Hakemler

Hakemler

Son dakika hakemler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakemler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakemler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakemler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakemler gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.616 hakemler haberi bulunmuştur. Tüm hakemler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup final rövanş maçında evinde karşılaştığı Alman ekibi NINERS Chemnitz'i uzatmalarda 105-95'lik skorla mağlup etti. İlk müsabakayı 85-74 kaybeden kırmızı-lacivertliler bu sonuçla sezonu 2. olarak tamamladı.
24.04.2024 Basketbol
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev!
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev! UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev alacağını açıkladı.
23.04.2024 Futbol
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş galibiyet hasretine MKE Ankaragücü karşısında son verdi! 2-0
Beşiktaş galibiyet hasretine MKE Ankaragücü karşısında son verdi! 2-0 Süper Lig’in 33’üncü haftasında Beşiktaş sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 18’inci dakikada Muçi ve 67’nci dakikada Muleka kaydetti.
19.04.2024 Beşiktaş
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
Alanyaspor - Galatasaray maçında gol yağmuru! Aslan liderliği geri aldı
Alanyaspor - Galatasaray maçında gol yağmuru! Aslan liderliği geri aldı Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Zirve yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe ile amansız bir yarışa giren Sarı Kırmızılılar, Alanyaspor deplasmanında Barış Alper (2) Ziyech ve Icardi'nin golleriyle 4-0 kazandı.
15.04.2024 Alanyaspor
Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı için çarpıcı yorum!
Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı için çarpıcı yorum! Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadınlar EuroLeague finalinde Fransız temsilcisi Villeneuve d'Ascq LM’yi 106-73 mağlup ederek üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu oldu.
14.04.2024 Basketbol
Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 3-0
Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 3-0 Süper Lig’in 32’nci haftasında Çaykur Rizespor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 3-0 mağlup etti.
14.04.2024 Rizespor
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1 Süper Lig’in 32’nci haftasında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip 18’inci dakikada Semih Kılıçsoy’un golüyle öne geçerken 68’inci dakikada Emre Kılınç attığı golle skoru belirledi.
13.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadelesinde Fenerbahçe Yunanistan ekibi Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
11.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'in 32. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi.
11.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Eyüpspor, Altay’ı 4-1 mağlup ederek sezon bitimine 5 hafta kala Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 Futbol
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü TFF 2. Lig Beyaz Grup 34. haftasında Bursaspor, sahasında karşılaştığı 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup oldu.
7.04.2024 Futbol
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Süper Lig
Süper Lig'de 31’inci hafta başlıyor! Hakemler belli oldu
Süper Lig'de 31’inci hafta başlıyor! Hakemler belli oldu Süper Lig’in 31’inci haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu.
29.03.2024 Süper Lig
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi!
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! 1 Mart 2024’te online olarak gerçekleşen MHK Eğitim Toplantısı’nın kayıtlarından bir bölüm önceki gece sızdırılmış, sonrasında ise TFF kaydın tamamını yayınlamıştı. Kayıtlardaki konuşmalar gündemde yer alırken eski hakem Deniz Çoban, görüntüleri değerlendirdi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama!
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu sosyal medyaya sızan konuşmaların ardından açıklama yaptı.
26.03.2024 Süper Lig
Galatasaray'dan Ali Koç'a sert yanıt: Psikolojide yansıtma
Galatasaray'dan Ali Koç'a sert yanıt: Psikolojide yansıtma Galatasaray Kulübü, basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına cevap verdi.
13.03.2024 Futbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Hakemler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakemler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.