Hakan Kurtaş

Hakan Kurtaş

Son dakika Hakan Kurtaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Kurtaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Kurtaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Kurtaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan kurtaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 hakan kurtaş haberi bulunmuştur. Tüm hakan kurtaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu Meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Birce Akalay, aşka geldi. Sevgilisiyle çekilen bir karesini ilk kez takipçileriyle paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı İstanbul’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya da oy kullanmaya Adana Demirspor formasıyla geldi. Oyuncu Serenay Sarıkaya, Beşiktaş’ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulu’nda 1069 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
31.03.2024 Adana
Birce Akalay: Oyuncu olmasaydım o mesleği kesin yapardım!
Birce Akalay: Oyuncu olmasaydım o mesleği kesin yapardım! Birce Akalay, Hakan Kurtaş’la ilişkisi hakkında konuştu. Kurtaş’tan sık sık ‘Çok güzelsin’ iltifatını duyduğunu dile getiren ünlü oyuncu oyuncu olmasaydı yapacağı mesleği de açıkladı.
28.03.2024 Magazin
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, Bebek’te sarmaş dolaş!
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, Bebek’te sarmaş dolaş! Çiçeği burnunda çift Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, dün öğle saatlerinde ilk kez Bebek’te görüntülendi. Sarmaş dolaş sahili gezen sevgililer, güneşli havanın tadını çıkardı.
11.03.2024 Magazin
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması Sarp Levendoğlu ile üç yıllık evliliği 2017'de sona eren Birce Akalay, meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’nda bir sinemada el ele film izleyen ünlü çiftten Akalay, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
2.03.2024 Magazin
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
Hakan Kurtaş ile Pınar Bulut dudak dudağa! Aşkın ilk fotoğrafı...
Hakan Kurtaş ile Pınar Bulut dudak dudağa! Aşkın ilk fotoğrafı... Baba dizisinin oyuncu Hakan Kurtaş, senarist Pınar Bulut ile aşk yaşadığını ilan etti. Uzun süredir haklarında çıkan dedikodular karşısında suskun kalan çift, birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından duyurdu.
17.06.2022 Magazin
Özge Yağız ile Hakan Kurtaş aşk mı yaşıyor? Olay iddia...
Özge Yağız ile Hakan Kurtaş aşk mı yaşıyor? Olay iddia... Baba dizisinin sevilen ikilisi Özge Yağız ile Hakan Kurtaş hakkında olay bir iddia ortaya atıldı. Sevgilisi Gökberk Demirci'den ayrılan Özge Yağız'ın Hakan Kurtaş ile sevgili oldukları iddia edilmişti. Bu iddiaya taraflardan cevap geldi.
24.05.2022 Magazin
Baba dizisi uyarlama mı, dizinin konusu nedir? Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile karakterleri!
Baba dizisi uyarlama mı, dizinin konusu nedir? Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile karakterleri! Baba dizisi nihayet izleyiciyle buluşuyor. Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın senaryosunu yazdığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Baba dizisi bu akşam başlıyor. Usta isimleri kadrosunda buluşturan Baba dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Ay Yapım Baba dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? imzalı iddialı projeye dair detaylar merak ediliyor. Peki, Baba dizisi oyuncuları kimler? İşte Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu…
15.02.2022 Televizyon
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede?
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede? Baba dizisi bu akşam izleyiciyle buluşuyor. İlk bölümü ile Show TV ekranlarında olacak dizinin oyuncu, kadrosundan konusuna çekildiği yere kadar detaylar sorgulanmaya başlandı. Bir Anadolu hikayesi sloganıyla yayın hayatına başlayacak Baba dizisi nerede çekiliyor, Reşat Paşa Konağı nerede?
15.02.2022 Televizyon
Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi konusu ve oyuncuları!
Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi konusu ve oyuncuları! Haluk Bilginer’in yeni dizisi Baba’nın yayın tarihi belli oldu. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı Baba dizisinin başrolunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu ve Beril Pozam'ın yer alıyor. Baba dizisinin ikinci fragmanı da yayınlandı. Peki, Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Baba dizisi konusu ne? İşte Baba dizisi oyuncuları ve Baba dizisinin yayın tarihi ile ilgili detaylar…
10.02.2022 Magazin
Baba dizisi ne zaman başlayacak? Haluk Bilginer’in oynayacağı Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?
Baba dizisi ne zaman başlayacak? Haluk Bilginer’in oynayacağı Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi ne zaman yayınlanacak? Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın rol aldığı Baba dizisi fragmanlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi'nin mütevazi hayatının aniden değişimini konu alan dizinin yayın tarihi sorgulanıyor. Peki, Baba dizisi ne zaman başlıyor? İşte Haluk Bilginer'in de başrolde yer aldığı Baba dizisinin detayları…
29.01.2022 Televizyon
Mucize Doktor Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini oynayan Reha Özcan diziden çıkıyor mu?
