Hakem Hatası

Hakem Hatası

Son dakika Hakem hatası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakem hatası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakem hatası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakem Hatası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakem hatası gelişmeleri de dahil olmak üzere 494 hakem hatası haberi bulunmuştur. Tüm hakem hatası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'dan Selahattin Baki'ye sert yanıt
Trabzonspor'dan Selahattin Baki'ye sert yanıt Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin açıklamalarına yanıt verdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
Mehmet Büyükekşi açıkladı: Gittik Alex Ferguson'la yemek yedik
Mehmet Büyükekşi açıkladı: Gittik Alex Ferguson'la yemek yedik TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Alman teknik adam Stefan Kuntz hakkında "Biliyorsunuz bu hocayı ben getirmedim" ifadelerini kullandı.
20.06.2023 Futbol
Ali Koç: Bir dönüm noktasındayız, kabul edilemez
Ali Koç: Bir dönüm noktasındayız, kabul edilemez Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda sarı-lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.
4.02.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'de 23. haftanın hakemleri açıklandı! Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar sürprizi
Süper Lig'de 23. haftanın hakemleri açıklandı! Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar sürprizi Süper Lig'de 23.hafta hakemleri açıklandı. Daha önce Sivasspor - Galatasaray maçında tartışmalı kararların altına imza atan Erkan Özdamar'a 7 hafta sonra görev verilirken, Gaziantep FK - Beşiktaş karşılaşmasında yönetimiyle ağır eleştiriler alan Atilla Karaoğlan Fenerbahçe - Konyaspor maçına atandı.
3.02.2023 Süper Lig
Sürpriz yok! İşte Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde düdük çalacak hakem
Sürpriz yok! İşte Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde düdük çalacak hakem Süper Lig'in 18.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Halil Umut Meler yönetecek.
6.01.2023 Galatasaray
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı!
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı! Sivasspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olan ve Ulvestad'ın attığı golü Erkan Özdamar'a iptal ettiren Özgüç Türkalp hakemliği bıraktı.
5.01.2023 Süper Lig
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı Sivasspor - Galatasaray, Gaziantep FK - Beşiktaş maçının VAR kayıtlarının açıklanmasından sonra MHK Başkanı Sabri Çelik'i arayan ünlü yazar Tayfun Bayındır, Özgüç Türkalp'in istifa mektubunu yolladığını bildirildi.
5.01.2023 Süper Lig
TFF, VAR kayıtlarını inceledi ve hakem hatası yapıldığını tespit etti
TFF, VAR kayıtlarını inceledi ve hakem hatası yapıldığını tespit etti Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada; "Gaziantep FK A.Ş. Beşiktaş A.Ş. ve Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçlarının VAR kayıtları incelenmiştir ve bahsi geçen maçlarda hakemlerin önemli hakem hatası yaptıkları tespit edilmiştir" denildi.
3.01.2023 Süper Lig
Sivasspor'dan flaş açıklama! 'Galatasaray maçı tekrarlansın'
Sivasspor'dan flaş açıklama! 'Galatasaray maçı tekrarlansın' Süper Lig'in 16.hafta karşılaşmasında evinde Galatasaray ile karşı karşıya gelen Sivasspor, TFF'ye 'maç yeniden oynansın' başvurusunda bulundu.
2.01.2023 Sivas Spor
Freiburg - Bayern Münih maçında skandal! 12 kişi oynadılar
Freiburg - Bayern Münih maçında skandal! 12 kişi oynadılar Dün Bundesliga 28.hafta karşılaşmasında ilginç bir gelişme yaşandı. Lider Bayern Münih, Freiburg'u 4-1 mağlup ederken deplasman ekibinin 20 saniye 12 kişi oynaması olay yarattı.
3.04.2022 Almanya
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan hakkında suç  duyurusu
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan hakkında suç duyurusu Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği, Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan hakkında suç duyurusunda bulundu.
18.10.2021 Fenerbahçe
Sivasspor 0-1 Göztepe
Sivasspor 0-1 Göztepe Süper Lig'in 10. hafta kapanış maçında Sivasspor'a konuk olan Göztepe, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan hakem tepkisi. Çalımbay, "Maalesef bilerek yapıyorlar" dedi.
30.11.2020 Sivas Spor
Konyaspor kural hatası nedeniyle maçın tekrarını istedi!
Konyaspor kural hatası nedeniyle maçın tekrarını istedi! Yeşil-beyazlı kulüp, Gaziantep FK maçında kural hatası yapıldığı iddiasıyla maçın tekrar edilmesini istedi.
10.07.2020 Konya Spor
TFF Başkanı Nihat Özdemir liglerin başlayacağı tarihi açıkladı
TFF Başkanı Nihat Özdemir liglerin başlayacağı tarihi açıkladı TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in başlangıcıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir, "Şartlar uygun olursa Haziranın ilk haftasında liglerin başlayacağını umut edebiliriz. Mayıs başında toplantı yapacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Özdemir, "Hiçbir zaman ligi tescil etmeyi düşünmedik. Ana hedefimiz ligleri seyircili veya seyircisiz olarak sonlandırmaktır" dedi.
