'yi 4-2 yendi. Beşiktaş'ın 3 golünü daha önce Fenerbahçe forması giyen Nikoda Fishley attı.
30.03.2024 Fenerbahçe
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump döneminde başkan yardımcısı olan Mike Pence, 2024’te gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde resmen aday oldu.
5.06.2023 Dünya
Milyoneri 'flört' bahanesiyle dolandırdı! Utandığı için itiraf edemedi
Milyoneri 'flört' bahanesiyle dolandırdı! Utandığı için itiraf edemedi Ne tür bir araba kullanıyorsun? -Bir Jaguar. -Kullanabilir miyim? -Tabii.
7.04.2023 Bilim ve Teknoloji
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı ABD'nin Tennessee eyaletinde 7 Ocak’ta polisler tarafından trafikte durdurularak dövülen ve aldığı yaralar sonucu kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybeden siyahi Tyre Nichols'un darp edildiği anların görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı. GÖrüntüler dünyada adeta deprem etkisi yarattı, Batı medyası talihsiz adamın son sözlerini manşetlerine taşıdı.
28.01.2023 Dünya
Takıntılı 'aşık' kabusu! Üniversite öğrencinin feci sonu...
Takıntılı 'aşık' kabusu! Üniversite öğrencinin feci sonu... Üniversite öğrencisi genç kadın bir gece sırra kadem bastı. Oda arkadaşları telefon ve mesaj ile ulaşamayınca anlık konum bilgisi paylaşılan uygulama ile Haley'in bulunduğu eve gitti. Açık pencereden içeriye giren gençler, evin odalarını kontrol etmeye başladı. Yatak odasına girdiklerinde ise büyük bir şok yaşadılar.
23.01.2023 Dünya
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken...
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken... Son dakika haberine göre; ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'in şiddet eylemlerini "meşru müdafaa" olarak nitelendirmesine partisindeki birçok isimden ağır eleştiriler geldi. Özellikle Alexandria Ocasio-Cortez, Marc Pocan ve Jamaal Bowman'ın açıklamaları Biden'a ağır darbe oldu.
13.05.2021 Dünya
Malcolm X kimdir? Malcolm X suikastı ne zaman oldu?
Malcolm X kimdir? Malcolm X suikastı ne zaman oldu? 56 yıl önce katledilen Müslüman lider Malcolm X suikasti ile ilgili yeni bir mektup ortaya çıktı. Malcolm X’i takip için görevlendirilen eski sivil polis Raymond Wood’un mektubunda suikast ile ilgili ilginç detaylar gün yüzüne çıktı. Mektupta, Malcolm X suikastinde New York polisi ile FBI’nın rolü olduğunu belirtiliyor. Peki, Malcolm X kimdir? Malcolm X suikastı ne zaman oldu? Malcolm X neden öldürüldü? İşte Malcolm X suikasti ile ilgili ortaya çıkan yeni detaylar...
22.02.2021 Gündem
Trump için noktayı koydu: Artık partide yeri yok
Trump için noktayı koydu: Artık partide yeri yok ABD'nin eski Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Cumhuriyetçi Partinin geleceğinde artık eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yerinin olmadığını düşündüğünü belirtti.
12.02.2021 Dünya
Reddedilen sevgili dehşet saçtı!
Reddedilen sevgili dehşet saçtı! Kız arkadaşıyla bir dargın bir barışık ilişki yaşayan genç adam, kendisiyle ciddi bir ilişki hayal eden flörtünü reddedince, çiftin arasındaki kavga büyüdü ve felaketle sonuçlandı. Korkunç olay, ABD'nin Binghamton kentindeki bir apartman dairesinde meydana geldi.
5.11.2019 Dünya
Kod Adı: Londra filmi bu akşam yayınlanıyor
Kod Adı: Londra filmi bu akşam yayınlanıyor Kod Adı: Londra filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak.
14.07.2019 Televizyon
BM açıkladı! O ülke en fazla kınanan...
BM açıkladı! O ülke en fazla kınanan... İsrail, Filistin'i işgali ve işgal altındaki Filistin topraklarındaki insan hakları ihlalleri ve yasa dışı yerleşim birimleri nedeniyle 2018'de de Birleşmiş Milletler'de (BM) "en fazla kınanan" ülke oldu.