Mucize Doktor Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini oynayan Reha Özcan diziden çıkıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Reha Özcan ayrıldı mı? Mucize Doktor'da şok bir ayrılık yaşanacak. Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncularından, 'Adil Erinç' karakterine hayat veren Reha Özcan diziye veda ediyor. Baş rollerinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna gibi isimlerin yer aldığı dizide Reha Özcan şubatın ilk haftası son kez dizi setine çıkacak. Reha Özcan, Mucize Doktor'dan neden ayrılıyor?
26.01.2021 Gündem
Mucize Doktor 35. bölüm fragmanı yayınlandı: “Baban besinsiz kalmış. Sanırım sokaklarda yaşıyor” Mucize Doktor 34. son bölümde neler oldu?
Mucize Doktor 35. bölüm fragmanı yayınlandı: “Baban besinsiz kalmış. Sanırım sokaklarda yaşıyor” Mucize Doktor 34. son bölümde neler oldu? Mucize Doktor 34. Bölümünü geride bıraktı. Dizinin hayranları 35. Bölüm ile ilgili araştırmaya başladı. Mucize Doktor 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Mucize Doktor yeni bölümde, Ali Vefa sevgilisi Nazlı'ya hastanede yatan babası hakkında bilgi verirken, "Baban besinsiz kalmış. Sanırım sokaklarda yaşıyor" sözleri Nazlı'yı gözyaşlarına boğuyor. İşte Mucize Doktor 35. bölüm fragmanı yayınlandı…
23.10.2020 Gündem
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında?
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? Zemheri 1. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. İzleyiciler dizide Ayaz’ı canlandıran Alperen Duymaz’ın hayatını merak ediyor. Arama motorlarında yoğun olarak Zemheri dizisi Ayaz’ı Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? şeklinde sorularla yoğun bir şekilde aratılıyor. Birçok dizi ve filmde rol alan Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Şirin'den şok itiraf: "Ablamın kocasını öldürdüm"
Şirin'den şok itiraf: "Ablamın kocasını öldürdüm" Kadın'ın merakla beklenen 78. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.
7.01.2020 Televizyon
İşte haftanın filmleri
İşte haftanın filmleri Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli olmak üzere toplam 7 film gösterime giriyor!
2.11.2018 Kültür Sanat
Kaykaycı Hakan
Kaykaycı Hakan Oyuncu Hakan Kurtaş önceki akşam Bebek’te bir kız arkadaşıyla görüntülendi.
28.05.2018 Magazin
Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri!
Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri! TMC’nin yapımcılığını üstlendiği, oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Martıların Efendisi'nin Toygar Işıklı imzalı film müzikleri albümü tüm dijital platformlardaki yerini aldı.
26.12.2017 Kültür Sanat
Sihirli bir proje oldu
Sihirli bir proje oldu ‘Martıların Efendisi’ filminin galası Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşti. Film hakkında konuşan başrol oyuncularından Mehmet Günsür, “Benim için sihirli bir proje oldu” dedi
21.12.2017 Magazin
'Martıların Efendisi' için geri sayım!
'Martıların Efendisi' için geri sayım! Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın yaptığı, senaryosunu Meriç Demiray’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu 'Martıların Efendisi' filmi 22 Aralık’ta izleyicisiyle buluşacak.
19.12.2017 Kültür Sanat
Hayranları şokta! Final yapıyor...
Hayranları şokta! Final yapıyor... Star TV'nin iddialı dizisi final kararı aldı.
12.12.2017 Televizyon
İşte 'Martıların Efendisi'nin dev kadrosu...
İşte 'Martıların Efendisi'nin dev kadrosu... Yapımını TMC Film’in, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı 'Martıların Efendisi' filmi 22 Aralık’ta vizyona girecek.
1.12.2017 Kültür Sanat
Dolunay 21. yeni bölümde üçüncü kişi ortaya çıkıyor!
Dolunay 21. yeni bölümde üçüncü kişi ortaya çıkıyor! Dolunay 21. yeni bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Star TV'nin romantik komedi dizisi Dolunay'da Pelin'in gelişiyle Nazlı ile Ferit arasında neler yaşanacağı merak edildi. İşte Dolunay'ın bu akşamki bölümünden ipuçları...
29.09.2021 Gündem
Bıçkın delikanlı Hakan
Bıçkın delikanlı Hakan Martıların Efendisi filmi, 22 Aralık’ta seyircisiyle buluşacak. Hakan Kurtaş filme özel imajıyla dikkat çekti.
21.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Kurtaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan kurtaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.