3.04.2020 Futbol
Fenerbahçe'de dernekler TFF Başkanı Nihat Özdemir'i istifaya davet etti!
Fenerbahçe'de dernekler TFF Başkanı Nihat Özdemir'i istifaya davet etti! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kurucuları arasında yer aldığı 1907 Fenerbahçe Derneği başta olmak üzere birçok Fenerbahçe derneği TFF Başkanı Nihat Özdemir'i aynı metinle istifaya davet etti.
11.02.2020 Fenerbahçe
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den maç sonu çarpıcı açıklamalar!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den maç sonu çarpıcı açıklamalar! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ettiği maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.
10.02.2020 Galatasaray
Mustafa Cengiz: Kadıköy'e kazanmaya gidiyorum
Mustafa Cengiz: Kadıköy'e kazanmaya gidiyorum Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup eden Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz maç sonu açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe derbisi öncesi Cengiz, "Ben Kadıköy'e kazanmaya gidiyorum" dedi.
9.02.2020 Futbol
Hakem Ali Şansalan'dan itiraf: Hatalı karar verdim
Hakem Ali Şansalan'dan itiraf: Hatalı karar verdim Denizlispor maçında Trabzonsporlu Nwakaeme’ye gösterdiği kırmızı kartla sert biçimde eleştirilen Ali Şansalan hatasını kabul etti. Şansalan maçın ardından bordo-mavili yöneticilere "Hatalı karar verdim. Çok üzgünüm" itirafında bulundu
25.01.2020 Trabzonspor
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.12.2019 Futbol
Euroleague açıkladı: Fenerbahçe Beko maçında hakem hatası var...
Euroleague açıkladı: Fenerbahçe Beko maçında hakem hatası var... Fenerbahçe Beko'nun Panathinaikos deplasmanında aldığı yenilgiyle alakalı Euroleague'den resmi açıklama geldi. Maç son anlarında De Colo'ya yapılan bariz faulün çalınmadığı ve serbest atışın verilmediği bildirildi.
18.12.2019 Fenerbahçe
Fırat Aydınus'tan kural hatası savunması: Çarptığını hissetmedim
Fırat Aydınus'tan kural hatası savunması: Çarptığını hissetmedim Hakem Fırat Aydınus'un Göztepe maçındaki 'kural hatası' için sunduğu savunma ortaya çıktı. Trabzonspor'un yaptığı başvuru sonrası MHK tarafından sorguya alınan Aydınus, "Jerome'un golü öncesi yaşanan pozisyonda topun bana çarptığını görmedim ve hissetmedim" dedi
11.12.2019 Futbol
Serdal Adalı'dan Anderson Talisca bombası!
Serdal Adalı'dan Anderson Talisca bombası! Beşiktaş'ta seçime kısa bir süre kala adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Başkan adayı Serdal Adalı, seçilmesi durumunda gerçekleştireceği politikaları açıkladı.
18.10.2019 Beşiktaş
Fenerbahçe’nin iki maçında da tekrar yok
Fenerbahçe’nin iki maçında da tekrar yok TFF Yönetim Kurulu, Fenerbahçe’nin 3-1 kaybettiği Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasına ve Ankaragücü’nün 2-1 mağlup olduğu Fenerbahçe maçına yaptığı ‘kural hatası’ itirazlarını reddetti.
29.09.2019 Fenerbahçe
Aykut Kocaman: Biz taşeron değiliz
Aykut Kocaman: Biz taşeron değiliz Bir gazetecinin Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Galatasaray maçından sonra 'Galatasaray'ı belki de şampiyonluktan ettik' şeklinde açıklamasının olduğunu, bu maçtan sonra da kendisinin de aynı düşüncede mi olduğunu sorması üzerine Kocaman, kimsenin taşeronu olmadıklarını belirtti. Kocaman, ''Taşeron değiliz. Burası Konyaspor. Büyümek isteyen takım. Kimsenin yoluna taş koymak için taşeronluk yapmıyoruz" dedi.
30.04.2019 Konya Spor
Infantino: Türkiye, Dünya Kupası'na ev sahipliği yapabilir
Infantino: Türkiye, Dünya Kupası'na ev sahipliği yapabilir FIFA Başkanı Gianni Infantino, CNN TÜRK Spor Direktörü Cem Yılmaz'ın sorularını yanıtladı. Infantino, "Türkiye Dünya Kupası'na ev sahipliği yapabilir mi?" sorusuna "Evet kesinlikle. Türkiye'nin herhangi bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapabilecek imkanı var. Geçmişte önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptı. Biz Türkiye'nin dünya futboluna liderlik yapmasını istiyoruz" yanıtını verdi.
15.02.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hakem Hatası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakem hatası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.