31.12.2018 Dünya
"Selman, Netanyahu ile el sıkışma hazırlığında"
"Selman, Netanyahu ile el sıkışma hazırlığında" Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, ABD nezdinde Cemal Kaşıkçı cinayetinin hasar verdiği imajını toplamak için İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile el sıkışmaya hazırlandığı iddia edildi.
14.12.2018 Dünya
Son dakika... Cinayetin sorumlusu Selman!
Son dakika... Cinayetin sorumlusu Selman! ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili konuştu. ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Haley cinayetin sorumlusunun Selman olduğunu belirtti.
12.12.2018 Dünya
'ABD Pakistan'a bir dolar bile vermemeli!'
'ABD Pakistan'a bir dolar bile vermemeli!' ABD'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley, "ABD, Pakistan'a kendine çekidüzen verene kadar bir dolar bile vermemeli." dedi.
11.12.2018 Dünya
Trump resmen açıkladı!
Trump resmen açıkladı! ABD Başkanı, beklendiği gibi Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Heather Nauert'i BM temsilciliğine aday gösterdi. Trump, Adalet Bakanlığı için ise William Barr'ı aday göstereceğini duyurdu.
7.12.2018 Dünya
Trump, Nauert'i atayacak!
Trump, Nauert'i atayacak! Trump’ın, ABD'nin BM Daimi Temsilcisi olarak Nauert'i atayacağı iddia edildi.
7.12.2018 Dünya
BM Genel Kurulu ABD'nin karar tasarısını reddetti!
BM Genel Kurulu ABD'nin karar tasarısını reddetti! Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, ABD'nin Hamas'ın kınanmasını isteyen ve iki devletli çözümden bahsetmeyen karar tasarısını reddetti.
6.12.2018 Dünya
ABD'den Rusya'ya uyarı: Asla kabul edilmemeli!
ABD'den Rusya'ya uyarı: Asla kabul edilmemeli! ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, ''Rusya'nın Ukrayna'nın Kerç Boğazı'ndan yasal geçişini engellemesi, uluslararası hukuku ihlal ediyor. Bu küstah eylem, uluslararası toplum tarafından kınanmalı ve asla kabul edilmemeli.'' dedi.
26.11.2018 Dünya
Tarihi karar! ABD ilk kez 'hayır' dedi...
Tarihi karar! ABD ilk kez 'hayır' dedi... ABD, önceki senelerde çekimser kaldığı İsrail'in Golan Tepeleri'ni işgalini kınayan BM Genel Kurulu kararı için oylamada bu yıl ilk kez 'hayır' dedi.
16.11.2018 Dünya
ABD'de bomba iddia! Trump onu istiyor...
ABD'de bomba iddia! Trump onu istiyor... ABD Başkanı Donald Trump'ın, Nikki Haley'nin istifa kararının ardından, Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi adayının Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert olduğu iddia edildi.
1.11.2018 Dünya
"Kızına iltimas geçiyor derler"
"Kızına iltimas geçiyor derler" ABD Başkanı Trump, istifasını kabul ettiği ülkesinin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley'in yerine kimin atanacağı yönündeki tartışmalara ilişkin, "İvanka (Trump) da olurdu ama 'kızına iltimas geçiyor' derler." açıklamasını yaptı.
10.10.2018 Dünya
Son dakika... Trump, Haley'in istifasını kabul etti!
Son dakika... Trump, Haley'in istifasını kabul etti! ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, istifasını sundu. Trump Haley'in istifasını kabul etti.
9.10.2018 Dünya
Efsane ismin kızından çok konuşulacak Erdoğan açıklaması!
Efsane ismin kızından çok konuşulacak Erdoğan açıklaması! ABD'de ırkçılıkla mücadelenin sembol isimlerinden olan ve 21 Şubat 1965'te suikasta kurban giden siyahi Müslüman lider Malcolm X'in kızı İlyasa Şahbaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın babasının mirasını temsil ettiğini söyledi.
25.09.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Haley ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haley haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.